gaius germanicus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 παιδια μια gammax 200t για ryzen 2600 κανει?
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) PUBG στοκ χωρίς OC ακόμα 43 βαθμοί Στο παιχνίδι μόνιμα 3.900mhz @toyo73 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από LIGHT1NG
toyo73 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε παιδια μια gammax 200t για ryzen 2600 κανει? Βαλε οτι εβαλε ο φιλος.
gaius germanicus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 την arctic λες?τωρα εχω εναν fx600 και θελω να την χρησιμοποιησω και στον ryzen 2600,η arctic δεν κανει για ΑΜ3.
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε την arctic λες?τωρα εχω εναν fx600 και θελω να την χρησιμοποιησω και στον ryzen 2600,η arctic δεν κανει για ΑΜ3. Η Arctic freezer 33 plus αυτή κάνει και για ΑΜ4... και το καλό είναι ότι σου δίνει 2 ανεμιστήρες είναι φουλ ήσυχοι Ποια Arctic έχεις? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από LIGHT1NG
gaius germanicus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 θελω να την χρησιμοποιησω και στον τωρινο fx6300,η arctic 33 ειναι μονο για am4 γιαυτο διαλεξα την gammax
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε θελω να την χρησιμοποιησω και στον τωρινο fx6300,η arctic 33 ειναι μονο για am4 γιαυτο διαλεξα την gammax με 2 pipelines δεν νομίζω να κάνεις κάτι... CRYORIG H7 δες εδώ νομίζω γίνεται να σου στείλουν braket AM4 όπως και στις coolermaster άποψη μου αν πάρεις aftermarket ψύχτρα πάρε μια μέτρια ή καλή με την gammax ίσως η στοκ της AMD να είναι καλύτερη στον 2600.
VaggD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήρθε επιτέλους και η σειρά μου... -Κουτί: Cougar MX 330X -Επεξεργαστής: Ryzen R5 2400G stock Μητρικη : Asrock B450 Pro 4 -Μνήμες: G. Skill Aegis ή κάποιο αντίστοιχο σετ. -Budget: ~15 (εκτός και αν είναι πολύ λίγα.) -Προτίμηση σε αερόψυκτρα ή υδρόψυξη: Αερόψυκτρα -Προτίμηση για ησυχία ή απόδοση: Θα επέλεγα ησυχία αλλά η μονάδα θα μπει κάτω από το γραφείο οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε μια μέση λύση ώστε να μην ενοχλεί ο θόρυβος και να υπάρχει σωστό airflow. Σκέφτομαι να βάλω έναν 120 ανεμιστήρα μπροστά και για πίσω έχω 2 επιλογές λ. I) Ενα 120 (αντικαθιστώντας του κουτιού), ή 2 μικρά (το πρώτο πάνω και το δεύτερο αντικαθιστώντας του κουτιού. Περιμένω τις συμβουλές σας. Ξέχασα να αναφέρω ότι rgb κτλ μου είναι αδιάφορα, χωρίς να σημαίνει ότι τα αποκλείω αν κάνουν καλή δουλειά. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από VaggD
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Χρήση στο μηχάνημα? Σε ενοχλεί η stock ψύκτρα?
VaggD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 14 hours ago, BlueBlood7 said: Χρήση στο μηχάνημα? Σε ενοχλεί η stock ψύκτρα? Προγραμματισμός, ταινίες και κανένα ελαφρύ game σπάνια. Δεν ξέρω τι ποιότητα ψύκτρες βάζει η Cougar αν δεν κάνει φασαρία δεν έχω θέμα. Το πσ θα είναι στο δωμάτιο και κάθομαι αρκετά αργά και δεν θέλω να ενοχλεί ο θόρυβος.
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, VaggD είπε Προγραμματισμός, ταινίες και κανένα ελαφρύ game σπάνια. Δεν ξέρω τι ποιότητα ψύκτρες βάζει η Cougar αν δεν κάνει φασαρία δεν έχω θέμα. Το πσ θα είναι στο δωμάτιο και κάθομαι αρκετά αργά και δεν θέλω να ενοχλεί ο θόρυβος. Αν δεν κάνεις Oc μείνε με την στοκ είναι ήσυχη και κρατάει καλές θερμοκρασίες αλλά αν θες να παίξεις κάτι βαρύ και πρέπει να μένει σε φουλ χρονισμό πάρε σαν την δικιά μου την Arctic freezer 33 plus 32€ μου βγήκε καινούρια 43 βαθμοί κολλημένο στα 3.9 σύντομα θα το κάνω oc στα 4.1 να δω διάφορες. Υγ. Έχω τον 2600 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από LIGHT1NG
VaggD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 11 minutes ago, LIGHT1NG said: Αν δεν κάνεις Oc μείνε με την στοκ είναι ήσυχη και κρατάει καλές θερμοκρασίες αλλά αν θες να παίξεις κάτι βαρύ και πρέπει να μένει σε φουλ χρονισμό πάρε σαν την δικιά μου την Arctic freezer 33 plus 32€ μου βγήκε καινούρια 43 βαθμοί κολλημένο στα 3.9 σύντομα θα το κάνω oc στα 4.1 να δω διάφορες. Υγ. Έχω τον 2600 Δεν έχω απαιτήσεις... Το πολύ να έδειξα 15 για 2 120αριδες be quite η αντίστοιχους. Οπότε να βάλω έναν 120αρι μπροστά για σωστή ροή και τέλος?
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, VaggD είπε Προγραμματισμός, ταινίες και κανένα ελαφρύ game σπάνια. Δεν ξέρω τι ποιότητα ψύκτρες βάζει η Cougar αν δεν κάνει φασαρία δεν έχω θέμα. Το πσ θα είναι στο δωμάτιο και κάθομαι αρκετά αργά και δεν θέλω να ενοχλεί ο θόρυβος. Cougar είναι το κουτί και όχι η ψύκτρα. Αν θες να την αλλάξεις παρε την DeepCool. https://www.skroutz.gr/s/8179182/Deepcool-Gammaxx-200T.html
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 @VaggD άποψη μου είναι 1 μπροστά στο κουτί ώστε να τραβάει αέρα μέσα μετά αν πάρεις την Arctic που σου λέω έχει μέσα 2Χ120Μ για push-pull και βάζεις έναν ανεμιστήρα πίσω στο κουτί για να βγάζει τον αέρα και αν θες βάζεις και έναν στα πλάγια για να ρίχνει και άλλο αέρα σε μητρική /γραφικών αν βάλεις στο μέλλον ώστε θα έχεις περιθώριο να κάνεις και oc με χαμηλότερες θερμοκρασίες 1
VaggD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, BlueBlood7 said: Cougar είναι το κουτί και όχι η ψύκτρα. Αν θες να την αλλάξεις παρε την DeepCool. https://www.skroutz.gr/s/8179182/Deepcool-Gammaxx-200T.html 3 hours ago, LIGHT1NG said: @VaggD άποψη μου είναι 1 μπροστά στο κουτί ώστε να τραβάει αέρα μέσα μετά αν πάρεις την Arctic που σου λέω έχει μέσα 2Χ120Μ για push-pull και βάζεις έναν ανεμιστήρα πίσω στο κουτί για να βγάζει τον αέρα και αν θες βάζεις και έναν στα πλάγια για να ρίχνει και άλλο αέρα σε μητρική /γραφικών αν βάλεις στο μέλλον ώστε θα έχεις περιθώριο να κάνεις και oc με χαμηλότερες θερμοκρασίες Παιδιά μάλλον κάτι έχω διατύπωση λάθος. Εμένα με ενδιαφέρει να βάλω έναν ανεμιστήρα στο κουτί και έναν δεύτερο πίσω(αν χρειαστεί να αλλαχτεί ο υπάρχον), με απώτερο σκοπό τον καλό airflow και αθόρυβη λειτουργία. Δεν θέλω να αλλάξω ψύκτρα ούτε θα ζορίσω πολύ το σύστημα, μελλοντικά βλέπουμε. Συγνώμη αν σας μπέρδεψα και ευχαριστώ για την βοήθεια. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από VaggD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα