Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 ευχαριστώ radio. το πιθανότερο είναι, να μην γίνει ποτε overclock. απλά λόγο χρηματικής διαφοράς 5 euro θα πάρουμε ξεκλείδωτο. (με την λογική του, αχρείαστο να ναι το ξεκλείδωτο κομμάτι) αναμένω φυσικά, να ακούσω και άλλες επιλογές για vfm ψυχτρα. Φυσικά. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ αντικατάσταση του stock με slim για να χωρέσει οριακά η H7 η καταργηση του εντελως.
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Φυσικά. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ αντικατάσταση του stock με slim για να χωρέσει οριακά η H7 η καταργηση του εντελως. ναι, αν και slim με led είναι κομμάτι δύσκολο να βρω ελλάδα, με εξαίρεση εξωτερικό. (εδώ ότι και να μου πεις έχεις δίκιο , γούστο του φίλου είναι) τέλος πάντων, μετά από "πρήξιμο" που του έκανα, θα βγει τελείως το fan του πλαϊνού, και θα πάει σαν δεύτερος στην οροφή του case.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 ναι, αν και slim με led είναι κομμάτι δύσκολο να βρω ελλάδα, με εξαίρεση εξωτερικό. (εδώ ότι και να μου πεις έχεις δίκιο , γούστο του φίλου είναι) τέλος πάντων, μετά από "πρήξιμο" που του έκανα, θα βγει τελείως το fan του πλαϊνού, και θα πάει σαν δεύτερος στην οροφή του case. Α ήθελε και led; Δύσκολο όντως. Αφού τον έπεισες μια χαρά
aOUaS88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 καλησπερα...κοιταω για ψυκτρουλα με αερα κ ειμαι ανεμσα σε phanteks kai noctua...μιλαμε για τις ακριβες σειρες παντα ...εχω την themis τωρα (αρκετα καλη) αλλα λεω να αλλαξω...μπορειτε να μ πειτε γνωμες σχετικα με το ποια ειναι ποιο κρυα(εαν υπαρχουν διαφορες) ασχετος θορυβου ομορφιας... Dank...
aOUaS88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 ωραια η απαντηση σου..λιγο περιεργη..εχω το cpu της θπογραφης κ λεω να το ανεβασω λιγο..εχω δει η phantkes εχει 5x80mm heat pipes ενω η Nnoctua exei 6x60mm αν δν κανω λαθος..παιζει ρολο αυτο η ειναι μια η αλλη..?
Physiciant Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Προσωπικά θα πήγαινα στην Phanteks επειδή είναι λίγο πιο ήσυχη, πιο όμορφη και πιο φθηνή. Απόδοση έχουν πάνω κάτω την ίδια, αμελητέες διαφορές(1-3 βαθμούς Κελσίου υπέρ της Noctua). https://www.techpowerup.com/reviews/Noctua/NH-D15/6.html
aOUaS88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Προσωπικά θα πήγαινα στην Phanteks επειδή είναι λίγο πιο ήσυχη, πιο όμορφη και πιο φθηνή. Απόδοση έχουν πάνω κάτω την ίδια, αμελητέες διαφορές(1-3 βαθμούς Κελσίου υπέρ της Noctua). https://www.techpowerup.com/reviews/Noctua/NH-D15/6.html οκ thanks..κ γω για phantkes εγερνα μερια η cryorig leei τπτ??
Sheogorath Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπερα, λογικα χωραει, και στα 19 ευρω ειναι λουκουμι. Αλλα αλλαζεις και orientation αν βρισκει. Και επειδη στην προτεινω, εχω ευθυνη αν δεν μπαινει θα στην παρω εγω 1
LF21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπερα, λογικα χωραει, και στα 19 ευρω ειναι λουκουμι. Αλλα αλλαζεις και orientation αν βρισκει. Και επειδη στην προτεινω, εχω ευθυνη αν δεν μπαινει θα στην παρω εγω Νομίζω η βοήθεια που δίνεις και ανοίγεις τα μάτια σε πολύ κόσμο εδώ στο forum (όπως και άλλα παιδιά) είναι ήδη αρκετή, και σε ευχαριστώ. Αν δεν χωράει, δεν χωράει... την τελική ευθύνη την έχω εγώ 1
Sheogorath Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Εντάξει όλο και σε κάποιον φίλο θα την βάλω, μην σε νοιάζει 1
Inler Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Να ρωτησω αξιζει να δωσω την Be Quiet Dark Rock TF που εχω για να παω σε κατι καλυτερο οπως NH-D15; Εδω δειχνει οτι η διαφορα ειναι 2 βαθμους περιπου https://www.techpowerup.com/reviews/beQuiet/Dark_Rock_TF/6.html αλλα εδω αρκετα παραπανω https://www.youtube.com/watch?v=xfvzeXSVom0
Physiciant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ποιον επεξεργαστή έχεις και τι θερμοκρασίες;
Inler Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 3770Κ και θερμοκρασιες κομπλε λογω delid αλλα αν μπορουν να πεσουν ακομα παραπανω γιατι οχι? Απλα στο ενα δειχνει διαφορά 2 βαθμους οπως και στα περισσοτερα review ενω στο βιντεο εχει νομιζω τη Noctua στους 64 και λιγα λεπτα πριν την TF στους 73,5 οποτε κατι παιζει.. Επισης τι θεωρειται normal για 3770Κ οσον αφορα θερμοκρασίες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα