ICE-T Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, tsamo2 είπε Ποια θεωρείς μία καλή λύση για air-cooler? Σημειώνω ότι ήδη η hyper 212, ακουμπάει τις ram και είναι πολύ κοντά στο πλαινό τζάμι. mini itx εχεις και ακουμπανε οι ram και το τζαμι με τοσο μικρο cooler?Δες μηπως χωραει Bequiet DarkRock Slim 15.9 x 12.7 x 7.2 cm. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από ICE-T
tsamo2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ICE-T είπε mini itx εχεις και ακουμπανε οι ram και το τζαμι με τοσο μικρο cooler?Δες μηπως χωραει Bequiet DarkRock Slim 15.9 x 12.7 x 7.2 cm. Έχω 4 ram sticks και δεν ακουμπάει στο τζάμι απλά είναι αρκετά κοντά. Σε review πάντως βλέπω για 1 βαθμό κάτω σε σχέση με το hyper 212 black... edit: Σε κάποια άλλα λένε για βελτίωση 4 βαθμών, αλλά και πάλι, να δώσω 60€ για 3-4 βαθμούς δίνω 100€ και πάω σε arctic cooller II 360 ή το nzxt kraken x73 που βρήκα σε προσφορά. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από tsamo2
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δες τα specs του κουτιού σου για το max cpu cooler height Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από BlueBlood7
ICE-T Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 οικονομικα μπορεις να παρεις μια αλλη παστα noctua NT-H1 8 euros ,αν νομιζεις οτι θα δεις βελτιωση πανω απο 5 βαθμους με 360 υδροψυξη μαλλον λαθος στα ειπαν.
tsamo2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δεν άντεξα τελικά. Ήταν πολύ καλή προσφορά οπότε πήρα την Kraken X73. Θα τη δοκιμάσω το απόγευμα. Το πολύ πολύ, την πουλάω 120 ευρώ και βγάζω και κέρδος 😁
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Θελω να γυρισω το πισω Fan σε intake. Οσο ειναι exhaust ή στο χερι μου δεν κανει καποιον θορυβο (παρα μονο τον νορμαλ σε υψηλα rpm). Αν το τοποθετησω στο case ως intake κανει εναν high pitch θορυβο, απο χαμηλα, σχετικα, rpm κιολας. Φανταζομαι οτι ειναι λογω του case grill που ηδη υπαρχει εκει. Παρηγγειλα φιλτρο και λεω να κοψω το case grill και για να βοηθησω το Fan, αλλα φανταζομαι οτι αυτο προκαλει τον θορυβο, σωστα? Στην φωτο φαινεται λιγακι σε τι αναφερομαι Spoiler
tsamo2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Θελω να γυρισω το πισω Fan σε intake. Οσο ειναι exhaust ή στο χερι μου δεν κανει καποιον θορυβο (παρα μονο τον νορμαλ σε υψηλα rpm). Αν το τοποθετησω στο case ως intake κανει εναν high pitch θορυβο, απο χαμηλα, σχετικα, rpm κιολας. Φανταζομαι οτι ειναι λογω του case grill που ηδη υπαρχει εκει. Παρηγγειλα φιλτρο και λεω να κοψω το case grill και για να βοηθησω το Fan, αλλα φανταζομαι οτι αυτο προκαλει τον θορυβο, σωστα? Στην φωτο φαινεται λιγακι σε τι αναφερομαι Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Νομίζω πως ναι, το έχω ξαναδεί στο παρελθόν αυτό με τη γκρίλια και high pitched noise. By the way update για την ψύκτρα. Έβαλα την ΝΖΧΤ Kraken X73 και βρήκα την υγειά μου. Σε idle με ambient 20°C πριν είχα average ~41°C, ενώ τώρα έχω ~27°C. Σε load παιχνίδι μετά από 2 ώρες είχα average ~ 68°C, τώρα έχω ~53°C. Σε aida64 cpu, fpu, cache, memory και gpu είχα στο μισάωρο ~87°C, τώρα έχω 62°C. Γενικά πολύ ευχαριστημένος, αν και για να πω την αλήθεια, αν δεν έβρισκα αυτή την ευκαιρία δεν ξέρω αν θα πήγαινα σε κάτι τόσο ακριβό. 2
djuan1988 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, tsamo2 είπε Νομίζω πως ναι, το έχω ξαναδεί στο παρελθόν αυτό με τη γκρίλια και high pitched noise. By the way update για την ψύκτρα. Έβαλα την ΝΖΧΤ Kraken X73 και βρήκα την υγειά μου. Σε idle με ambient 20°C πριν είχα average ~41°C, ενώ τώρα έχω ~27°C. Σε load παιχνίδι μετά από 2 ώρες είχα average ~ 68°C, τώρα έχω ~53°C. Σε aida64 cpu, fpu, cache, memory και gpu είχα στο μισάωρο ~87°C, τώρα έχω 62°C. Γενικά πολύ ευχαριστημένος, αν και για να πω την αλήθεια, αν δεν έβρισκα αυτή την ευκαιρία δεν ξέρω αν θα πήγαινα σε κάτι τόσο ακριβό. Ε δε μας λες και από που την πήρες όμως.
tsamo2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Ε δε μας λες και από που την πήρες όμως. Stockhouse από κατάστημα τελευταίο κομμάτι, ταλαιπωρημένη αλλά σφραγισμένη συσκευασία.😁
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, tsamo2 είπε Νομίζω πως ναι, το έχω ξαναδεί στο παρελθόν αυτό με τη γκρίλια και high pitched noise. Ναι βρηκα και σχετικο αρθρο, αλλα και μετα την αφαιρεση του ολα οκ 1
dem Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 28/1/2021 στις 7:48 ΜΜ, SabotazNic είπε Ναι βρηκα και σχετικο αρθρο, αλλα και μετα την αφαιρεση του ολα οκ Εγώ βάζω πλαστικά αποστατικά , ειδικά όταν ρουφάει αέρα από την σίτα κανουν στροβιλισμούς που ακούγονται , Συνήθως 3-5 mm αρκούν για να μειώσουν κατά πολύ το θόρυβο ανάλογα με τις στροφές fan και σίτα 1
SabotazNic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, dem είπε Εγώ βάζω πλαστικά αποστατικά , ειδικά όταν ρουφάει αέρα από την σίτα κανουν στροβιλισμούς που ακούγονται , Συνήθως 3-5 mm αρκούν για να μειώσουν κατά πολύ το θόρυβο ανάλογα με τις στροφές fan και σίτα Πριν ασχοληθώ με αυτά που έχει μέσα η συσκευασία, απλά το κράτησα στο χέρι και δυστυχώς ακόμα και σε 1cm έκανε αυτόν τον ήχο. Το αφαίρεσα όμως όπως και να έχει και πήρα φίλτρο. Ε αν αποφασίσω να το ξαναγυρίσω, απλά αφήνω το φίλτρο πάνω.
Liakos10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, dem είπε Εγώ βάζω πλαστικά αποστατικά Μπορείς να δώσεις ένα λινκ;
dem Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Liakos10 είπε Μπορείς να δώσεις ένα λινκ; Βάζω αντί για βίδες και ανάμεσα στον ανεμηστήρα και την λαμαρίνα περνάω διάτρητα πλαστικά αποστατικά , μπορείς να βάλεις και μικρό παξιμαδι αρκεί να περνάει από την λαστιχόβιδα. αποστατικά μπορείς να βρεις σε είδη με εργαλεια βιδες κτλ ή να κόψεις το pvc από ένα καλώδιο πχ , οτιδήποτε ... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από dem 1
mern Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. ΄Εχω τον 2700x και ψάχνω για μια αερόψυκτη ψύκτρα απόλυτα αθόρυβη μέχρι 35-40 ευρώ. Θα μπορούσα να έχω 2-3 προτάσεις; Το κουτί μου είναι το corsair 275r. Ευχαριστώ! Η προηγούμενη μου ψύκτρα σε άλλο πισί ήταν μια thermalright ultra 120 και ήμουν σούπερ ευχαριστημένος Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από mern
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα