Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ram

και budget μέχρι  40 ; . Να υποστηρίζει όμως σε κάθε περίπτωση όλα τα intel sockets (115X).

Θα ήταν καλύτερα να βάλω μια υδρόψυξη μονού fan των 60 ευρώ ;;

Δεν έχω βρει πληροφορίες για αυτόν τον επεξεργαστή με oc (λόγω αρχαιότητος ;;;       ).

Δημοσ.

Εννοούσα αν προτείνετε κάποια άλλη , στα ίδια πάνω κάτω λεφτά.

μπορεις επισεις να δεις και την coolermaster 212x που κανει γ ολα τα σοκετ και γ am4

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εχω αγορασει μια dark rock 3 και θελω να την εγκαταστησω σε ryzen 1600x. Εχω μια παστα artic silver 5 πενταετιας . Αν την ζεστανω θα ειναι ασφαλης να την βαλω ή θα εχω θεματα? Ειναι σκληρη αυτη τη στιγμη.

Συγγνωμη αν ειμαι σε ασχετο θεμα αλλα δεν εβρισκα παρομοιο και ειπα να μην ανοιξω αλλο. Ευχαριστω

Δημοσ.

Εκανα λαθος στο θεμα γενικα .

Αναφερωμαι σε φανακια αερα οχι σε ψυξη cpu σε λαθος ενοτητα μπηκα.

Σορυ

Δεν μπήκες σε λάθος, είσαι στο σωστό απλά γράψε ακριβώς τι θα ήθελες.

Καλησπέρα.

Εχω αγορασει μια dark rock 3 και θελω να την εγκαταστησω σε ryzen 1600x. Εχω μια παστα artic silver 5 πενταετιας . Αν την ζεστανω θα ειναι ασφαλης να την βαλω ή θα εχω θεματα? Ειναι σκληρη αυτη τη στιγμη.

Συγγνωμη αν ειμαι σε ασχετο θεμα αλλα δεν εβρισκα παρομοιο και ειπα να μην ανοιξω αλλο. Ευχαριστω

Σου έστειλαν το am4 kit οι Γερμανοί;

Όχι άμα έχει στεγνώσει πέτα τη. Αυτή που έχει η dark μαζί της την έχεις χρησιμοποιήσει;

Δημοσ.

Δεν μπήκες σε λάθος, είσαι στο σωστό απλά γράψε ακριβώς τι θα ήθελες.

Σου έστειλαν το am4 kit οι Γερμανοί;

Όχι άμα έχει στεγνώσει πέτα τη. Αυτή που έχει η dark μαζί της την έχεις χρησιμοποιήσει;

Ναι και στις δυο ερωτησεις σου. Κριμα και την χρησιμοποιησα μονο μια φορα την silver
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Εβαλα χθες στο pc έναν i5 4590 και σε intel burn test βαρεσε 85 βαθμούς.Μετα από μισή ώρα gaming (project cars 2) η θερμοκρασία ήταν κοντά στους 65.Σε idle 37.Τη ψυκτρα μπορώ να βάλω ώστε να δω βελτίωση από την στοκ;Το κουτί είναι ένα aerocool 500 με ένα 120 φαν εξάτμιση

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Εβαλα χθες στο pc έναν i5 4590 και σε intel burn test βαρεσε 85 βαθμούς.Μετα από μισή ώρα gaming (project cars 2) η θερμοκρασία ήταν κοντά στους 65.Σε idle 37.Τη ψυκτρα μπορώ να βάλω ώστε να δω βελτίωση από την στοκ;Το κουτί είναι ένα aerocool 500 με ένα 120 φαν εξάτμιση

arctic freezer i32 πολυ καλη γ τα λεφτα της οικονομικη και πανω απο ολα αθορυβη !

https://www.skroutz.gr/s/7619822/Arctic-Freezer-I32.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...