Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την arctic την σκεφτόμουν επειδή δεν θα αγοράσω σύντομα σύστημα καινούργιο και μέχρι να πάρω μετά απο χρόνα ίσως να έχουν αλλάξει τα socket και κοιτάζω τώρα τι με συμφέρει πιο πολύ. 

στην arctic βλέπω tdp 150w ενώ στην H7 140w. 

Δημοσ.

Καλά τα sockets αλλάζουν, κυρίως της Intel, αλλά βγαίνουν και τα αντίστοιχα brackets που υποστηρίζουν συνήθως τις παλαιότερες ψύκτρες. Ας πούμε το AM4 θα κρατήσει μέχρι το 2020-21. Πάντως στην τιμή της είναι ό,τι καλύτερο.

Δημοσ.

Καλά τα sockets αλλάζουν, κυρίως της Intel, αλλά βγαίνουν και τα αντίστοιχα brackets που υποστηρίζουν συνήθως τις παλαιότερες ψύκτρες. Ας πούμε το AM4 θα κρατήσει μέχρι το 2020-21. Πάντως στην τιμή της είναι ό,τι καλύτερο. 

Εντάξει πείστηκα :P θα διαλέξω είτε την Η7,είτε την  Be quιet pure rock που είναι πιο φθηνή και έχει περίπου ίδιες επιδόσεις με την H7 απότι είδα στο ιντερνετ σε διάφορες αναλύσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την μητρικη ASRock G31m-s και τον Intel Q9300 και θα ήθελα να αλλάξω την ψυκτρα,πως μπορώ να ξέρω τι socket χρειάζεται κτλπ.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Έχω την μητρικη ASRock G31m-s και τον Intel Q9300 και θα ήθελα να αλλάξω την ψυκτρα,πως μπορώ να ξέρω τι socket χρειάζεται κτλπ.

Ευχαριστω

η μητρικη σου ειναι σοκετ 775 πες μου ποιο κουτι εχεις  και ποσα διαθετεις γ να σ πω γ ψηκτρα 

Δημοσ.

Το socket σου είναι LGA775. Πρέπει να δεις όμως ποιες μνήμες έχεις και ποιο κουτί για να χωράει η ψύκτρα. Και φυσικά πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να διαθέσεις.

Δημοσ.

η μητρικη σου ειναι σοκετ 775 πες μου ποιο κουτι εχεις  και ποσα διαθετεις γ να σ πω γ ψηκτρα 

Το κουτι ειναι παλιο και δεν εχει ονομα,μεχρι 30-40 μεταχειρησμενη η καινουργια ψυκτρα 

Δημοσ.

Πρέπει να μετρήσεις την απόσταση απ' τη μητρική μέχρι το side panel με ένα μέτρο ή μια μεζούρα. Αυτές οι δύο είναι καλές για την περίπτωση σου, σχετικά με μικρές διαστάσεις

https://www.skroutz.gr/s/8179182/Deepcool-Gammaxx-200T.html

https://www.skroutz.gr/s/3081463/Deepcool-GAMMAXX-300.html

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλά χριστούγεννα σε όλους θέλω να αγοράσω 3 ανεμιστήρες από αυτούς https://www.nzxt.com/products/aer-rgb τους 2 θέλω να τους βάλω πάνω στην υδρόψυξη και τον έναν πίσω στο κουτί η υδρόψυξη που έχω είναι η corsair Η100η GTX το θέμα είναι το εξής αυτή τρέχουν στα 1500rpm με airflow 52.44 CFM ενώ τις corsair στα 2500rpm με airflow 70.69 CFM τι μου προτείνεται να κάνω θα έχω πρόβλημα άμα τους βάλω η να μην τους πειράξω και να την αφήσω όπως είναι την υδρόψυξη??

Δεν έχω θέμα μες τους ανεμιστήρες απλά θέλω να τους αλλάξω επειδή είναι rgb και επειδή έχω το hue+

Δημοσ.

Καλημέρα και καλά χριστούγεννα σε όλους θέλω να αγοράσω 3 ανεμιστήρες από αυτούς https://www.nzxt.com/products/aer-rgb τους 2 θέλω να τους βάλω πάνω στην υδρόψυξη και τον έναν πίσω στο κουτί η υδρόψυξη που έχω είναι η corsair Η100η GTX το θέμα είναι το εξής αυτή τρέχουν στα 1500rpm με airflow 52.44 CFM ενώ τις corsair στα 2500rpm με airflow 70.69 CFM τι μου προτείνεται να κάνω θα έχω πρόβλημα άμα τους βάλω η να μην τους πειράξω και να την αφήσω όπως είναι την υδρόψυξη??

Δεν έχω θέμα μες τους ανεμιστήρες απλά θέλω να τους αλλάξω επειδή είναι rgb και επειδή έχω το hue+

Αν δεν κυνηγάς τις απόλυτες επιδόσεις και δεν κάνεις extrteme oc ,κάνε άφοβα την αλλαγή. Προβλημα δεν θα έχεις.

Λογικά θα είναι και πιο αθόρυβοι. 

Διαφορετικά μένεις εκεί που είσαι

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,περιμενω εναν i3-8100 σε Z370 Pro4 mobo,κραταω την εργοστασιακη ψυκτρα της CPU η πρεπει να παω σε κατι καλυτερο?Σε reviews στο ιντερνετ,ολοι μιλουν για την Coolermaster Hyper 212 evo.Το κουτι που εχω παρει ειναι της Supercase το SC-250.Χωραει την Coolermaster η να κοιταξω αλλη?Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...