Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω ξανά το βράδυ στο σπίτι και θα σου πω για σιγουριά.

Ένα φεγγάρι που έτρεξα prime βαρούσε 95-100, αλλά ξέρω πως δεν είναι το σωστό benchmark για τον cpu μου.

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις και πιο μεγάλη αερόψυκτρα για καλύτερα αποτελέσματα με χαμηλό επίπεδο θορύβου. Ο 4790K είναι stock ή overclocked;

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αποθηκευμένα 3 profiles στο bios. Ένα το Stock 4.4, ένα Over στα 4.6 και ένα Under στα 4.0. Αυτή τη στιγμή είναι στο Stock και τις πολύ ζεστές μέρες το γυρνάω στο Under γιατί πονάει η καρδιά μου να βλέπω τέτοιες θερμοκρασίες. Volt δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια.

Δημοσ.

Το prime, ειδικά οι τελευταίες εκδόσεις ζορίζουν πολύ τον cpu. Μιας και έχουμε Ιούλιο και ειδικά στην εποχή με τις πολλές ζέστες μη τον ζορίζεις. Και γω που έχω παρόμοια ψύχτρα με σένα ( raijintek themis, με ένα στοκ φανακι πάνω στη ψύχτρα ) περίπου τόσο τραβάει σε θερμοκρασίες ένας i7 2600K, στα 4,3 με 1.24 max vcore που έχω δοκιμάσει. 

Δοκίμασε σε κανα βαρύ παιχνίδι, πχ battlefield 4 ultra multiplayer ή κάποιο άλλο ( γενικά να ζορίσει το σύστημα ) για κανα 30λεπτο και πάρε μετρήσεις. 

Δημοσ.

Μάλλον κλιματιστικό χρειάζεσαι. Τι περιμένεις όταν έχεις στο δωμάτιο 30αρια γιατί από ότι καταλαβαίνω τέτοια θα έχεις. Με την υδρόψυξη θα προσθέσεις φασαρία. Μια καλή αερόψυκτρα πάρε σε Noctua or Be Quiet.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Μετά από κανά 30λεπτο Operation Locker, στην φασαρία και στο μπούγιο, βάζω το print screen με θερμοκρασίες και cpu-z. Τι λέτε?

post-339290-0-16855000-1468346726_thumb.jpg

Δημοσ.

Λογικότατες είναι οι θερμοκρασίες. Μην τρελαίνεσαι. Τα ίδια έχω με θερμοκρασία δωματίου 29-30. Δοκίμασε να βάλεις 4 fans 2 να βάζουν + 2 να βγάζουν και ανανέωσε την πάστα(μια καλή).

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Μετά από κανά 30λεπτο Operation Locker, στην φασαρία και στο μπούγιο, βάζω το print screen με θερμοκρασίες και cpu-z. Τι λέτε?

Επιλογή no1 https://www.skroutz.gr/s/4754042/Noctua-NH-D15.html

Δύο σόκ, το ένα με την επίδοση και το πόσο αθόρυβη είναι και δεύτερο με το χρώμα της.

Επιλογή no2 https://www.skroutz.gr/s/4454998/Cryorig-R1-Ultimate.html

σχεδόν ίδιες επιδόσεις με την απο πάνω.

Καλή η evo αλλα άν θες profile2 βρέξει χιονίσει πάς εδώ. Διαφορετικά όπως σου είπε o blueblood παστούλα και airflow μένοντας με την 212

Δημοσ.

Λογικότατες είναι οι θερμοκρασίες. Μην τρελαίνεσαι. Τα ίδια έχω με θερμοκρασία δωματίου 29-30. Δοκίμασε να βάλεις 4 fans 2 να βάζουν + 2 να βγάζουν και ανανέωσε την πάστα(μια καλή).

Από fans έχω: 1x200mm μπροστά ΒΑΖΕΙ, 1x120mm κάτω ΒΑΖΕΙ, 1x140mm πίσω ΒΓΑΖΕΙ, 1x140mm πάνω ΒΓΑΖΕΙ, 1x120mm πάνω ΒΓΑΖΕΙ. Πάστα άλλαξα πριν 3-4 μήνες και έβαλα την arctic silver.

Επιλογή no1 https://www.skroutz.gr/s/4754042/Noctua-NH-D15.html

Δύο σόκ, το ένα με την επίδοση και το πόσο αθόρυβη είναι και δεύτερο με το χρώμα της.

Επιλογή no2 https://www.skroutz.gr/s/4454998/Cryorig-R1-Ultimate.html

σχεδόν ίδιες επιδόσεις με την απο πάνω.

Καλή η evo αλλα άν θες profile2 βρέξει χιονίσει πάς εδώ. Διαφορετικά όπως σου είπε o blueblood παστούλα και airflow μένοντας με την 212

Γεια σου φιλαράκι  :-)  Μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για αέρα, χώρια που είναι τεράστιες και θα έχω πρόβλημα με τις μνήμες (High Profile). Αν κρίνεται ότι οι θερμοκρασίες είναι εντάξει, μένω στα αυγά μου. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μεινε :D μια χαρά ειναι η πάστα σου. Θα έκανα τραμπα τα 14αρια να βάζουν.

Δημοσ.

Μεινε :D μια χαρά ειναι η πάστα σου. Θα έκανα τραμπα τα 14αρια να βάζουν.

Πες μου λίγο διάταξη να δοκιμάσω. Υπενθυμίζω: 1x200mm μπροστά ΒΑΖΕΙ, 1x120mm κάτω ΒΑΖΕΙ, 1x140mm πίσω ΒΓΑΖΕΙ, 1x140mm πάνω ΒΓΑΖΕΙ, 1x120mm πάνω ΒΓΑΖΕΙ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...