nikpoth Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Από θόρυβο ο arctic f14 pwm pst 140mm, πώς τα πάει; Σκέφτομαι να αγοράσω 2 για μπροστά στο κουτί. Θα λειτουργούν 800/900 rpm max.
leros2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, nikpoth είπε Από θόρυβο ο arctic f14 pwm pst 140mm, πώς τα πάει; Σκέφτομαι να αγοράσω 2 για μπροστά στο κουτί. Θα λειτουργούν 800/900 rpm max. έχω τους 12αρηδες, για να αρχίσει να τους ''αισθάνεσαι'' πρέπει να πλησιάσουν τις 1000 στροφές, στις 800 δεν κάνουν κιχ 1
gdresios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 ΕΠΕΙΓΟΝ Μπορει κάποιος να μου αν η Scythe Big Shuriken 2 Rev.B μπορεί να ψύξει έναν Intel I7 9700k καλύτερα από μια noctua NH 9x65 ή NH-L12S επειδή έχω περιορισμό στο ύψος θέλω ψυκτρα χαμηλού προφίλ πήρα την be quite low profile με 130 tdp αλλά είναι κακό σχεδιασμένη και τόσο εκεντρη που σχεδόν ακουμπάει το back plate αν την γυρίσω αλλιώς εμποδίζει κάρτα γραφικών και μνήμες τι βλακεία Θεέ μου.μεταξυτων δυο νοκτουα η 12s έχει 2-3 βαθμούς καλύτερη ψύξη από την 9x65 με την δεύτερη να έχει καλύτερη εργονομία.
leros2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, gdresios είπε ΕΠΕΙΓΟΝ Μπορει κάποιος να μου αν η Scythe Big Shuriken 2 Rev.B μπορεί να ψύξει έναν Intel I7 9700k καλύτερα από μια noctua NH 9x65 ή NH-L12S επειδή έχω περιορισμό στο ύψος θέλω ψυκτρα χαμηλού προφίλ πήρα την be quite low profile με 130 tdp αλλά είναι κακό σχεδιασμένη και τόσο εκεντρη που σχεδόν ακουμπάει το back plate αν την γυρίσω αλλιώς εμποδίζει κάρτα γραφικών και μνήμες τι βλακεία Θεέ μου.μεταξυτων δυο νοκτουα η 12s έχει 2-3 βαθμούς καλύτερη ψύξη από την 9x65 με την δεύτερη να έχει καλύτερη εργονομία. Απο την NH 9x65 είναι σίγουρα καλύτερηhttps://www.hardwareluxx.de/community/f136/itx-kuehler-roundup-verschiedene-ansaetze-eine-gemeinsamkeit-die-flache-bauweise-1169055.html#4 Με την NH-L12S λογικά θα είναι στα ίδια
Παναής Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα, δεν ήξερα σε ποιο section να το ανεβάσω. Παρατηρώ υψηλές θερμοκρασίες σε idle (44c και spike 50c) και στο BF5 (70c και spikes έως 78c) με το σύστημα υπογραφής. Ο 2700x είναι στοκ (τα πάντα βασικά) και όταν τον κλοκαρα οι διαφορές ήταν στους 5 βαθμούς πάνω. Η kraken x62 είναι μπροστά για να βάζει αέρα και έχω 2x corsair sp 120 να βγάζουν πάνω κ ένα πίσω. Δυστυχώς στο phanteks p400 δεν χωράει πάνω η υδροψυξη άρα η διάταξη είναι αυτή. Άλλαξα την μαμά πάστα που είχε με μια Thermal Grizzly Conductonaut όταν το έστηνα. Στο CAM το έχω σε performance mode.Οι τρεις ανεμιστήρες δουλεύουν στις 1000 στροφές όσο τρέχει το game μπορεί κ λίγο παραπάνω. Όλα αυτά δικαιολογούν αλλαγή κουτιού? Ανεμιστήρων? Άλλη πάστα? Δεν νομίζω η υδροψυξη να είναι τόσο χάλια σε Temps. Τα φώτα σας και ευχαριστώ προκαταβολικά.
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Παναής είπε Καλημέρα, δεν ήξερα σε ποιο section να το ανεβάσω. Παρατηρώ υψηλές θερμοκρασίες σε idle (44c και spike 50c) και στο BF5 (70c και spikes έως 78c) με το σύστημα υπογραφής. Ο 2700x είναι στοκ (τα πάντα βασικά) και όταν τον κλοκαρα οι διαφορές ήταν στους 5 βαθμούς πάνω. Η kraken x62 είναι μπροστά για να βάζει αέρα και έχω 2x corsair sp 120 να βγάζουν πάνω κ ένα πίσω. Δυστυχώς στο phanteks p400 δεν χωράει πάνω η υδροψυξη άρα η διάταξη είναι αυτή. Άλλαξα την μαμά πάστα που είχε με μια Thermal Grizzly Conductonaut όταν το έστηνα. Στο CAM το έχω σε performance mode.Οι τρεις ανεμιστήρες δουλεύουν στις 1000 στροφές όσο τρέχει το game μπορεί κ λίγο παραπάνω. Όλα αυτά δικαιολογούν αλλαγή κουτιού? Ανεμιστήρων? Άλλη πάστα? Δεν νομίζω η υδροψυξη να είναι τόσο χάλια σε Temps. Τα φώτα σας και ευχαριστώ προκαταβολικά. Παραγγειλε μια arctic mx4 ,και βγαλε την condactonaut χθες... διαβασε στο γουγλη με ποιον τροπο θα την βγαλεις και ευχησου να μην χαλασουν τα γραμματα του τσιπ γτ μπαι μπαι εγγυηση. Αν δεν την απλωσατε σε ολο το τσιπ ειναι ο λογος που εχεις τοσο κακες θερμοκρασιες Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από akoinonitos 2
Παναής Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Παραγγειλε μια arctic mx4 ,και βγαλε την condactonaut χθες... διαβασε στο γουγλη με ποιον τροπο θα την βγαλεις και ευχησου να μην χαλασουν τα γραμματα του τσιπ γτ μπαι μπαι εγγυηση. Αν δεν την απλωσατε σε ολο το τσιπ ειναι ο λογος που εχεις τοσο κακες θερμοκρασιες Διόρθωση μίλησα με τον δικό μου που μου πέρασε την ψύξη και τον ρώτησα. Ήταν η noctua h1. Πως έγραψα την παραπάνω δεν το κατάλαβα lol. Κόκκος ρυζιού στο κέντρο. Εκτός αν θέλει να περαστεί διαφορετικά στο τσιπ αυτό. Θα την παραγγείλω την arctic σήμερα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Παναής
leros2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, Παναής είπε Διόρθωση μίλησα με τον δικό μου που μου πέρασε την ψύξη και τον ρώτησα. Ήταν η noctua h1. Πως έγραψα την παραπάνω δεν το κατάλαβα lol. Κόκκος ρυζιού στο κέντρο. Εκτός αν θέλει να περαστεί διαφορετικά στο τσιπ αυτό. Θα την παραγγείλω την arctic σήμερα μια χαρά είναι και η h1, δοκίμασε να την ξαναπεράσεις αλλά αυτή τη φορά με την μέθοδο της cocaine γραμμής αντί κόκκου ρυζιού 1
Παναής Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, leros2004 είπε μια χαρά είναι και η h1, δοκίμασε να την ξαναπεράσεις αλλά αυτή τη φορά με την μέθοδο της cocaine γραμμής αντί κόκκου ρυζιού Θα δω βιντεακι κ θα το κάνω σήμερα. Παίζει τόσο ρόλο στα συγκεκριμένα chip? Ευχαριστώ
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το θέμα εδώ είναι για προτάσεις ψύξης. Δεν είναι για λύση προβλημάτων Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από BlueBlood7
Παναής Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Το θέμα εδώ είναι για προτάσεις ψύξης. Δεν είναι για λύση προβλημάτων Πως λύνεται ένα πρόβλημα ψύξης αν δεν υπάρχει πρόταση ψύξης. Με τα συγχωρήσεως Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Παναής
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με τα συγχωρέσεως δεν ζήτησες πρόταση ψύξης Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από BlueBlood7
Παναής Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Με τα συγχωρέσεως δεν ζήτησες πρόταση ψύξης Γιαυτό κ αναφέρω το θεμα μου για να υπάρξει πρόταση ψύξης.Οποία και να είναι αυτή.Μπορεις αν δεν σου αρέσει κάτι ή είμαι εκτός θέματος να μου μεταφέρεις το ποστ. Α ξέχασα δεν. Καλό μεσημέρι Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Παναής
DeareN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 κουτί coolemaster silencio 500 i7 7700K Motherboard Ashrock Taichi z270 Μνήμες 2 Gskill Trident Z σύνολο 16gb Κάρτα 1080ti της inno3d με τον 3πλο ανεμιστήρα Τροφοδοτικό δε θυμάμαι, είναι modular 550 νομίζω corsair O επεξεργαστής με ψύξη noctua αερόψυξη άρχισε να βαράει 90άρια στα 4.5 χωρίς overclocking (το έχω σε full performance) Υδρόψηξη και καινούργιο κουτί ? Να ψάξω μήπως και για διαδικασία delid? Θα ήθελα να βάλω και λίγο RGB να φαίνεται όμορφο. Budget περίπου 300 ευρώ
mcrae13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, DeareN είπε κουτί coolemaster silencio 500 i7 7700K Motherboard Ashrock Taichi z270 Μνήμες 2 Gskill Trident Z σύνολο 16gb Κάρτα 1080ti της inno3d με τον 3πλο ανεμιστήρα Τροφοδοτικό δε θυμάμαι, είναι modular 550 νομίζω corsair O επεξεργαστής με ψύξη noctua αερόψυξη άρχισε να βαράει 90άρια στα 4.5 χωρίς overclocking (το έχω σε full performance) Υδρόψηξη και καινούργιο κουτί ? Να ψάξω μήπως και για διαδικασία delid? Θα ήθελα να βάλω και λίγο RGB να φαίνεται όμορφο. Budget περίπου 300 ευρώ Καταρχήν φίλε μου πρέπει να μας πεις σε τι σενάρια βαράει 90άρια ο cpu ,και τι εννοείς όταν λες "ξαφνικά" . Γενικώς το παρακολουθούσες και από την μία μέρα στην άλλη ανέβηκαν κατακόρυφα οι θερμοκρασίες? Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις thermal paste? Επίσης οταν λες χωρίς overclock ,τουλάχιστον έχεις τσεκάρει με πόσο ρεύμα δουλέυει ο cpu σε load? Αν όχι τσέκαρε με κάποιο monitoring software την τιμή του vcore σε load. Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Πάντως όπως και να έχει δεν χρειάζεσαι σίγουρα υδρόψυξη & delid,αφού έχεις ήδη καλή ψύξη (ποια noctua έχεις? ) Κάποιο πρόβλημα υπάρχει που λύνεται. Ποιος ο λόγος να χαλάσεις 300 ευρώ για ψύξη-κουτί,όταν με τα ίδια λεφτά πουλώντας και τα δικά σου μπορέις να αναβαθμίσεις mobo-cpu για παράδειγμα.. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από mcrae13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα