t-shock Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια νέα ψήκτρα για τον επεξεργαστή μου Ryzen 1600 Κουτί: Corsair Carbide 100R Motherboard: ASRock AB350M Pro4 RAM: G.Skill TridentZ (F4-3200C16D-16GTZB) (δεν είναι low-profile πιθανότατα) Τιμή: όσο πιο φτηνή τόσο το καλύτερο (και κατά προτίμηση από Ευρώπη αν όχι από Ελλάδα). Μέχρι 50ρικο καλά μου φαίνεται Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι πάρα πολύ ήσυχη, αρκεί να μην είναι μανίκι για καθάρισμα γιατί η stock είναι λίγο ...... Ευχαριστώ πολυ Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από t-shock
Plavalian Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Στις 29/5/2016 στις 2:35 ΜΜ, Sheogorath είπε Μετά απο πολλά νέα θέματα με παρεμφερή ζητούμενα, την αγορά ψύκτρας για το τάδε σύστημα, είπα να ανοίξω ένα θέμα για να αποσυμφορηθεί λίγο το φόρουμ. Οι ερωτώντες καλό είναι να γράφουν το σύστημά τους για -Κουτί (οπωσδήποτε) -Επεξεργαστή (μοντέλο, στοκ ή συχνότητα υπερχρονισμού κτλ) -Μνήμες αν είναι low ή high profile -Budget -Προτίμηση σε αερόψυκτρα ή υδρόψυξη -Προτίμηση για ησυχία ή απόδοση Και καλό είναι -Μητρική Αν το θεωρείτε χρήσιμο καλό είναι να γίνει pinned, και να παραπέμπονται εδώ οι TS από παρόμοια θέματα. Σε αυτό το θέμα μπορεί να ρωτήσει κάποιος για τι ανεμιστηράκι / ψήκτρα μπορεί να αγοράσει είτε για κουτί είτε για cpu, που μπορεί να τοποθετηθεί το Fan για βέλτιστη απόδοση όπως και αν θα πρέπει το ανεμιστηράκι να φέρνει αέρα ή να διώχνει αέρα. Ευχαριστώ Mb510L Ryzen 2600 στα 4.1 (OC) Gskills Ripjaw 3200mhz Μέχρι 50€ Αερόψυκτη Tomahawk mb450 max Σε αναλογία ησυχίας απόδοσης
radiohead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Plavalian είπε Mb510L Ryzen 2600 στα 4.1 (OC) Gskills Ripjaw 3200mhz Μέχρι 50€ Αερόψυκτη Tomahawk mb450 max Σε αναλογία ησυχίας απόδοσης Άψογη χωρίς να εμποδίζει ram https://www.skroutz.gr/s/19983369/Scythe-Fuma-2.html 1
Plavalian Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Σας ευχαριστώ όλους! Κατέληξα σε skythe mugen 5! Καλό σας βράδυ!
osfp92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Στις 29/5/2016 στις 2:35 ΜΜ, Sheogorath είπε Μετά απο πολλά νέα θέματα με παρεμφερή ζητούμενα, την αγορά ψύκτρας για το τάδε σύστημα, είπα να ανοίξω ένα θέμα για να αποσυμφορηθεί λίγο το φόρουμ. Οι ερωτώντες καλό είναι να γράφουν το σύστημά τους για -Κουτί (οπωσδήποτε) -Επεξεργαστή (μοντέλο, στοκ ή συχνότητα υπερχρονισμού κτλ) -Μνήμες αν είναι low ή high profile -Budget -Προτίμηση σε αερόψυκτρα ή υδρόψυξη -Προτίμηση για ησυχία ή απόδοση Και καλό είναι -Μητρική Αν το θεωρείτε χρήσιμο καλό είναι να γίνει pinned, και να παραπέμπονται εδώ οι TS από παρόμοια θέματα. Σε αυτό το θέμα μπορεί να ρωτήσει κάποιος για τι ανεμιστηράκι / ψήκτρα μπορεί να αγοράσει είτε για κουτί είτε για cpu, που μπορεί να τοποθετηθεί το Fan για βέλτιστη απόδοση όπως και αν θα πρέπει το ανεμιστηράκι να φέρνει αέρα ή να διώχνει αέρα. Ευχαριστώ -Deepcool E-Shield -Msi b450 a pro max -R5 3400G -Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz - 35 ευρώ - αερόψυκτρα -καλή αναλογία ησυχίας- απόδοσης η στοκ ψήκτρα βγάζει ένα τσίριγμα πάνω από τις 1200rpm και δεν το αντέχω και όταν ανεβαίνει γίνετε ανυπόφορο. Έχω αναγκαστεί να χαμηλώσω τέρμα τις στροφές από το bios δηλαδή στις 970rpm μέχρι 50oC αλλά δεν είναι δουλειά αυτή.
radiohead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Στις 18/12/2019 στις 10:30 ΜΜ, osfp92 είπε -Deepcool E-Shield -Msi b450 a pro max -R5 3400G -Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz - 35 ευρώ - αερόψυκτρα -καλή αναλογία ησυχίας- απόδοσης η στοκ ψήκτρα βγάζει ένα τσίριγμα πάνω από τις 1200rpm και δεν το αντέχω και όταν ανεβαίνει γίνετε ανυπόφορο. Έχω αναγκαστεί να χαμηλώσω τέρμα τις στροφές από το bios δηλαδή στις 970rpm μέχρι 50oC αλλά δεν είναι δουλειά αυτή. Χάνεται το vfm αν αλλάξεις ψυκτρα αλλά anyway. https://www.skroutz.gr/comparelists/673?compare=12206429,17525700,17529749,6398412,12206470 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω το Lian Li o11 Dynamic Black Ειναι να παρω τον 3700X αλλα δεν γουσταρω να βαλω την ψυκτρα του ειναι κακασχημη. Θελω να παρω το σετ Lian Li Bora Digital να βαλω στο κουτι. Μηπως να παρω καμια υδροψυξη AIO με aRGB τριπλο ανεμιστηρα και να μην παρω τους Lian Li ανεμιστηρες; Αν ναι ποια να παρω με ενδιαφερει οσο το λιγοτερο θορυβο ο επεξεργαστης θα μεινει νορμαλ δεν θα φαει OC Χρονια πολλα!!!! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από LLLEFTERIS
LIGHT1NG Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Στις 25/12/2019 στις 5:51 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Εχω το Lian Li o11 Dynamic Black Ειναι να παρω τον 3700X αλλα δεν γουσταρω να βαλω την ψυκτρα του ειναι κακασχημη. Θελω να παρω το σετ Lian Li Bora Digital να βαλω στο κουτι. Μηπως να παρω καμια υδροψυξη AIO με aRGB τριπλο ανεμιστηρα και να μην παρω τους Lian Li ανεμιστηρες; Αν ναι ποια να παρω με ενδιαφερει οσο το λιγοτερο θορυβο ο επεξεργαστης θα μεινει νορμαλ δεν θα φαει OC Χρονια πολλα!!!! Αργά ή γρήγορα θα το κάνεις το overclock 😂😂😂5 μέρες θα είναι 10 θα είναι θα το κάνεις.
life is music Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Στις 17/12/2019 στις 9:42 ΠΜ, t-shock είπε Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια νέα ψήκτρα για τον επεξεργαστή μου Ryzen 1600 Κουτί: Corsair Carbide 100R Motherboard: ASRock AB350M Pro4 RAM: G.Skill TridentZ (F4-3200C16D-16GTZB) (δεν είναι low-profile πιθανότατα) Τιμή: όσο πιο φτηνή τόσο το καλύτερο (και κατά προτίμηση από Ευρώπη αν όχι από Ελλάδα). Μέχρι 50ρικο καλά μου φαίνεται Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι πάρα πολύ ήσυχη, αρκεί να μην είναι μανίκι για καθάρισμα γιατί η stock είναι λίγο ...... Ευχαριστώ πολυ Cryorig h7
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Λιγο αναποδα με το θεμα αλλα θα το γραψω. Εχω το Lian Li PC-O11 Dynamic Black το οποιο παιρνει 120mm ανεμιστηρες τρεις σε καθε μερια εκτος απο πανω που μπορει να παρει και 2X140mm Μου εχουν μεινει τρεις 140αρηδες Phanteks απο το προηγουμενο κουτι μου που τους εχω βαλει αγγελια και δεν τους παιρνει κανεις. Προσεξα πως ενω πανω μπορει να παρει μεχρι δυο 140mm αν με καποιον τροπο τους ενωσω και τους τρεις μαζι σε καποια βαση η με λαμακια μπορουν να μπουν πανω. Πειτε καμια γνωμη εγω σκεφτηκα να παρω μαυρες λαμες γωνιες αλουμινιου σε μαυρο χρωμα κατι σαν αυτο της φωτογραφιας απλα θα πρεπει να κανω τις τρυπες. Υπαρχει και η λυση αντι για τρυπες η ταινια διπλης.
Marios1981 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις 3 ανεμιστήρες επάνω... 1 στην πίσω θέση κ είσαι κομπλέ.... Τώρα αν θες να βάλεις κ τον δεύτερο που δεν χρειάζεται αλλά είμαι σίγουρος ότι θα σε τρώει αφού τον έχεις έξτρα θα σου πω το έξεις... Τρέξε 10λεπταα στρεςςτεστ πχ Aida64 πάρε θερμοκρασία, βάλε 1 ανεμιστήρα πάνω στην πίσω θέση ξανατρέξε ξαναπάρε μέτρηση, βάλε τον 2ο πάνω ξανατρέξε ξαναπάρε μέτρηση θερμοκρασίας... Από εκεί κ πέρα κρίνε μόνος σου
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Marios1981 είπε Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις 3 ανεμιστήρες επάνω... 1 στην πίσω θέση κ είσαι κομπλέ.... Τώρα αν θες να βάλεις κ τον δεύτερο που δεν χρειάζεται αλλά είμαι σίγουρος ότι θα σε τρώει αφού τον έχεις έξτρα θα σου πω το έξεις... Τρέξε 10λεπταα στρεςςτεστ πχ Aida64 πάρε θερμοκρασία, βάλε 1 ανεμιστήρα πάνω στην πίσω θέση ξανατρέξε ξαναπάρε μέτρηση, βάλε τον 2ο πάνω ξανατρέξε ξαναπάρε μέτρηση θερμοκρασίας... Από εκεί κ πέρα κρίνε μόνος σου Δεν παιρνει αυτο το κουτι ανεμιστηρα πισω παιρνει τρεις στο πατωμα τρεις πανω και τρεις στο πλαι αλλα 120αρηδες 140 παιρνει μονο πανω και χωρανε μονο δυο εκτος αν κανω την πατεντα που λεω. Φωτο απο Google
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Τελικα η ψυκτρα του 3700X εφυγε στα 30 ευρω. Να παω σε υδροψυξη με 3Χ120 ψυγειο η σε ψυκτρα; Αν παω σε ψυκτρα θελω να χωραει στο Lian Li PC-O11 και δεν θελω να μου κρυβει τις μνημες γιατι ποιος ο λογος που εδωσα τις απλες για να παρω RGB αν ειναι να τις κρυψω. Αν παω σε νερακι που το προτιμω θελω aRGB με τρεις 120αρηδες. Παλι καλα που πουλησα την καρτα γραφικων γιατι θα εβαζα του γιου μου την ψυκτρα απο τον 2600
Marios1981 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Χμμμμμ δεν το ειχα δει το κουτι σου η αληθεια ειναι ... Αυτο που θα σε συμβουλευα να κανεις πριν ξεκινησεις τις πατεντες ειναι η ταινια διπλης οψης που ειπες Ισως να μην σου χρειαζονται οι 3 ανεμιστηρες πανω .....καμια φορα οι περισσιτεροι ανεμιστηρες λειτοργουν αρνητικα στο κουτι γιατι ο ενας ακυρωνει τον αλλο κ δεν εχεις ερφλοου μεσα στο κουτι σου ... το ιδανικοτερο για σενα ειναι 3 να βαζουν απο κατω και 3 να βγαζουν απο πανω αν εχεις βαλει κ 3 να βαζουν αερα απο το πλαι αλλαζει το παιχνιδι στο ερφλου του κουτιου σου γιατι ο πανω δεξια σου ακυρωνει τον πανω στο πλαι....οτι δυσαει μεσα ο πανω θα το πεταει κατευθειαν εξω οποτε δεν κερδιζεις τιποτα.... Πειραματησου με τις θεσεις των ανεμιστηρων να δεις που περνεις τις καλυτερες θερμοκρασιες κ ισως το αποτελεσμα σε εκπληξει .... 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Marios1981 είπε Χμμμμμ δεν το ειχα δει το κουτι σου η αληθεια ειναι ... Αυτο που θα σε συμβουλευα να κανεις πριν ξεκινησεις τις πατεντες ειναι η ταινια διπλης οψης που ειπες Ισως να μην σου χρειαζονται οι 3 ανεμιστηρες πανω .....καμια φορα οι περισσιτεροι ανεμιστηρες λειτοργουν αρνητικα στο κουτι γιατι ο ενας ακυρωνει τον αλλο κ δεν εχεις ερφλοου μεσα στο κουτι σου ... το ιδανικοτερο για σενα ειναι 3 να βαζουν απο κατω και 3 να βγαζουν απο πανω αν εχεις βαλει κ 3 να βαζουν αερα απο το πλαι αλλαζει το παιχνιδι στο ερφλου του κουτιου σου γιατι ο πανω δεξια σου ακυρωνει τον πανω στο πλαι....οτι δυσαει μεσα ο πανω θα το πεταει κατευθειαν εξω οποτε δεν κερδιζεις τιποτα.... Πειραματησου με τις θεσεις των ανεμιστηρων να δεις που περνεις τις καλυτερες θερμοκρασιες κ ισως το αποτελεσμα σε εκπληξει .... Αυτη την στιγμη δεν εχω κανεναν ανεμιστηρα μεσα, λογικα θα βαλω τριπλο ψυγειο AIO στο πλαϊ. Δηλαδη θα εβαζα τριπλο ψυγειο στο πλαϊ και τους τρεις πανω να βγαζουν τον ζεστο αερα που παει προς τα πανω εξω απο το κουτι. Κατω δεν λεω να βαλω καθολου και ολα αυτα επειδη τους εχω αλλιως θα εβαζα μονο το ψυγειο και τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα