Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ΦΠΑ δεν είναι απλά ένα καπέλο που μπαίνει σε μία τιμή και τελειώσαμε. Αλλά και να σου το εξηγήσω εσύ έχεις κολλήσει στις δικές σου θεωρίες. Τέλος θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το mi5 είναι μουφα για να ηρεμήσεις. Το s6 που έχεις λυσσαξει να προτεινεις ναι μεν έχει 2Κ οθόνη αλλά εχει 2550 μπαταρία...Έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές πως δεν είναι καλός συνδιασμός. Έπειτα επεξεργαστής χειρότερος το ίδιο και GPU. Κάμερα εσύ λες τα δικά σου, κρατά μικρό καλάθι γιατί σε λίγες μέρες ανεβαζω σε σύγκριση με το s7. Στα + η ποιότητα, εγγύηση 2 έτη ευρωπαϊκή, και η επεκτασιμότητα του αποθηκευτικού χώρου. Όπως βλέπεις υπάρχουν τα + και τα πλην οπότε σταματά να λες ότι απλά είναι καλύτερο στα 380 και φιλοσοφίες για το ΦΠΑ. Να είσαι πιο αντικειμενικός και να μιλας με στοιχεια, γιατί εδώ μπορεί να σπρωξεις κάποιον σε λάθος αγορά και αυτό δεν είναι αστείο.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ΦΠΑ δεν είναι απλά ένα καπέλο που μπαίνει σε μία τιμή και τελειώσαμε. Αλλά και να σου το εξηγήσω εσύ έχεις κολλήσει στις δικές σου θεωρίες. Τέλος θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το mi5 είναι μουφα για να ηρεμήσεις. Το s6 που έχεις λυσσαξει να προτεινεις ναι μεν έχει 2Κ οθόνη αλλά εχει 2550 μπαταρία...Έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές πως δεν είναι καλός συνδιασμός. Έπειτα επεξεργαστής χειρότερος το ίδιο και GPU. Κάμερα εσύ λες τα δικά σου, κρατά μικρό καλάθι γιατί σε λίγες μέρες ανεβαζω σε σύγκριση με το s7. Στα + η ποιότητα, εγγύηση 2 έτη ευρωπαϊκή, και η επεκτασιμότητα του αποθηκευτικού χώρου. Όπως βλέπεις υπάρχουν τα + και τα πλην οπότε σταματά να λες ότι απλά είναι καλύτερο στα 380 και φιλοσοφίες για το ΦΠΑ. Να είσαι πιο αντικειμενικός και να μιλας με στοιχεια, γιατί εδώ μπορεί να σπρωξεις κάποιον σε λάθος αγορά και αυτό δεν είναι αστείο.

Απο τον τροπο και το υφος που μιλας,μπορει καποιος να καταλαβει οτι εχεις αδικο.

Καλη συνεχεια.

• Like 2
Δημοσ.

Απο τον τροπο και το υφος που μιλας,μπορει καποιος να καταλαβει οτι εχεις αδικο.

Καλη συνεχεια.

Επί σειρά ποστ λασπώνεις με ανακρίβειες ένα κινητό που λες ότι έχεις δοκιμάσει και όταν ανεβαζω φωτο (δλδ στοιχεία) συνεχιζεις και λες τα δικά σου. Αυτό είναι φίλε μου που δείχνει ποιος έχει άδικο και ποιος προσπαθεί να χαντακώσει ένα προϊόν για δικούς του λόγους. Θα ανεβάσω και αλλα στοιχεία για να σταματήσει το παραμυθακι που προμοταρεις,και να υπάρξουν επιτέλους αντικειμενικά κριτήρια.

Καλή σου συνέχεια.

Δημοσ.

Καλορίζικο φίλε, εγώ έχω τώρα το mi4c (είχα και mi3 & mi4) ενώ μια ζωή ήμουν της apple kai λιγο samsung, από τότε που πήρα το πρώτο xiaomi κολλησα και με την ελληνικη miui και από θέμα διαχείρισης μπαταρίας και όλα, κατασκευή κάμερα, φίλος μου που πήρε το s6 σχεδον διπλάσια από μένα ακόμα και στο antutu είμαστε μαζί σχεδόν. Ετοιμάζομαι να πάρω και γω το mi5 όπου ναναι, μόλις το δουλέψεις λίγο καιρό ενημέρωσε μας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...