Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τα μισα χρηματα που διαθετεις παιρνεις ψυκτρα για τον 2600 οπως η Arctic freezer 33

τωρα αν θες να δωσεις τοσα πολλα πας σε Noctua NH-D14

τελευταιο κ κυριοτερο τι υψος ψυκτρας χωραει το κουτι σου για να ξερουν τα παιδια τι να σου προτεινουν

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Arctic Freezer 33 CO vs Cryorig H7

...ποιά από τις δύο για την λιγότερο θορυβώδη και αποτελεσματική ψύξη σε Ryzen 2200-2400G και Asrock B450 Pro4 / Fatality;

Υπερχρονισμός δεν προβλέπεται άμεσα, αλλά με τον καιρό ίσως ανεβάσω όσο μπορώ χωρίς να χρειάζεται να πειράξω ρεύματα και πάντα κρίνοντας από την άνοδο των θερμοκρασιών.

Για την Freezer 33 διάβασα ότι οι μπάρες με τις οποίες ασφαλίζει στη μητρική δεν ειναι τόσο ισχυρές και μπορεί με τον καιρό να λυγίσουν μόνιμα...δεν ξέρω...πάντως υπάρχει κι η 6ετής εγγύηση...

καθότι η thermalright HR02 revb είναι σε καλή μάλλον τιμή στα 42€ τη σκέφτομαι, για να είμαι καλυμμένος σε κάθε αναβάθμιση στο μέλλον, αλλά προσπαθώ να ρίξω τον προϋπολογισμό όσο μπορώ..

Πάνω από όλα η ησυχία, λαμβανομένου υπόψη βέβαια, ότι αν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ, τότε δεν δεδομένη κι η ησυχία.

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Arctic Freezer 33 CO vs Cryorig H7

...ποιά από τις δύο για την λιγότερο θορυβώδη και αποτελεσματική ψύξη σε Ryzen 2200-2400G και Asrock B450 Pro4 / Fatality;

Υπερχρονισμός δεν προβλέπεται άμεσα, αλλά με τον καιρό ίσως ανεβάσω όσο μπορώ χωρίς να χρειάζεται να πειράξω ρεύματα και πάντα κρίνοντας από την άνοδο των θερμοκρασιών.

Για την Freezer 33 διάβασα ότι οι μπάρες με τις οποίες ασφαλίζει στη μητρική δεν ειναι τόσο ισχυρές και μπορεί με τον καιρό να λυγίσουν μόνιμα...δεν ξέρω...πάντως υπάρχει κι η 6ετής εγγύηση...

καθότι η thermalright HR02 revb είναι σε καλή μάλλον τιμή στα 42€ τη σκέφτομαι, για να είμαι καλυμμένος σε κάθε αναβάθμιση στο μέλλον, αλλά προσπαθώ να ρίξω τον προϋπολογισμό όσο μπορώ..

Πάνω από όλα η ησυχία, λαμβανομένου υπόψη βέβαια, ότι αν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ, τότε δεν δεδομένη κι η ησυχία.

Εγώ περιμένω την Arctic Freezer 33 plus από τα fan της Artic είμαι οκ

Δημοσ.

Δεν είναι άσχημη η zalman. Έχει 5 heat pipes αλλά πιο θορυβώδης και με 1 χρόνο εγγύηση λιγότερο. Η Η7 έχει βέβαια 2ο σετ fins. 
Πάνω κάτω παρόμοιες επιδόσεις. Στα συν της Η7 ότι είναι πιο εμφανίσιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
-Κουτί Cougar MX330-G

-Επεξεργαστή  amd Ryzen 1200 oc 3.8
-Μνήμες G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16S-8GISB)

-Budget απο (0-50ευρω) θα προτιμισω την πιο οικονομικη

-Προτίμηση σε αερόψυκτρα ή υδρόψυξη (αεροψυξη)

-Προτίμηση για ησυχία ή απόδοση (αποδοση αλλα αν ειναι και ησυχη οταν ειναι σε idle μια χαρα θα ειναι)

-Μητρική MSI b350 PC MATE

θα ηθελα να μου προτεινετε ψυκτρα και 2 ανεμιστηρες για το πανω μερος
Επεξ/σία από tsoubas
Δημοσ.

καταρχην στα 3.8 τον πας κ με την μαμα ψυκτρα χωρις κανενα θεμα

3 ποστ ποιο πανω ειναι ολες οι απαντησεις που θες για ψυκτρα  υπεραρκετες για τον 1200 διαβασε ΄λιγο αυτη τη σελιδα η την προηγουμενη

οσο για ανεμιστηρες δεν χρειαζεσαι 2 για πανω...ενα κ αυτον οσο ποιο πισω παει κ η καλυτερη διαφορα που θα δεις σε θερμοκρασια ειναι 2 βαθμους

Arctic F12 ανεμιστηρακια φθηνα καλα αξιοπρεπεστατα για την τιμη τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Marios1981 είπε

καταρχην στα 3.8 τον πας κ με την μαμα ψυκτρα χωρις κανενα θεμα

3 ποστ ποιο πανω ειναι ολες οι απαντησεις που θες για ψυκτρα  υπεραρκετες για τον 1200 διαβασε ΄λιγο αυτη τη σελιδα η την προηγουμενη

οσο για ανεμιστηρες δεν χρειαζεσαι 2 για πανω...ενα κ αυτον οσο ποιο πισω παει κ η καλυτερη διαφορα που θα δεις σε θερμοκρασια ειναι 2 βαθμους

Arctic F12 ανεμιστηρακια φθηνα καλα αξιοπρεπεστατα για την τιμη τους

τον εχω παει και 3.9 και 4.0 αλλα με την μαμα παει πολυ ψηλα και θελω να τον κατεβασω !

κατεληξα εδω DeepCool Gammaxx 200T Desktop CPU μηπως πρεπει να αλλαξω και παστα ;

δουλευα με αυτην (Arctic MX-4 4gr)

Επεξ/σία από tsoubas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόλο που τα specs για το κουτί λένε max 155mm για ψύκτρα αν το μετρήσεις θα δεις ότι μπορείς να βαλεις ακόμα και με 160mm ύψος. Πρώτη επιλογή η macho.

https://www.skroutz.gr/s/9124363/Thermalright-Le-Grand-Macho-RT.html

https://www.skroutz.gr/s/14956693/Be-Quiet-Dark-Rock-4.html

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Παρόλο που τα specs για το κουτί λένε max 155mm για ψύκτρα αν το μετρήσεις θα δεις ότι μπορείς να βαλεις ακόμα και με 160mm ύψος. Πρώτη επιλογή η macho.

https://www.skroutz.gr/s/9124363/Thermalright-Le-Grand-Macho-RT.html

ΑΜ4 δεν βλέπω εκτός αν το ΑΜ3+ είναι το ΑΜ4

Δημοσ.

Ερώτηση:

Το Corsair Commander Pro το έχει τοποθετήσει κάποιος με None Corsair ανεμιστηράκια? Έχω της Thermaltake (από το case), απλά εάν πάω να βάλω άλλο ένα fan δεν θα μπορώ να το ελέγχω.  

Φαντάζομαι ότι θα δουλεύει, αλλά ρωτάω πρώτα μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Μόλις μπήκε η Arctic Freezer 33 plus ήρθε με 2 ανεμιστήρες 120ΜΜ κούμπωσε στην ΑΜ4 άψογα, βέβαια από όσο είδα δεν καλύπτει όλο το εύρος του επεξεργαστή αλλά από θερμοκρασία ήταν στους 21 βαθμούς,θα γράψω πάλι αργότερα όταν το δουλέψω σε gaming

• Like 2
Δημοσ.
Στις 4/12/2018 στις 4:05 ΜΜ, LIGHT1NG είπε

Μόλις μπήκε η Arctic Freezer 33 plus ήρθε με 2 ανεμιστήρες 120ΜΜ κούμπωσε στην ΑΜ4 άψογα, βέβαια από όσο είδα δεν καλύπτει όλο το εύρος του επεξεργαστή αλλά από θερμοκρασία ήταν στους 21 βαθμούς,θα γράψω πάλι αργότερα όταν το δουλέψω σε gaming

Περιμενουνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...