Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Για τι χρήση; ως φανακια κουτιού; ARCTIC F12 / ή P12 αναλόγως αν τα θες για κανένα radiator pst pwm. Έχει πακετακι με 5 τέτοια

Air flow air flow. Χτύπησα ένα Corsair R110 μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας με το LC Power που είχα στο 2ο πισι, ο,τι χειρότερο έχω κάνει σε αγορά... 

Πακέτο είδα ότι μόνο τα 14αρια υπάρχουν πια 

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Air flow air flow. Χτύπησα ένα Corsair R110 μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας με το LC Power που είχα στο 2ο πισι, ο,τι χειρότερο έχω κάνει σε αγορά... 

Πακέτο είδα ότι μόνο τα 14αρια υπάρχουν πια 

Arctic F12 Value Pack βλέπω υπάρχει στο skroutz

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Το χειρότερο πάει στο corsair?

Hell no, το χειρότερο πάει στο LC Power που από την 1η μερα ηρθε με κομμένο το ενα fan, το υλικο του ήταν ό,τι χειροτερο εχω πιασει στα χερια μου, σε φάση στράβωνε/εσπαγε με το παραμικρο. 

1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Arctic F12 Value Pack βλέπω υπάρχει στο skroutz

Θέλω PWM ρε συ, το γραφω και πιο πανω :D

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Hell no, το χειρότερο πάει στο LC Power που από την 1η μερα ηρθε με κομμένο το ενα fan, το υλικο του ήταν ό,τι χειροτερο εχω πιασει στα χερια μου, σε φάση στράβωνε/εσπαγε με το παραμικρο. 

Θέλω PWM ρε συ, το γραφω και πιο πανω :D

Ένα κλικ μακριά

https://www.amazon.de/dp/B00NTUJTAK?

Καλύτερο value δεν υπάρχει

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, toyo73 είπε

Τα λαδι  δεν το εριξα απο πισω, αλλα αναμεσα στο κενο τις φτερωτης.Το καλυμπησα στο λαδι και μετα το στεγνωσα.Δεν ειχα να χασω κατι.Αλλα δουλεψε και μαλιστα ο θορυβος εξαφανισθει.

Ελεγα μπας και τα γυρνουσα πισω και μου εδιναν αλλα, να τα δωσω να παρω 140αρια μιας και αλλαξα κουτι πριν λιγες μερες!
Η Arctic λεει 10 χρονια εγγυηση και το μαγαζι που τα πηρα 6... Θα δουμε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποτε τα Arctic τα εφερνε το eshop.Βολευε αφανταστα εμας στην  επαρχια.Μηδεν μεταφορικα και γρηγορα.Καπου μαλλον χαλασε η συνεργασια.Τωρα πρεπει να μπλεξεις με σκρουτζομαγαζα που  και πριν, αλλα ειδικα τωρα με το lockdown δεν ειναι οτι καλυτερο.

Επεξ/σία από toyo73
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Καποτε τα Arctic τα εφερνε το eshop.Βολευε αφανταστα εμας στην  επαρχια.Μηδεν μεταφορικα και γρηγορα.Καπου μαλλον χαλασε η συνεργασια.Τωρα πρεπει να μπλεξεις με σκρουτζομαγαζα που  και πριν, αλλα ειδικα τωρα με το lockdown δεν ειναι οτι καλυτερο.

Πάρε από το web supplies https://www.websupplies.gr/case-fans-2#/manFilters=421

Όταν το προϊον βρίσκεται εντός εγγύησης τομ επιστρέφεις με έξοδα της εταιρίας. Παίζει να είναι και το μοναδικό κατάστημα.

Υπάρχουν και κάποια άλλα που το κάνουν μόνο σε περίπτωση DOA ή μόνο για την 1η φορά(Αν παρουσιασθεί στο ίδιο προϊόν και 2η φορά ελάττωμα τότε χρεώνεσαι εσύ). 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/11/2020 στις 2:25 ΜΜ, billyg599 είπε

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να κάνω όσο πιο αθόρυβο το παρακάτω PC: R7 3700x/Tomahawk Max/H510/G.Skill Ripjaws 4x8GB. Έχω ανοίξει θέμα για το θέμα του θορύβου απο το τροφοδοτικό. Ψάχω τώρα και τον cooler που θα μου δώσει όσο δυνατόν πιο χαμηλό θόρυβο (και κυρίως σε idle).

Πολύ δημοφιλείς είναι οι Dark Rock Pro 4 και NH-15. Επειδή εμένα με ενδιαφέρει πρωτίστως ο θόρυβος είναι αυτοί οι coolers οι καλύτεροι για μείωση θορύβου; Ή υπάρχουν κάποιοι που να είναι ακόμη καλύτεροι για θόρυβο;

Ευχαριστώ

Στις 26/11/2020 στις 2:56 ΜΜ, chrisde είπε

Έβαλα πριν 2 μέρες τον Scythe Fuma 2 και είναι άψογος. Στο 40% τα rpm είναι τελείως αθόρυβο απο τα 30cm. Η θερμοκρασία στο idle έπεσε κατα 10 βαθμούς και είναι τώρα στα 30-31 C. Ευχαριστώ για την εξαιρετική πρόταση!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/12/2020 στις 12:26 ΜΜ, 7nisiotis είπε

Ένα κλικ μακριά

https://www.amazon.de/dp/B00NTUJTAK?

Καλύτερο value δεν υπάρχει

Τελικά ξανα μπηκε το Static Pressure στο Skroutz στα 20-22 ευρω και χτύπησα εκείνα, μιας και το κουτί μπροστα θα εχει μονο απο το πλάι vents θα φανεί χρήσιμο το SP.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοντεύω να τελειώσω το σύστημα μου  (5900x) και μου μένει η υδρόψυξη.

Κoυτί έχω το corsair 1000d οπότε θέμα χώρου δεν υπάρχει. Budget εώς 200 ευρώ.

Έχω καταλήξει σε:

1. Corsair H150i elite

2. Nzxt kraken x73

Αν ξεχάσω το rgb παίζει και η

3. Arctic Liquid Freezer II - 420

Τι λέτε;

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ.

Έχω το aerocool aero 800 με 155 χιλιοστά περιθώριο για ψύκτρα cpu.

Θέλω κάτι vfm (ησυχία και ψύξη, δε με ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνιση) σε αερόψυξη για τον r5 2600, τον οποίο έχω στη μαμά του ως τώρα.

Ποια ψύκτρα είναι πιο της προκοπής μέχρι τα 30-40 ευρώ; Σκέφτομαι την be quiet pure rock 2 (είναι ακριβώς 155) και την cryorig h7 plus που χωράει άνετα, αλλά με προβληματίζει το 90mm φανάκι, μήπως κάνει αχρείαστα πολύ φασαρία.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...