life is music Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, George8234 είπε Καλησπερα , εχω τον fx6350 και πραγματικα κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ θορυβο!! ,υπαρχει καποια ψυχτρα να σταματησει το κτηνος? Ποσο μεχρι 50 ευρω. Το κουτι μου ειναι :https://www.skroutz.gr/s/2364819/CoolerMaster-K350-Window.html Εχω δει την hyper evo 212 αλλα δεν ξερω αν αξιζει ,αποσταση απο καρτα γραφικων εχω 18 cm και απο τις ram 11 cm , στο κουτι εχω 17cm αλλα το αφηνω και ανοιχτο δεν με ενδιαφερει. Ευχαριστώ. ειδαλλως μπορεις να πας στην cryorig h7
George8234 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Πηρα την arctic freezer a32 γιατι η cryorig h7 εχει εξαντληθει , πιστευω να ειναι αθορυβη γιατι η stock δεν παλευεται . Ευχαριστω παιδια 1
V-a-c Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 παιδιά θα αλλάξω επεξεργαστή , θα πάω από pentium g860 σε i5 2400 , θα χρειαστεί να αλλάξω ψύκτρα , έχω την στοκ του pentium . ξέρει κανείς , thanks
Physiciant Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Ναι κανονικά πρέπει να αλλάξεις γιατί ο 2400 είναι πιο ζεστός σαν επεξεργαστής απ' τον Pentium. 1
V-a-c Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Physiciant είπε Ναι κανονικά πρέπει να αλλάξεις γιατί ο 2400 είναι πιο ζεστός σαν επεξεργαστής απ' τον Pentium. ευχαριστώ , γιατί έλεγα να δοκίμαζα μερικές μέρες με την ψύκτρα του pentium ! υπάρχει τίποτα να δω από eshop ? κάπως φτηνό !
Physiciant Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, V-a-c είπε ευχαριστώ , γιατί έλεγα να δοκίμαζα μερικές μέρες με την ψύκτρα του pentium ! υπάρχει τίποτα να δω από eshop ? κάπως φτηνό ! Στις 29/5/2016 στις 2:35 ΜΜ, Sheogorath είπε Μετά απο πολλά νέα θέματα με παρεμφερή ζητούμενα, την αγορά ψύκτρας για το τάδε σύστημα, είπα να ανοίξω ένα θέμα για να αποσυμφορηθεί λίγο το φόρουμ. Οι ερωτώντες καλό είναι να γράφουν το σύστημά τους για -Κουτί (οπωσδήποτε) -Επεξεργαστή (μοντέλο, στοκ ή συχνότητα υπερχρονισμού κτλ) -Μνήμες αν είναι low ή high profile -Budget -Προτίμηση σε αερόψυκτρα ή υδρόψυξη -Προτίμηση για ησυχία ή απόδοση Και καλό είναι -Μητρική Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Physiciant 1
Sheogorath Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Αν δεν κάνω λάθος είναι ίδια ψύκτρα. Μπορείς να δοκιμάσεις πάντως, αλλά όχι να το αφήσεις έως το καλοκαίρι. 1 1
V-a-c Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Παιδιά, ψάχνω για κάποια ψύκτρα , καθώς θα αλλάξω τον pentium g860 με i5 2400 , κάποια φτηνή να είναι ισάξια της στοκ ! - Κουτί : ZM-T1 - Επεξεργαστή : i5 2400 στοκ συχνότητες - Μνήμες : low profile - Μηρτική : Asus P8B75-M LE - Αερόψυξη - Kάτω απο 15 ευρώ - Προτίμηση για ησυχία ή απόδοση : απλά να κάνει την δουλειά της !
Physiciant Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Θα σου πρότεινα αυτή αν μπορείς να πας να την παραλάβεις από κάποιο κατάστημα για να γλιτώσεις τα μεταφορικά https://www.skroutz.gr/s/8179182/Deepcool-Gammaxx-200T.html 2
V-a-c Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Αν δεν κάνω λάθος είναι ίδια ψύκτρα. Μπορείς να δοκιμάσεις πάντως, αλλά όχι να το αφήσεις έως το καλοκαίρι. με μια μικρή έρευνα που έκανα δεν μπόρεσα να βρω κ πολλά , μόνο αυτό που είπες ότι ίσως είναι η ίδια ψύκτρα , οπότε να δοκιμάσω και να δω , δεν θα πάθει τίποτα εε? 1 λεπτό πριν, Physiciant είπε Θα σου πρότεινα αυτή αν μπορείς να πας να την παραλάβεις από κάποιο κατάστημα για να γλιτώσεις τα μεταφορικά https://www.skroutz.gr/s/8179182/Deepcool-Gammaxx-200T.html δεν τα γλυτώνω γιατί είμαι Κρήτη !
vasillis17 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 φιλε μου και εγω απο celeron g530 πηγα σε 2400 με την ιδια και δεν εχει κανενα απολυτος θεμα σε tomb rider ειχα 50-54 σε midium 1080p 1
mindtrapper Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 25/03/2018 στις 9:01 ΠΜ, narta είπε Κάτι αντίστοιχο σε απόδοση και θόρυβο με Gentle Typhoon 1500rpm παίζει; Έχω 2x480+1x240 gtx black ice ψυγεία και θέλω να τους αλλάξω κάποια στιγμή Τους ίδιους πάρε. Απλά πλέον λέγονται Nidec Servo Gentle Typhoon. Ebay, Amazon έχουν σίγουρα.
LaMereda Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Έχω ένα προβληματάκι με τον ανεμιστήρα της Hyper 212 EVO. Κατά διαστήματα ακούγεται ένα περίεργος ήχος σαν βουητό και έχω παρατηρήσει πως όταν συμβαίνει δεν ανεβάζει στροφές όσο θα έπρεπε. Δηλαδή αν εκείνη τη στιγμή παίζω κάποιο παιχνίδι και η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι γύρω στους 60 βαθμούς, το fan τρέχει γύρω στις 400-500 στροφές ενώ το έχω ρυθμίσει από το BIOS να είναι αρκετά παραπάνω. Μου το κάνει μόνο κατά διαστήματα και μετά από λίγο επανέρχεται και λειτουργεί κανονικά. Πιστεύω πως φταίει το fan, μάλλον είναι στα τελευταία του (την 212 την έχω 4-5 χρόνια). Σκέφτομαι να αλλάξω μόνο το fan με κάποιο άλλο καλύτερο ή εξίσου καλό, μέχρι 20€ το πολύ. Τι θα μου προτείνατε; Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από LaMereda
mindtrapper Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μήπως βρίσκει το καλώδιο; Αλλιώς δοκίμασε να λαδώσεις στο κέντρο του fan (πίσω από το αυτοκόλλητο) με 1-2 σταγόνες λάδι (εγώ βάζω σιλικόνης). Αν θες καινούργιο και δίνεις μέχρι 20€ τότε δες από Cryorig QF120 Balance (το φόραγαν στην Η7), από be Quiet κανένα Shadow Wings 3 (όχι τόσο στατική πίεση αλλά ήσυχο, δεν ξέρω αν το πλαίσιο του πιάνει στην 212 όμως), από Corsair ML120 ή ML120 Pro (πρέπει το CPU fan header σου να δίνει πραγματικό PWM σήμα, αλλιώς το fan αυτό δεν θα δουλεύει καλά) ή τέλος τον NF-F12 από Noctua (αν σε ενοχλεί το καφέ χρώμα βγαίνει και σε μαύρο αλλά ακόμα πιο ακριβός).
LaMereda Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι το καλώδιο δεν βρίσκει στο fan. Έβγαλα και έβαλα την ψύκτρα ξανά αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Κάποιες φορές με το που ανοίξω τον υπολογιστή και μπω μέσα στο BIOS, βλέπω το fan του cpu να γράφει Ν/Α στις στροφές αλλά κοιτάω στο κουτί και γυρνάει κανονικά ο ανεμιστήρας. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανέρχεται και δείχνει τις στροφές.. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που γίνεται αυτό, το μόνο που περνάει από το μυαλό μου είναι μήπως έχει πρόβλημα το fan πλέον. EDIT: Μόλις βρήκα ένα βίντεο στο youtube, έτσι ακριβώς ακούγεται και το δικό μου όταν το παθαίνει: https://www.youtube.com/watch?v=t-vieAhcPwY Μητρική έχω την ASUS Prime B250M-PLUS και επεξεργαστή τον i7-7700 (όχι Κ). Από αυτά που πρότεινες λέω να πάρω το NF-F12 της Noctua, αξίζει όμως τα 20€; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από LaMereda
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα