Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να βάλω αυτή την ψυκτρα Deepcool Gammaxx 200T στην motherboard Asrock G41C-GS R2.0 και δεν ξέρω αν την χωράει μήπως βρίσκει σε κάνα pin έχω τον επεξεργαστή Intel Xeon x5460

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτομαι να φτιαξω συντομα ενα build με i7 9700k αλλα δεν σκοπευω να κανω ποτε overclocking.
Μνημες θα βαλω 32gb 2666mhz αντι για 3200 OCed.(διαβασα οτι χανεις την εγγυηση της Intel)
To case θα ειναι το Corsair Crystal 280X.
H Cryorig C7 πιστευετε θα κρατησει τον 9700k; (εχει τις ιδιες δυνατοτητες με την Noctua L9i και σε καποια tests ειναι και λιιιιγο καλυτερη με 1-3c)
O κατασκευαστης λεει οτι ειναι καταλληλη για μεχρι 100w TDP και ο 9700k ειναι 95w.
Υπαρχουν καποια βιντεο στο youtube που τη δοκιμασαν σε stress tests ακομα και σε 9900k και τα εβγαλε σε stock ρυθμισεις.
Θεωρω οτι το gaming θα εχει λιγοτερες θερμοκρασιες απο τα Stress tests Αida64 κτλ.
O λογος που δεν παω στη H7 quad lumi ειναι οτι το m/b θα ειναι micro-atx ή  ΙΤΧ και η GPU θα ειναι πολυ κοντα στην H7 με αποτελεσμα το custom RGB Gpu Backplate να ειναι σχεδον ολο κρυμενο.

20200212_121600.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Σκεφτομαι να φτιαξω συντομα ενα build με i7 9700k αλλα δεν σκοπευω να κανω ποτε overclocking.
Μνημες θα βαλω 32gb 2666mhz αντι για 3200 OCed.(διαβασα οτι χανεις την εγγυηση της Intel)
To case θα ειναι το Corsair Crystal 280X.
H Cryorig C7 πιστευετε θα κρατησει τον 9700k; (εχει τις ιδιες δυνατοτητες με την Noctua L9i και σε καποια tests ειναι και λιιιιγο καλυτερη με 1-3c)
O κατασκευαστης λεει οτι ειναι καταλληλη για μεχρι 100w TDP και ο 9700k ειναι 95w.
Υπαρχουν καποια βιντεο στο youtube που τη δοκιμασαν σε stress tests ακομα και σε 9900k και τα εβγαλε σε stock ρυθμισεις.
Θεωρω οτι το gaming θα εχει λιγοτερες θερμοκρασιες απο τα Stress tests Αida64 κτλ.
O λογος που δεν παω στη H7 quad lumi ειναι οτι το m/b θα ειναι micro-atx ή  ΙΤΧ και η GPU θα ειναι πολυ κοντα στην H7 με αποτελεσμα το custom RGB Gpu Backplate να ειναι σχεδον ολο κρυμενο.

20200212_121600.jpg

Την Noctua ηθελα να την παρω και εγω για τον δικο μου 3700X 65W TDP και οπως διαβασα δεν κανει σκεψου σε 95 που ειναι ο δικο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Την Noctua ηθελα να την παρω και εγω για τον δικο μου 3700X 65W TDP και οπως διαβασα δεν κανει σκεψου σε 95 που ειναι ο δικο σου.

H Noctua L9i δεν εκανε για τους περισσοτερους AMD.
Μετα εβγαλε δωρεαν upgrade kit καταλληλο για τους AMD που δεν υποστηριζε η αρχικη συσκευασια.
Δεν ηταν θεμα αποδοσης αλλα θεμα συμβατοτητας.
https://noctua.at/en/nm-am4-l9al9i-mounting-kit

Screenshot_12.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε

H Noctua L9i δεν εκανε για τους περισσοτερους AMD.
Μετα εβγαλε δωρεαν upgrade kit καταλληλο για τους AMD που δεν υποστηριζε η αρχικη συσκευασια.
https://noctua.at/en/nm-am4-l9al9i-mounting-kit

Screenshot_12.jpg

Εχει βγει η L9A που ειναι αποκλειστικα για AM4 αλλα στα review που διαβασα δεν κανει ακομα και χωρις OC ανεβαζει θερμοκρασιες ψηλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εχει βγει η L9A που ειναι αποκλειστικα για AM4 αλλα στα review που διαβασα δεν κανει ακομα και χωρις OC ανεβαζει θερμοκρασιες ψηλα.

Εχω δει βιντεο με δοκιμες σε 6700k 7700k 8700k, 2 για 9700k και 2 για 9900k.
Θα ηθελα ομως και μια γνωμη απο καποιον που το δοκιμασε για παραπανω απο 1 stress test.
Στην εικονα ειναι τα αποτελεσματα απο διαφορα coolers στο ιδιο συστημα(9700κ 9900κ):
Στην 2η εικονα ειναι με 7700k σε ITX κουτακι χωρις case fans με ολο το hardware σαντουιτς.

Screenshot_16.jpg

Screenshot_10.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ήθελα να κάνω αναβάθμιση στην ψύκτρα του επεξεργαστή και λέω να πάρω την be quiet pro rock 4. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τη συμβατότητα στο σύστημα μου; (βάσει αυτά που διαβάζω στα specs είμαι οκ, αλλά για σιγουριά καλού κακού ρωτάω και εδώ.

Κουτί : Corsair 400C
CPU : Ryzen 2600x
GPU : GTX 1080 8GB Windforce OC 3
RAM : 2xDDR4 8GB 3200
PSU : Corsair RMx 650
SSD : 1x 860evo 500GB + 1x 960evo m.2 NVME 500GB.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Hergal123 είπε

Καλησπέρα,

Ήθελα να κάνω αναβάθμιση στην ψύκτρα του επεξεργαστή και λέω να πάρω την be quiet pro rock 4. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τη συμβατότητα στο σύστημα μου; (βάσει αυτά που διαβάζω στα specs είμαι οκ, αλλά για σιγουριά καλού κακού ρωτάω και εδώ.

Ευχαριστώ

κομπλέ θα είναι 

Δημοσ.
Στις 11/3/2020 στις 4:45 ΜΜ, Hergal123 είπε

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

για μενα παρε την arctic freezer 34 esports duo

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ένα ανεμηστηράκι άρχισε να κάνει σαν Μετρητής Γκάιγκερ :P Το βίδωσα τέρμα μπας και κουνιόταν αλλά το κάνει ακόμη. Λογικά παραδίδει πνεύμα σιγά σιγά ε;

Δημοσ.
Στις 11/3/2020 στις 5:04 ΜΜ, LIGHT1NG είπε

κομπλέ θα είναι 

εχω εναν phenom 1090 και πανω του μια hyper 212 evo....Ομως λογο του οτι ειναι λιγο μεγαλη λεω να την βγαλω .....Το ερωτημα μου το εξεις .....αξιζει να παω στην cryorig m9 plus σε σχεση με αυτην π εχω τωρα ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, life is music είπε

εχω εναν phenom 1090 και πανω του μια hyper 212 evo....Ομως λογο του οτι ειναι λιγο μεγαλη λεω να την βγαλω .....Το ερωτημα μου το εξεις .....αξιζει να παω στην cryorig m9 plus σε σχεση με αυτην π εχω τωρα ?

δεν αξίζει να χαλάσεις λεφτά για άλλη η 212 είναι αρκετή.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

δεν αξίζει να χαλάσεις λεφτά για άλλη η 212 είναι αρκετή.. 

Θέλω να την αλλάξω και να πάω σε άλλη εταιρεία ...άσε που δεν υπάρχει και bracket για am4'....Για  αυτό αν έχεις κάποια να μου προτείνεις μέχρι τα 40 ευρώ θα με.βοηθουσες πολύ 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, life is music είπε

Θέλω να την αλλάξω και να πάω σε άλλη εταιρεία ...άσε που δεν υπάρχει και bracket για am4'....Για  αυτό αν έχεις κάποια να μου προτείνεις μέχρι τα 40 ευρώ θα με.βοηθουσες πολύ 

https://www.skroutz.gr/s/12582849/Scythe-Mugen-5-PCGH-Edition.html

https://www.skroutz.gr/s/17625619/Arctic-Freezer-34-Esports-Duo-White.html

https://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html

https://www.skroutz.gr/s/15016214/CoolerMaster-MasterAir-MA620P.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...