Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κουτί μου είναι το nzxt phantom 410. Θα κάνω αναβάθμιση σε μητρική επεξεργαστή κτλ. Αξίζει να βάλω επιπλέον ανεμιστήρες ή όχι; Τωρα έχει 3 ανεμιστήρες το κουτί, μπρος, πίσω, πάνω. Επίσης, η hyper 412s που έχω, από ότι βλέπω δεν θα είναι συμβατή. Ποια ψυκτρα μου προτείνετε για τον ryzen 2600;

Επίσης γίνεται ένας χαμός στο πίσω μέρος του κουτιού με τα καλώδια, βέβαια δεν φαίνεται. Έτσι είναι σε όλους; Και ποσο εύκολο είναι να συμμαζέψεις τα καλώδια σε ένα full modular psu;

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Το κουτί μου είναι το nzxt phantom 410. Θα κάνω αναβάθμιση σε μητρική επεξεργαστή κτλ. Αξίζει να βάλω επιπλέον ανεμιστήρες ή όχι; Τωρα έχει 3 ανεμιστήρες το κουτί, μπρος, πίσω, πάνω. Επίσης, η hyper 412s που έχω, από ότι βλέπω δεν θα είναι συμβατή. Ποια ψυκτρα μου προτείνετε για τον ryzen 2600;

Επίσης γίνεται ένας χαμός στο πίσω μέρος του κουτιού με τα καλώδια, βέβαια δεν φαίνεται. Έτσι είναι σε όλους; Και ποσο εύκολο είναι να συμμαζέψεις τα καλώδια σε ένα full modular psu;

Αν είναι για τον 2600 δες την coolermaster 212 black edition , η την cryorig h7

Εδώ η coolermaster 

https://www.skroutz.gr/s/16742465/CoolerMaster-Hyper-212-Black-Edition.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Εδώ και η cryorig 

https://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 

Όποια και από της δύο πάρεις θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου !!

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

Ναι, τον 2600x θα αγορασω. Επιπλεον ανεμιστηρες θα βοηθησουν καθολου ή οχι; Πχ να βαλω ακαμα εναν μπροστα και εναν πανω ή κατω.Επισης οι πιο σημαντικοι ανεμιστηρες ειναι αυτοι που βαζουν ή που βγαζουν τον αερα; Να ξερω που να τοποθετησω τους στοκ, και που αυτους που θα αγορασω.

Διαβαζω οτι ο cryorig θελει και upgrade kit για να μπει σε am4, ισχυει; Σου το δινει δωρεαν η εταιρια, αλλα θα πρεπει να τους στειλεις e-mail και να περιμενεις καιρο.

Arctic Freezer 34 Esports Duo White

Καποια αποψη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Ναι, τον 2600x θα αγορασω. Επιπλεον ανεμιστηρες θα βοηθησουν καθολου ή οχι; Πχ να βαλω ακαμα εναν μπροστα και εναν πανω ή κατω.Επισης οι πιο σημαντικοι ανεμιστηρες ειναι αυτοι που βαζουν ή που βγαζουν τον αερα; Να ξερω που να τοποθετησω τους στοκ, και που αυτους που θα αγορασω.

Διαβαζω οτι ο cryorig θελει και upgrade kit για να μπει σε am4, ισχυει; Σου το δινει δωρεαν η εταιρια, αλλα θα πρεπει να τους στειλεις e-mail και να περιμενεις καιρο.

Arctic Freezer 34 Esports Duo White

Καποια αποψη;

Δύο ανεμιστήρες μπροστά και ένας πίσω μια χαρά δουλειά κάνουν.. κοίτα της arctic τα f12pwm της cryorig το μπρακετ το αγοραζεις δες εδώ 

https://www.skroutz.gr/s/20894106/Cryorig-AM4-Upgrade-Kit-Type-B-For-H7.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Αλλά να ξέρεις πως αυτή που σου έστειλα το έχει μέσα !!

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

Τελικα παω σε Noctua NH-D15.

Παλαιοτερα οταν καθαριζα τον υπολογιστη, για να βγαλω την σκονη απο ανεμιστηρες και gpu, εβαζα το πιστολακι μαλλιων. Ειναι σωστο κατι τετοιο;

Επισης, τι κανεις για να καθαρισεις πχ τη πλακετα της μητρικης που γεμιζει σκονη;

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος καλος οδηγος που να εξηγει την θετικη/αρνητικη πιεση αερα στα Ελληνικα; Γενικοτερα, αξιζει να βαλω περισσοτερους ανεμιστηρες στο κουτι ή οχι;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Υπαρχει καποιος καλος οδηγος που να εξηγει την θετικη/αρνητικη πιεση αερα στα Ελληνικα; Γενικοτερα, αξιζει να βαλω περισσοτερους ανεμιστηρες στο κουτι ή οχι;

Σου είπα και τρεις ανεμιστήρες να βάλεις μια χαρά θα είσαι !!

41 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Τέλος εγώ στη θέση σου δεν θα πήγαινα στην συγκεκριμένη γιατί είναι ακριβή και πολύ μεγάλη ....Αν θες για μένα πάρε την coolermaster που θα την χαρείς κιόλας 100 της 100% και είναι και ποιο κοντή !!

Δημοσ.
Στις 3/2/2020 στις 7:04 ΜΜ, nick0lis είπε

nzxt kraken x72 vs Be Quiet Dark Rock TF στον i7 [email protected] 1.3V 100% load και οι δύο 72C.

Εντάξει αν βάλεις κανένα πιό δυνατό-καυτό cpu ,πχ 8700K ή 9900K, η nzxt θα τα πάει καλύτερα ,απλά η TF ειναι μια πάρα πολύ δυνατή αερόψυκτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, life is music said:

Σου είπα και τρεις ανεμιστήρες να βάλεις μια χαρά θα είσαι !!

Τέλος εγώ στη θέση σου δεν θα πήγαινα στην συγκεκριμένη γιατί είναι ακριβή και πολύ μεγάλη ....Αν θες για μένα πάρε την coolermaster που θα την χαρείς κιόλας 100 της 100% και είναι και ποιο κοντή !!

Στα 65 ευρώ την βρίσκω μεταχειρισμένη, νομίζω vfm.  3 ανεμιστήρες ήδη έχω, τους stock nzxt που είχε το κουτί. 

Καλύτερα είναι να συνδέονται πάνω στη μητρική, ή στο fan controller που εχει το κουτί; Και γιατί; 

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Στα 65 ευρώ την βρίσκω μεταχειρισμένη, νομίζω vfm.  3 ανεμιστήρες ήδη έχω, τους stock nzxt που είχε το κουτί. 

Καλύτερα είναι να συνδέονται πάνω στη μητρική, ή στο fan controller που εχει το κουτί; Και γιατί; 

Σύνδεσε τα φαν πάνω στο fan controller για να μπορείς να ρυθμίσεις και της στροφές τους !!

Δημοσ.
Στις 7/2/2020 στις 11:46 ΠΜ, life is music είπε

Αν είναι για τον 2600 δες την coolermaster 212 black edition , η την cryorig h7

Εδώ η coolermaster 

https://www.skroutz.gr/s/16742465/CoolerMaster-Hyper-212-Black-Edition.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Εδώ και η cryorig 

https://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 

Όποια και από της δύο πάρεις θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου !!

Η Coolermaster ξεπερασμένη πλέον, εδώ ένα ωραίο συγκριτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...