Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Psyber είπε

@sattack Ιδιαίτερο κουτί και εύχομαι να χαρείς το συστηματάκι. Ενώ έχω διαπιστώσει πρώτο χέρι την ποιότητα της noctua δεν θα σου πρότεινα να πας στο τελευταίο μοντέλο. Υπερκοστολογημένο χωρίς, να δικαιολογείται από τις όποιες διαφορές στην απόδοση. Κοίτα μεταχειρισμένη μια d15 chromax, ψύκτρα που αμφιβάλλω αν ξεπεραστεί ποτέ.

Για arctic liquid είμαστε σίγουροι ότι η τριπλή δεν χωράει επάνω;  Η συγκεκριμένη αποδίδει πολύ καλά σε am5, αλλά στο συγκεκριμένο κουτί μάλλον είναι στριμόκωλα τα πράγματα.

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Το θέμα απόδοσης είναι σχετικό, καθώς έχω μέτρια cpu, δεν θα κάνω τίποτα ιδιαίτερες εργασίες ούτε ο/c, οπότε δεν με νοιαζει τόσο η δυνατη ψύξη, αλλα με νοιαζει η αθόρυβη λειτουργία. 

Θέλω κάπου να παραγγείλω και να μου την στείλουν (και θα βαλω και την αποδειξη σαν επαγγελματικο pc), οπότε δεν με νοιαζει το κοστος σε σχέση με το να μπλέκω με μεταχειρισμένα. Και το vfm με νοιαζει μονο σε σχέση με την αθορυβη λειτουργια. Αν είναι να γλιτώσω λεφτα αλλά να κάνει θόρυβο, δεν το θέλω. 

Από ΑΙΟ,  το κουτι χωράει παντού όλα τα μεγέθη σε μήκος και πλάτος (παντού δεχεται έως και 420) και παντού ο μόνος περιορισμός είναι το συνολικό πάχος ψυγειο+fan.

Επάνω ο περιορισμός είναι 58mm πάχος και βλέπω ότι οι Arctic Liquid εχουν όλες πάχος 65mm, οπότε δεν θα χωράνε επανω. Μόνο στο εμπρός μέρος. 

Σε όλα αυτά, το 1ο που με νοιάζει είναι η αθόρυβη λειτουργία. 

(Πχ αν κάποιος ήξερε μια ΑΙΟ ακόμα και 420  που να έχει συνολικό πάχος μικρότερο από 58mm και να είναι και αθόρυβη, θα ήταν πολύ εύκολο να βάλω αυτήν επάνω και να ξεμπερδέψω).

ΥΓ.

Αν κάποιος δεν θέλει να προτείνει κάτι συγκεκριμένο, αλλά μπορεί να μου πει να αποκλείσω το τάδε μοντελο γιατί κάνει αρκετό θόρυβο, είναι και αυτό πολύ χρήσιμο. 

Επεξ/σία από sattack
  • Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psyber είπε

@sattack Ενώ έχω διαπιστώσει πρώτο χέρι την ποιότητα της noctua δεν θα σου πρότεινα να πας στο τελευταίο μοντέλο. Υπερκοστολογημένο χωρίς, να δικαιολογείται από τις όποιες διαφορές στην απόδοση. Κοίτα μεταχειρισμένη μια d15 chromax, ψύκτρα που αμφιβάλλω αν ξεπεραστεί ποτέ.

Τα ξανα-ψάχνω λίγο, και με βάση αυτά που μου είπες.

Βλεπω ότι για την NH-P1 η Noctua βαζει X στον 8700g (ενώ υποστηρίζει άλλους που τους νόμιζα πιο δυνατούς!). Οπότε πάει αυτή η ιδέα...

Μετά βλέπω ότι η D15 G2 μπορεί να κάνει και πιο πολύ θόρυβο από την 1ης γενιάς! Οπότε ας την ξεχάσω κι αυτήν, για αυτό τον λόγο.

Οπότε κοιτάζοντας την NH-D15 1ης γενιάς που μου είπες, η απλή με την S διαφέρουν μόνο στο αν έχουν 2 ή 1 ανεμιστήρα? Η υπόλοιπη ψήκτρα είναι ιδια? 

Η chromax είναι ίδια με την απλή,  απλώς μαύρη? Ή έχει κι άλλες διαφορές?

Αν είναι,  να πάρω την απλή NH-D15 με τους 2 ανεμιστήρες και το πολύ αν θέλω μετά βγάζω τον 1 και γίνεται σαν την S? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...