Marios1981 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 με τα μισα χρηματα που διαθετεις παιρνεις ψυκτρα για τον 2600 οπως η Arctic freezer 33 τωρα αν θες να δωσεις τοσα πολλα πας σε Noctua NH-D14 τελευταιο κ κυριοτερο τι υψος ψυκτρας χωραει το κουτι σου για να ξερουν τα παιδια τι να σου προτεινουν
vgiozo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Arctic Freezer 33 CO vs Cryorig H7 ...ποιά από τις δύο για την λιγότερο θορυβώδη και αποτελεσματική ψύξη σε Ryzen 2200-2400G και Asrock B450 Pro4 / Fatality; Υπερχρονισμός δεν προβλέπεται άμεσα, αλλά με τον καιρό ίσως ανεβάσω όσο μπορώ χωρίς να χρειάζεται να πειράξω ρεύματα και πάντα κρίνοντας από την άνοδο των θερμοκρασιών. Για την Freezer 33 διάβασα ότι οι μπάρες με τις οποίες ασφαλίζει στη μητρική δεν ειναι τόσο ισχυρές και μπορεί με τον καιρό να λυγίσουν μόνιμα...δεν ξέρω...πάντως υπάρχει κι η 6ετής εγγύηση... καθότι η thermalright HR02 revb είναι σε καλή μάλλον τιμή στα 42€ τη σκέφτομαι, για να είμαι καλυμμένος σε κάθε αναβάθμιση στο μέλλον, αλλά προσπαθώ να ρίξω τον προϋπολογισμό όσο μπορώ.. Πάνω από όλα η ησυχία, λαμβανομένου υπόψη βέβαια, ότι αν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ, τότε δεν δεδομένη κι η ησυχία. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από vgiozo
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, vgiozo είπε Arctic Freezer 33 CO vs Cryorig H7 ...ποιά από τις δύο για την λιγότερο θορυβώδη και αποτελεσματική ψύξη σε Ryzen 2200-2400G και Asrock B450 Pro4 / Fatality; Υπερχρονισμός δεν προβλέπεται άμεσα, αλλά με τον καιρό ίσως ανεβάσω όσο μπορώ χωρίς να χρειάζεται να πειράξω ρεύματα και πάντα κρίνοντας από την άνοδο των θερμοκρασιών. Για την Freezer 33 διάβασα ότι οι μπάρες με τις οποίες ασφαλίζει στη μητρική δεν ειναι τόσο ισχυρές και μπορεί με τον καιρό να λυγίσουν μόνιμα...δεν ξέρω...πάντως υπάρχει κι η 6ετής εγγύηση... καθότι η thermalright HR02 revb είναι σε καλή μάλλον τιμή στα 42€ τη σκέφτομαι, για να είμαι καλυμμένος σε κάθε αναβάθμιση στο μέλλον, αλλά προσπαθώ να ρίξω τον προϋπολογισμό όσο μπορώ.. Πάνω από όλα η ησυχία, λαμβανομένου υπόψη βέβαια, ότι αν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ, τότε δεν δεδομένη κι η ησυχία. Εγώ περιμένω την Arctic Freezer 33 plus από τα fan της Artic είμαι οκ
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δεν είναι άσχημη η zalman. Έχει 5 heat pipes αλλά πιο θορυβώδης και με 1 χρόνο εγγύηση λιγότερο. Η Η7 έχει βέβαια 2ο σετ fins. Πάνω κάτω παρόμοιες επιδόσεις. Στα συν της Η7 ότι είναι πιο εμφανίσιμη.
venuets Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) -Κουτί Cougar MX330-G -Επεξεργαστή amd Ryzen 1200 oc 3.8 -Μνήμες G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16S-8GISB) -Budget απο (0-50ευρω) θα προτιμισω την πιο οικονομικη -Προτίμηση σε αερόψυκτρα ή υδρόψυξη (αεροψυξη) -Προτίμηση για ησυχία ή απόδοση (αποδοση αλλα αν ειναι και ησυχη οταν ειναι σε idle μια χαρα θα ειναι) -Μητρική MSI b350 PC MATE θα ηθελα να μου προτεινετε ψυκτρα και 2 ανεμιστηρες για το πανω μερος Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από tsoubas
Marios1981 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 καταρχην στα 3.8 τον πας κ με την μαμα ψυκτρα χωρις κανενα θεμα 3 ποστ ποιο πανω ειναι ολες οι απαντησεις που θες για ψυκτρα υπεραρκετες για τον 1200 διαβασε ΄λιγο αυτη τη σελιδα η την προηγουμενη οσο για ανεμιστηρες δεν χρειαζεσαι 2 για πανω...ενα κ αυτον οσο ποιο πισω παει κ η καλυτερη διαφορα που θα δεις σε θερμοκρασια ειναι 2 βαθμους Arctic F12 ανεμιστηρακια φθηνα καλα αξιοπρεπεστατα για την τιμη τους
venuets Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Marios1981 είπε καταρχην στα 3.8 τον πας κ με την μαμα ψυκτρα χωρις κανενα θεμα 3 ποστ ποιο πανω ειναι ολες οι απαντησεις που θες για ψυκτρα υπεραρκετες για τον 1200 διαβασε ΄λιγο αυτη τη σελιδα η την προηγουμενη οσο για ανεμιστηρες δεν χρειαζεσαι 2 για πανω...ενα κ αυτον οσο ποιο πισω παει κ η καλυτερη διαφορα που θα δεις σε θερμοκρασια ειναι 2 βαθμους Arctic F12 ανεμιστηρακια φθηνα καλα αξιοπρεπεστατα για την τιμη τους τον εχω παει και 3.9 και 4.0 αλλα με την μαμα παει πολυ ψηλα και θελω να τον κατεβασω ! κατεληξα εδω DeepCool Gammaxx 200T Desktop CPU μηπως πρεπει να αλλαξω και παστα ; δουλευα με αυτην (Arctic MX-4 4gr) Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από tsoubas
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρόλο που τα specs για το κουτί λένε max 155mm για ψύκτρα αν το μετρήσεις θα δεις ότι μπορείς να βαλεις ακόμα και με 160mm ύψος. Πρώτη επιλογή η macho. https://www.skroutz.gr/s/9124363/Thermalright-Le-Grand-Macho-RT.html https://www.skroutz.gr/s/14956693/Be-Quiet-Dark-Rock-4.html Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από BlueBlood7 1
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Παρόλο που τα specs για το κουτί λένε max 155mm για ψύκτρα αν το μετρήσεις θα δεις ότι μπορείς να βαλεις ακόμα και με 160mm ύψος. Πρώτη επιλογή η macho. https://www.skroutz.gr/s/9124363/Thermalright-Le-Grand-Macho-RT.html ΑΜ4 δεν βλέπω εκτός αν το ΑΜ3+ είναι το ΑΜ4
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Όχι δεν είναι το ΑΜ4 αλλά τους στέλνεις μεηλ την απόδειξη αγοράς και σου στέλνουν το bracket για ΑΜ4. Δες το λινκ που έχει οδηγίες εγκατάστασης. http://www.thermalright.de/en/cooler/56/le-grand-macho-rt
renaxan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Ερώτηση: Το Corsair Commander Pro το έχει τοποθετήσει κάποιος με None Corsair ανεμιστηράκια? Έχω της Thermaltake (από το case), απλά εάν πάω να βάλω άλλο ένα fan δεν θα μπορώ να το ελέγχω. Φαντάζομαι ότι θα δουλεύει, αλλά ρωτάω πρώτα μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ.
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις μπήκε η Arctic Freezer 33 plus ήρθε με 2 ανεμιστήρες 120ΜΜ κούμπωσε στην ΑΜ4 άψογα, βέβαια από όσο είδα δεν καλύπτει όλο το εύρος του επεξεργαστή αλλά από θερμοκρασία ήταν στους 21 βαθμούς,θα γράψω πάλι αργότερα όταν το δουλέψω σε gaming 2
toyo73 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Στις 4/12/2018 στις 4:05 ΜΜ, LIGHT1NG είπε Μόλις μπήκε η Arctic Freezer 33 plus ήρθε με 2 ανεμιστήρες 120ΜΜ κούμπωσε στην ΑΜ4 άψογα, βέβαια από όσο είδα δεν καλύπτει όλο το εύρος του επεξεργαστή αλλά από θερμοκρασία ήταν στους 21 βαθμούς,θα γράψω πάλι αργότερα όταν το δουλέψω σε gaming Περιμενουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα