Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, splanis είπε

Η 200t μου χε βγάλει την Παναγία λογικά θα βγάλω την μητρική για να την βαλω

Πραγματικά θα σε βαρέσω ρε!

Μόλις σου έγραψα τι να κάνεις....  βγάζεις τη κάρτα γραφικών να έχεις άπλα, 4 βίδες είναι, τις χαλαρώνεις μέχρι τέλους (πρόσεχε μη τις ξεβιδώσεις τελείως..) και κουμπώνει/ξεκουμπώνει πολύ εύκολα η ψύκτρα... 

4 λεπτά πριν, splanis είπε

Η 200t μου χε βγάλει την Παναγία λογικά θα βγάλω την μητρική για να την βαλω

Μάντεψε. Δεν ξέρω καν ποιες βίδες του backplaate λες😂

Και να θες να μην τις βρεις δλδ, δεν έχει άλλες εκεί παραδίπλα... 

product_9_20180716111703_5b4c0e2fc4a17.jpg

Επεξ/σία από leros2004
  • Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Πραγματικά θα σε βαρέσω ρε!

Μόλις σου έγραψα τι να κάνεις....  βγάζεις τη κάρτα γραφικών να έχεις άπλα, 4 βίδες είναι, τις χαλαρώνεις μέχρι τέλους (πρόσεχε μη τις ξεβιδώσεις τελείως..) και κουμπώνει/ξεκουμπώνει πολύ εύκολα η ψύκτρα... 

Και να θες να μην τις βρεις δλδ, δεν έχει άλλες εκεί παραδίπλα... 

product_9_20180716111703_5b4c0e2fc4a17.jpg

Ναι φαντάστηκα ότι λες αυτές. Κάτσε γιατί δεν την πήρα ακόμα και δεν ξέρω πως είναι. Θα σπάσω μπαλες όταν έρθει η ώρα. 

Ερώτηση : ο 2200 g  έχει την stealth? Να βάλω την παλιά μου Spire σε φίλο μου, είναι αρκετά καλύτερη έτσι; 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, splanis είπε

Ναι φαντάστηκα ότι λες αυτές. Κάτσε γιατί δεν την πήρα ακόμα και δεν ξέρω πως είναι. Θα σπάσω μπαλες όταν έρθει η ώρα. 

Ερώτηση : ο 2200 g  έχει την stealth? Να βάλω την παλιά μου Spire σε φίλο μου, είναι αρκετά καλύτερη έτσι; 

Ίδια ακριβώς με την 200Τ είναι στο τρόπο που μπαίνει.... 

Ναι είναι πολύ καλύτερη η spire

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Ίδια ακριβώς με την 200Τ είναι στο τρόπο που μπαίνει.... 

Ναι είναι πολύ καλύτερη η spire

Μολις την πηρα κ εγω,τελικα πηγα μια μερα νωριτερα και δεν ειχαν αυτη που ειχα παραγγειλει αλλα ειχαν ετσι κ αλλιως σε στοκ στο καταστημα οποτε αδικα η παρραγελια :P

Αθοριβη τελειως,ωραιο μπλε LED ,και περιπου 20 βαθμοι κατω απο την παλια που εκανε σαν τρακτερ και ξυπνουσε ολο το σπιτι το πρωι.:-D

Επεξ/σία από George b
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουτί (οπωσδήποτε): corsair carbide 275r, στο manual γράφει μέγιστο ύψος ψύκτρας 180mm

-Επεξεργαστή (μοντέλο, στοκ ή συχνότητα υπερχρονισμού κτλ): ryzen 2400g αλλά θέλω την ψύκτρα με προοπτική γερής αναβάθμισης

-Μνήμες αν είναι low ή high profile: G.Skill ripjaws v 2 dimms

-Budget: μέχρι 50 ευρώ 

-Προτίμηση σε αερόψυκτρα ή υδρόψυξη: αεροψυξη

-Προτίμηση για ησυχία ή απόδοση: αδιάφορο αλλά ίσως τείνω προς το ησυχία.

Μητρική: msi b450 tomahawk 

Καλήμερα, ψάχνω ψύκτρα για το παραπάνω σύστημα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την στοκ σε θερμοκρασίες απλά με τρώει να ρίξω κάποια χρήματα στο pc και όλο το build έχει γίνει με προοπτική αναβάθμισης σε 1 με 2 χρόνια στον κορυφαίο am4 επεξεργαστή της τότε γενιάς. 

Επεξ/σία από ASTOU
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την fazn απ την προσφορά του πλαισιου(aka gammax400), αξίζει να βάλω άλλο ένα φανακι απ την άλλη μεριά; θα δω κάποια διαφορά; και αν ναι πως να το συνδέσω; να το βάλω σε sys_fan; 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, splanis είπε

Έχω την fazn απ την προσφορά του πλαισιου(aka gammax400), αξίζει να βάλω άλλο ένα φανακι απ την άλλη μεριά; θα δω κάποια διαφορά; και αν ναι πως να το συνδέσω; να το βάλω σε sys_fan; 

Η διαφορά δεν θα είναι μεγάλη σίγουρα. Ίσως 2-3 βαθμούς. Αξίζει μόνο αν ψάχνεις το απόλυτο,που δεν το νομίζω με τέτοια ψύκτρα. 

Η σύνδεση-αν το κάνεις- θα είναι με Y-cable (splitter) για να χειρίζεσαι τις στροφές συγχρόνως,με την προυπόθεση πως θα μπει ανεμιστήρας με ίδια specs. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Η διαφορά δεν θα είναι μεγάλη σίγουρα. Ίσως 2-3 βαθμούς. Αξίζει μόνο αν ψάχνεις το απόλυτο,που δεν το νομίζω με τέτοια ψύκτρα. 

Η σύνδεση-αν το κάνεις- θα είναι με Y-cable (splitter) για να χειρίζεσαι τις στροφές συγχρόνως,με την προυπόθεση πως θα μπει ανεμιστήρας με ίδια specs. 

Απλα την έχει και ένας φίλος και άλλαξε το ανεμιστήρακι οπότε το έχω έτοιμο. Το ίδιο ανεμιστήρακι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

Απλα την έχει και ένας φίλος και άλλαξε το ανεμιστήρακι οπότε το έχω έτοιμο. Το ίδιο ανεμιστήρακι. 

Μια δοκιμή δεν βλάπτει ;) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, splanis είπε

Δοκιμασε, διαφορά θα δεις μόνο σε bench, στο gaming μη περιμένεις διάφορα. Αλήθεια gaming & streaming μαζί πόσο cpu usage έχεις?

18 ώρες πριν, splanis είπε

Στην υποδοχή cpu fan έχει μόνο μια θέση? Στην asus έχει κολλητά δεύτερη υποδοχή έτσι ώστε να δουλεύουν συγχρόνως στις ίδιες στροφές τα 2 fan. Ps: η μόνη διαφορά , θα έχεις πολύ περισσότερο μπλε φως που σ'αρεσει 😁

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Δοκιμασε, διαφορά θα δεις μόνο σε bench, στο gaming μη περιμένεις διάφορα. Αλήθεια gaming & streaming μαζί πόσο cpu usage έχεις?

Στην υποδοχή cpu fan έχει μόνο μια θέση? Στην asus έχει κολλητά δεύτερη υποδοχή έτσι ώστε να δουλεύουν συγχρόνως στις ίδιες στροφές τα 2 fan

Δεν έχω κάνει ακόμα stream. Ναι μια βλέπω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Εντυπώσεις απο τη fanz? 

Μια χαρά. 4.05-4.1 στους ~50 αν θυμάμαι καλα

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Απο το τελευταιο newsletter του eshop, ισως καποιους ενδιαφερει,
να τσιμπησουν την Zalman CNPS90F = για low profile χρηση κυριως:
http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-181109_85669.html?&utm_campaign=newsletter181109&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other
Στα 8.90 γιουργια ειναι επιλογη για περιορισμενο χωρο, htpc, κλπ 😎

Δημοσ.

Ψαχνω να αλλαξω φανακια, γιατι κανουν θορυβο. Για οσα δεν φαινονται, λεω να παρω αυτα τα enermax. Ερωτηση. Αν βαλω 1 απο αυτους σε push, τοτε πρεπει και ο Pull να μπορει να φτασει τα 1800 rpm για να αποδοσει στο μαξ?

Μπροστα λεω να βαλω κατι με led Οπως εχω και τωρα, το ιδιο και το pull (φαινεται απο πανω στο κουτι μου). Βλεπω αυτα τα corsair. Τι λετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...