STORM1978 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποιος είπε για 300... μάλλον για 400 πάμε. Για αρχή με βλεπω για Noctua και σιγά σιγά θα μαζέψω τα μαρούλια για τα από κάτω : EK-Supremacy EVO Threadripper Edition - Nickel € 67.95 EK-Furious Vardar EVO 140 (2500rpm) € 20.95 2 € 41.90 EK-CoolStream CE 280 (Dual) € 85.95 EK-XTOP SPC-60 PWM - Acetal (incl. pump) € 65.95 EK-RES X3 110 € 40.96 EK-DuraClear 9,5/15,9mm 3M RETAIL € 17.94 EK-ACF Fitting 10/16mm - Elox Black € 4.99 8 € 39.92 EK-CryoFuel Blood Red Concentrate 100 mL € 6.96 EK-ATX Bridging Plug (24 pin) € 2.02 EK-Cable Pump testing adapter € 2.49 EK-Cable Y-Splitter 2-Fan PWM (10cm) € 2.95 Subtotal € 307.37 Shipping (Post Priority No tracking) € 24.90 Tax € 67.62 Grand Total € 399.89 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποιος είπε για 300... μάλλον για 400 πάμε. Για αρχή με βλεπω για Noctua και σιγά σιγά θα μαζέψω τα μαρούλια για τα από κάτω : EK-Supremacy EVO Threadripper Edition - Nickel € 67.95 EK-Furious Vardar EVO 140 (2500rpm) € 20.95 2 € 41.90 EK-CoolStream CE 280 (Dual) € 85.95 EK-XTOP SPC-60 PWM - Acetal (incl. pump) € 65.95 EK-RES X3 110 € 40.96 EK-DuraClear 9,5/15,9mm 3M RETAIL € 17.94 EK-ACF Fitting 10/16mm - Elox Black € 4.99 8 € 39.92 EK-CryoFuel Blood Red Concentrate 100 mL € 6.96 EK-ATX Bridging Plug (24 pin) € 2.02 EK-Cable Pump testing adapter € 2.49 EK-Cable Y-Splitter 2-Fan PWM (10cm) € 2.95 Subtotal € 307.37 Shipping (Post Priority No tracking) € 24.90 Tax € 67.62 Grand Total € 399.89 Η πας σε ενα ετοιμο σετ της ek πουλας το block και παιρνεις ενα για tr4 ,παιζει να σου βγει πιο φθηνα. https://www.skroutz.gr/s/12604470/EK-WaterBlocks-EK-KIT-L360-R2-0.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Στορμ θες σιγουρα ενα ΧΕ 360 ψυγειο για ΤR.. κ 400 παλι λιγα σου βγηκαν!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι. Επανέρχομαι για fans για το δικό μου case αυτή τη φορά. Έχω το κουτί Phanteks Enthoo Pro και έχει από μόνο του μπροστά ένα 20mm fan και πίσω ένα 14mm (και τα 2 της phanteks, άσπρα). Σκεφτόμουν να προσθέσω τίποτα ακόμα μιας και υπάρχει αρκετός χώρος. Έλεγα αρχικά να τα αφήσω τα 2 όπως είναι και να δω μήπως αξίζει να βάλω τίποτα πάνω. Γιατί για να βγάλω το 20άρι και να βάλω στη θέση του 2 14άρια νομίζω δεν αξίζει (μετά πρέπει αν πουλήσω το 20άρι). Επίσης κάτω λόγω του καλύμματος για το τροφοδοτικό δεν βάζουμε ανεμιστήρα. Οπότε λέω μήπως βάλω κανένα πάνω. Θα βοηθήσει καθόλου το air flow? Από θερμοκρασίες είμαι σχετικά εντάξει, η κάρτα γραφικών είναι γύρω στο 70-72 max σε full load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα και απο μένα . Ξεκίνησα και γω σιγά σιγά να αγοράζω τα κομμάτια . Κουτι το p400 σε white , και θελω το εξης . Να βαλω 2 fans πανω με rgb και το πισω επισης rgb . Υπάρχουν προτάσεις ; Απο εσωτερικό η εξωτερικό δεν με ενοχλεί καθόλου .( Η μητρική είναι η k5 giga , τα rgb θα ελέγχονται μέσο της μητρικής ; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα και απο μένα . Ξεκίνησα και γω σιγά σιγά να αγοράζω τα κομμάτια . Κουτι το p400 σε white , και θελω το εξης . Να βαλω 2 fans πανω με rgb και το πισω επισης rgb . Υπάρχουν προτάσεις ; Απο εσωτερικό η εξωτερικό δεν με ενοχλεί καθόλου . ( Η μητρική είναι η k5 giga , τα rgb θα ελέγχονται μέσο της μητρικής ; ) Απο bios θα κοντρολαρεις το προφιλ του ανεμιστηρα οχι τα led. Οι ανεμιστηρες rgb εκτος του οτι ειναι ακριβοι πχ nzxt θελουν παραλληλα και το controller τους πχ hue+ Τιμες στο Θεo. Φθηνοτεροι corsair-thermaltake εχουν μαζι controller. Στη θεση σου επειδη ηδη το κουτι σου εχει led θα σθμβιβαζομουν με αυτο γιατι ειναι αρκετο και δευτερον γιατι μετα θα παραπαει και θα ειναι λιγο τσιρκο. Ledotainia rgb 360 της deepcool παντως για φθηνο rgb παρτι inside the case. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Απο bios θα κοντρολαρεις το προφιλ του ανεμιστηρα οχι τα led. Οι ανεμιστηρες rgb εκτος του οτι ειναι ακριβοι πχ nzxt θελουν παραλληλα και το controller τους πχ hue+ Τιμες στο Θεo. Φθηνοτεροι corsair-thermaltake εχουν μαζι controller. Στη θεση σου επειδη ηδη το κουτι σου εχει led θα σθμβιβαζομουν με αυτο γιατι ειναι αρκετο και δευτερον γιατι μετα θα παραπαει και θα ειναι λιγο τσιρκο. Ledotainia rgb 360 της deepcool παντως για φθηνο rgb παρτι inside the case.Καλησπέρα. Θέλω το σύστημα να έχει τα 2 πάνω και το πίσω ανεμιστήρα σε λευκό χρώμα αλλά επειδή μπορεί να αλλάξω γνώμη για αυτό θέλω rgb.Κάπου είχα διαβάσει ότι η k5 gigabyte έχει θύρα που ελέγχει τα rgb ( όχι; η δεν κτλβα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως εννοει τα δικα της; Ειμαι απο κινητο θα το δω αυριο αν δεν βγαλεις ακρη η αν δεν απαντησει καποιος. Παντως αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν εχεις φωτισμο εντος (εχεις και στη μητρικη) και του δωσεις και στους ανεμιστηρες θα ειναι too much και ισως να σε ενοχλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως εννοει τα δικα της; Ειμαι απο κινητο θα το δω αυριο αν δεν βγαλεις ακρη η αν δεν απαντησει καποιος. Παντως αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν εχεις φωτισμο εντος (εχεις και στη μητρικη) και του δωσεις και στους ανεμιστηρες θα ειναι too much και ισως να σε ενοχλει.Updated. Σίγουρα υπάρχει αυτό που είπα ( κάποιο φαν της cm το γράφει .Ισχύει αυτό για τον φωτισμό αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι όλα ανοιχτά. Αν πω ότι και οι ραμ είναι rgb πάω για τσίρκο; Απλώς θέλω να ελέγχω όλα τα leds μέσο λογισμικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Στορμ θες σιγουρα ενα ΧΕ 360 ψυγειο για ΤR.. κ 400 παλι λιγα σου βγηκαν!!!Αυτά τα έβγαλε το automated εργαλείο τους αφού ορισα τι θα παίζει στο μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτά τα έβγαλε το automated εργαλείο τους αφού ορισα τι θα παίζει στο μηχάνημα. Παιζει αν εβαλες κ το κουτι σου στις επιλογες,να μην περνει 360 το κουτι γι αυτο..Αλλα αν οντος κοιτας για τετοιο κολπο παρε 360 για το εργαλειο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Οντως δεν παίρνει 360 το κουτί μου αλλά μέχρι 280. Αλλά τι στο καλό, δεν Θα τον αντέξει τον 1920Χ στα 4? Μπορεί να κάνω πατέντα να βάλω 360 ψυγείο από έξω πάνω ή να ξηλωσω το dvd cage και να το χωρέσω μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιτα αν τον εχεις συνεχεια σε workloads κ τετοια παρε triple rad..Γνωμη μ παντα..Κ μενα μεχρι 240 χωραει αλλα πηρα 360 κ θα το μονταρω καπως με κοψιματα κ ραψιματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Updated. Σίγουρα υπάρχει αυτό που είπα ( κάποιο φαν της cm το γράφει . Ισχύει αυτό για τον φωτισμό αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι όλα ανοιχτά. Αν πω ότι και οι ραμ είναι rgb πάω για τσίρκο; Απλώς θέλω να ελέγχω όλα τα leds μέσο λογισμικού. Αν ισχυει ειναι καλο αλλα γινεται; Και με ποια συγκεκριμενα fans; Στο manual της δε γραφει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ισχυει ειναι καλο αλλα γινεται; Και με ποια συγκεκριμενα fans; Στο manual της δε γραφει; Γενικα προσπαθω να ψαξω αλλα δεν εχω καταλαβει , στο youtube στα review λενε οτι ειτε θες κοντρολερ ειτε αν ειναι συμβατη η mb . http://www.coolermaster.com/cooling/case-fan/masterfan-pro-120-ab-rgb/ κατω κατω το γραφει . Ελπιζω να μας δωσει καποιος απο δω τα φωτα του γενικα με το rgb fan . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα