Nikos9355 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Kαλημέρα...Επειδή τα fans του συγκεκριμενου κουτιου κανουν λιγο παραπανω θορυβο απο αυτο που περιμενα μπορειτε να μου προτείνετε fans πιο αθόρυβα για το συγκεκριμένο κουτί?...Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ποιο κουτί και πόσα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 μπορεις απλα να μειωσεις τις στροφες τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos9355 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 το φαντεκσ ενθοο προ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ποιο κουτί και πόσα λεφτά; καλήμερα μπήκα σε μερικά site γ να δω πόσο είναι το ύψος της arctic freezer 33 plus άλλα δεν λέει. Μπορείς να μ πεις πόσο ύψος έχει γτ θέλω να την βάλω σε ενα aerocool qs-240 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 καλήμερα μπήκα σε μερικά site γ να δω πόσο είναι το ύψος της arctic freezer 33 plus άλλα δεν λέει. Μπορείς να μ πεις πόσο ύψος έχει γτ θέλω να την βάλω σε ενα aerocool qs-240 Kαλησπέρα, Που έψαξες ακριβώς? Σε κάτω απο λεπτό το βρήκα. 150mm. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 6700Κ - 7700Κ σε στοκ συχνότητα δεν θα είναι εντάξει με CM Hyper TX3 evo ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 6700Κ - 7700Κ σε στοκ συχνότητα δεν θα είναι εντάξει με CM Hyper TX3 evo ; Ανετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jcvd7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα εχω πολλα θεματα με την θερμοκρασια και μαλλον χρειαζετε καλιτερη ψηκτρα απο το σκουπιδι που εχει το amd.. το σηστημα ειναι ZALMAN ZM-T2 BLACK,AMD A8 5600K 3.6GHZ BLACK EDITION BOX,MSI FM2-A75MA-E35 RETAIL,COOLERMASTER RS400-PSAPI3-EU ELITE POWER. μεχρι 10 15 ευρω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Kαλησπέρα, Που έψαξες ακριβώς? Σε κάτω απο λεπτό το βρήκα. 150mm. στα καταστηματα που την πουλανε κοιταξα αλλα δεν μ εκοψε να κοιταξω στο site του κατασκευαστή αλλα και παλι σε ευχαριστω Καλησπερα εχω πολλα θεματα με την θερμοκρασια και μαλλον χρειαζετε καλιτερη ψηκτρα απο το σκουπιδι που εχει το amd.. το σηστημα ειναι ZALMAN ZM-T2 BLACK,AMD A8 5600K 3.6GHZ BLACK EDITION BOX,MSI FM2-A75MA-E35 RETAIL,COOLERMASTER RS400-PSAPI3-EU ELITE POWER. μεχρι 10 15 ευρω ευχαριστω https://www.skroutz.gr/s/8179182/Deepcool-Gammaxx-200T.html#reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Kαλησπέρα, Που έψαξες ακριβώς? Σε κάτω απο λεπτό το βρήκα. 150mm. Σε κάθε show γέλαγα και πιο δυνατά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα εχω πολλα θεματα με την θερμοκρασια και μαλλον χρειαζετε καλιτερη ψηκτρα απο το σκουπιδι που εχει το amd.. το σηστημα ειναι ZALMAN ZM-T2 BLACK,AMD A8 5600K 3.6GHZ BLACK EDITION BOX,MSI FM2-A75MA-E35 RETAIL,COOLERMASTER RS400-PSAPI3-EU ELITE POWER. μεχρι 10 15 ευρω ευχαριστω https://www.skroutz.gr/s/8179182/Deepcool-Gammaxx-200T.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 guys εχει κάποιος γνώμη για τα aigo fans που εχει το eshop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ναι, αθόρυβα αλλά δεν κουνάνε πολύ αέρα. Φωτίζουν πολύ, και καθαρά. Για κουτί καλά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Για κουτί καλά είναι. γιατί άλλο να τα θέλω ποια εχεις?τα σκέτα με μονόχρώμα ή το set με το control-ακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα