Psyber Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Για intake λεω ποια ειναι η προταση σου. Για ψύκτρα έχω arctic liquid freezer 2 360.
stratos_k Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω έναν 13400f με τη στοκ ψύκτρα και έχει σπάσει το ένα ποδαράκι της που κουμπώνει στη motherboard. Δεν βλέπω περίεργη αύξηση στη θερμοκρασία, αλλά μου έχει κολλήσει να αλλάξω. Θέλω κάτι καλύτερο από τη στοκ ψύξη. Στα 30 ευρώ τι προτείνετε που να είναι και rgb; Έχω το κουτί Fazn Paradox Midi Tower (link) και το ΜΒ Asus Prime H610M-E D4 (link). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από stratos_k
Psyber Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου @stratos_k Τσέκαρε αυτή: https://www.skroutz.gr/s/51123718/Arctic-Freezer-36-CO-PSyktra-Epexergasti-Diplou-Anemistira-gia-Socket-1700-1851-AM4-AM5.html#reviews ή δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε εδώ: https://www.skroutz.gr/s/50820760/Arctic-Liquid-Freezer-III-240-Black-Ydropsyxi-Epexergasti-Diplou-Anemistira-120mm-gia-Socket-AM4-AM5-1700.html 1
tasvar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 22 ώρες πριν, stratos_k είπε Καλησπέρα. Έχω έναν 13400f με τη στοκ ψύκτρα και έχει σπάσει το ένα ποδαράκι της που κουμπώνει στη motherboard. Δεν βλέπω περίεργη αύξηση στη θερμοκρασία, αλλά μου έχει κολλήσει να αλλάξω. Θέλω κάτι καλύτερο από τη στοκ ψύξη. Στα 30 ευρώ τι προτείνετε που να είναι και rgb; Έχω το κουτί Fazn Paradox Midi Tower (link) και το ΜΒ Asus Prime H610M-E D4 (link). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Δες και αυτή. https://www.skroutz.gr/s/39763247/Deepcool-AG400-BK-ARGB-PSyktra-Epexergasti-gia-Socket-AM4-AM5-1200-115x-1700.html 1
stratos_k Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, Psyber είπε @stratos_k Τσέκαρε αυτή: https://www.skroutz.gr/s/51123718/Arctic-Freezer-36-CO-PSyktra-Epexergasti-Diplou-Anemistira-gia-Socket-1700-1851-AM4-AM5.html#reviews ή δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε εδώ: https://www.skroutz.gr/s/50820760/Arctic-Liquid-Freezer-III-240-Black-Ydropsyxi-Epexergasti-Diplou-Anemistira-120mm-gia-Socket-AM4-AM5-1700.html 14 λεπτά πριν, tasvar είπε Δες και αυτή. https://www.skroutz.gr/s/39763247/Deepcool-AG400-BK-ARGB-PSyktra-Epexergasti-gia-Socket-AM4-AM5-1200-115x-1700.html Ευχαριστώ αλλά τελικά διαπίστωσα ότι η Motherboard έχει RGΒ και όχι Α-RGB 1
Psyber Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Συμφωνώ και εγώ για τη deepcool. Έχει καλές προτάσεις στα οικονομικά μοντέλα. Δεν είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσεις το rgb. 1
Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Λοιπον, νεο build για φιλο. PC case o11vision white Spoiler cpu cooler Thermalright Frozen Prism 360 White ARGB Spoiler Ριχτε καμια ιδεα για τα υπολοιπα case fans. Να ταιριαζουν οσο γινεται αισθητικα. το ψυγειο θα μπει στο πλαι, οποτε ψαχνω για 2 X 120mm για πισω και 3 X 140mm για κατω. 1
ICE-T Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Στις 3/10/2024 στις 12:45 ΜΜ, Ntinaras είπε Λοιπον, νεο build για φιλο. PC case o11vision white Απόκρυψη περιεχομένων cpu cooler Thermalright Frozen Prism 360 White ARGB Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ριχτε καμια ιδεα για τα υπολοιπα case fans. Να ταιριαζουν οσο γινεται αισθητικα. το ψυγειο θα μπει στο πλαι, οποτε ψαχνω για 2 X 120mm για πισω και 3 X 140mm για κατω. μόνο Artic, Corsair η Lian Li βγάζει σε άσπρο, προφανώς θες και RGB οπότε θα πας σε Lian Li . 2
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Καλημερα παιδια, βλεπω εδω ωραια πραγματακια και εχω μια ερωτηση. Θελω σιγα σιγα να παιρνω RBG ανεμιστηρες για να τα εχω στο επομενο build. Αυτη τη στιγμη εχω εναν της corsair, ο οποιος δουλευει αλλα το καλωδιο RGB δεν εχει που να μπει μιας και η μητρικη μου ειναι απο το 2009. Τι ανταπτορα μπορω να παρω ωστε να εχω για την ωρα, RGB σε τετοια μητρικη? Ενας generic που παιρνει sata-molex για ρευμα και παιρνει συνδεσεις RGB στα φινς του θα κανει? Η χρειαζομαι της corsair ? Εχουμε καμια προταση? Ευχαριστω
Psyber Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 11 hours ago, TRILOBYTER said: Καλημερα παιδια, βλεπω εδω ωραια πραγματακια και εχω μια ερωτηση. Θελω σιγα σιγα να παιρνω RBG ανεμιστηρες για να τα εχω στο επομενο build. Αυτη τη στιγμη εχω εναν της corsair, ο οποιος δουλευει αλλα το καλωδιο RGB δεν εχει που να μπει μιας και η μητρικη μου ειναι απο το 2009. Τι ανταπτορα μπορω να παρω ωστε να εχω για την ωρα, RGB σε τετοια μητρικη? Ενας generic που παιρνει sata-molex για ρευμα και παιρνει συνδεσεις RGB στα φινς του θα κανει? Η χρειαζομαι της corsair ? Εχουμε καμια προταση? Ευχαριστω Ναι ένας controller σαν το icue της corsair θα δουλεψει μια χαρά. πως και έχεις τοσο παλιό σύστημα; 1
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Psyber είπε Ναι ένας controller σαν το icue της corsair θα δουλεψει μια χαρά. πως και έχεις τοσο παλιό σύστημα; Αυτο βρηκα τζαμπα αυτο πηρα, μια χαρα ειναι. Οτι παιζω παιζει τουλαχιστον 60φπς. Προφανως καποια στιγμη θα παει για αλλαγη, αλλα μεγαλωσαμε, πολλα τα εξοδα οποτε δεν αξιζει να σκασω 1000ρικο για πισι. 1
sattack Δημοσ. Σάββατο στις 11:09 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:09 πμ (επεξεργασμένο) Έχω αγοράσει MSI Β650 Tomahawk, Ryzen 7 8700g, PSU Super Flower Leadex VII XG 850W και περιμένω σε 2-3 εβδομάδες να κυκλοφορήσει το κουτί Silverstone Seta A2 για να τα βάλω. Θέλω να βάλω ψύξη με μεγάλη προτεραιότητα το αθόρυβο, κατά 2ον την ευκολία, και τελευταία την απόδοση μιας και δεν θα κάνω απαιτητικές εργασίες και ούτε και o/c (εκτός από ίσως λίγο πειραματισμό). Έχω μπερδευτεί ανάμεσα στο να πάρω κάποια w/c ΑΙΟ που όμως να χωράει στο κουτί ή μια καλή αεροψήκτρα. - Nα πάρω τη fanless Noctua NH-PH1 (λέει ειναι συμβατη με τη mobo) και να της βάλω και έναν ανεμιστήρα Noctua NF-A12x25 LS-PWM, Ultra Silent Fan? - Να παρω μια πιο συμβατική ψήκτρα όπως την Peerless Assassin ή την Phantom Spirit? - την Noctua NH-D15 G2 την Standard ή την LBC: Spoiler Να προσπαθήσω μια ΑΙΟ που να χωράει? - στο πλάι από ότι κατάλαβα ότι και να βάλεις δεν μπαίνουν οι ΗDD, οπότε αποκλείεται. - στην οροφή θα ήταν το προτιμότερο, αλλά έχει όριο πάχους 58mm οπότε αποκλείονται όλες οι Arctic Liquid. - Mπροστά νομίζω χωράει τα πάντα, αλλά ίσως είναι πιο δύσκολη η τοποθέτηση? Case Restrictions: Spoiler Επεξ/σία Σάββατο στις 11:10 πμ από sattack
Psyber Δημοσ. Σάββατο στις 11:17 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:17 πμ @sattack Ιδιαίτερο κουτί και εύχομαι να χαρείς το συστηματάκι. Ενώ έχω διαπιστώσει πρώτο χέρι την ποιότητα της noctua δεν θα σου πρότεινα να πας στο τελευταίο μοντέλο. Υπερκοστολογημένο χωρίς, να δικαιολογείται από τις όποιες διαφορές στην απόδοση. Κοίτα μεταχειρισμένη μια d15 chromax, ψύκτρα που αμφιβάλλω αν ξεπεραστεί ποτέ. Για arctic liquid είμαστε σίγουροι ότι η τριπλή δεν χωράει επάνω; Η συγκεκριμένη αποδίδει πολύ καλά σε am5, αλλά στο συγκεκριμένο κουτί μάλλον είναι στριμόκωλα τα πράγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα