Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα... Μέχρι και όλα τα fans στο full, τίποτα. Και στο shadow of the tomb raider είμαι ψηλά... Μόνο όταν βγάζω το μπροστινό καπάκι είναι οκ και με ενοχλούν αυτές οι θερμοκρασίες.

Επεξ/σία από gazp
  • Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε άσπρο που το έχεις άν θυμάμαι καλά, πουλώντας το άλλο ένα πενηντάρι θα σου βγεί η ζημιά :)

https://www.dexter.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=7049

αλλιώς κάνε μόντα μπροστά αλλα το ρισκάρεις ώς προς το αποτέλεσμα

https://www.overclock.net/forum/18082-builds-logs-case-mods/1599032-build-log-casemod-nzxt-s340-project-frostbyte.html

18 λεπτά πριν, gazp είπε

Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα... Μέχρι και όλα τα fans στο full, τίποτα. Και στο shadow of the tomb raider είμαι ψηλά... Μόνο όταν βγάζω το μπροστινό καπάκι είναι οκ και με ενοχλούν αυτές οι θερμοκρασίες.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, radiohead είπε

I see..

Κοίτα εγώ στη θέση σου δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως ίσως μόνο καμμια πάστα μαζί με το καθάρισμα. Άν ντε και καλά ήθελα να πετάξω λίγα χρήματα  :P θα άλλαζα κουτί. Αυτό γιατί με την υδρο. μόνο βελτίωση σε επεξεργαστή κι αυτή ελάχιστη θα είχα, ενώ θα ανέβαινε η θερμοκρασία στα υπόλοιπα.

Είναι θέμα κουτιού. Το έχω ξανά γράψει ότι το συγκεκριμένο κουτί έχει από μέτριο έως κακό airflow. Φαίνεται εξάλλου. Με την υδρόψυξη θα λυθεί το θέμα του αλλά οικονομικά δεν τον συμφέρει. Είναι προτιμότερο να αλλάξει κουτί με ένα κόστος από 70-100 ευρώ. Αν πουλήσει και το κουτί του θα του βγει ακόμα φθηνότερα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Ακριβούτσικη, η κλασική στα 29 καλύτερα και η freezer στα 27 ακόμα καλύτερα :)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ακριβούτσικη, η κλασική στα 29 καλύτερα και η freezer στα 27 ακόμα καλύτερα :)

Δεν ξέρω καν πόσο κάνει. Την είδα youtube και το πόσταρα λόγω της ιστορίας της  :D 

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω τη συγκεκριμενη ψυχτρα cpu.  Αμα αλλαξω τον ανεμιστηρα και τον βαλω απο την αλλη μερια της ψυχτρας. Εννοειτε οτι θα κρατησω τη φορα της ψυχτρας. Αντι να ριχνει δηλαδη αερα θα τραβαει. Θα εχω αυξηση στις θερμοκρασιες; Και μειωση της αποδοσης της;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω τη συγκεκριμενη ψυχτρα cpu.  Αμα αλλαξω τον ανεμιστηρα και τον βαλω απο την αλλη μερια της ψυχτρας. Εννοειτε οτι θα κρατησω τη φορα της ψυχτρας. Αντι να ριχνει δηλαδη αερα θα τραβαει. Θα εχω αυξηση στις θερμοκρασιες; Και μειωση της αποδοσης της;

Ναι λογικό είναι. Αν θες κάτι παραπάνω θα βάλεις ανεμιστήρα σε αμφότερες πλευρες push-pull. Σημαντική βελτίωση βέβαια δεν πρόκειται να δεις.

Τι θέμα αντιμετωπίζεις;

Δημοσ.

Δεν αντιμετωπιζω θεμα. Απλα οπτικο το θεμα. Θα μου αρεσε να βλεπω τις μνημες. Πηρα και φανακια arctic f12 και θα αλλαξω και της ψυχτρας (γιατι δεν pwm). Και απλα ελεγα να αλλαξω τη μερια γτ θα μ αρεσει περισσοτερο. 

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά έχεις 2x8. Βάλτες στο 2 και στο 4 slot από αριστερά προς τα δεξιά. Έτσι θα τις βλέπεις.

Βγάλε αν θες και μια photo.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Και ακομα μια ερωτηση. Επαιδη το ανεμιστηρακι δεν ειναι pwm. Υπαρχει προβλημα να βαλω ενα pwm που εχω;

0313A2C2-B889-402A-AFA4-5147FF3338BC.jpeg

Καλημέρα, την led ταινία φέρ'την ακριβώς απέναντι (στο μπροστινό μέρος του παραθύρου) και να κοιτάει προς τα κάτω.

Οι μνήμες ok. Ποιός δεν είνα Pwm; O δεύτερος που θές να βάλεις; Πάντως μια χαρά το βρίσκω όπως είναι, πέραν της ledοταινίας.

Δημοσ.

Ο μαμά δεν είναι πάνω στην ψύκτρα; Έχει 4pin;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...