newsformobiles Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εάν θέλεις πραγματικά review για το Mi5, Κοίτα αυτά: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12777-Xiaomi-Mi-5-Review-All-Hail-the-New-KING-of-Flagships/ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13250-Mi5-PRO-Unboxing-Video-and-360-View/?postID=130237#post130237 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13341-Comparing-Mi5-Black-and-Mi5-PRO-Black/?postID=132393#post132393 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13419-Mi5-PRO-White-Edition/?postID=133761#post133761
kraken92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Θα έπαιρνα το g4 με bootloop παρά το mi5.δεν θες να περιμένεις, αλλά κοιτάς κινητό από κίνα που στην καλύτερη θα κάνει 20 μέρες και στην χειρότερη διάβασε στο myphone πόσοι περιμένουν μήνες και παλεύουν με refund.ας σου πάρω το ιδανικό σενάριο ότι στις 15 μέρες από τώρα το έχεις, δηλαδή την ημέρα που παρουσιάζεται το oneplus 3.στην χειρότερη καλό φθινόπωρο. ποιοτική κάμερα και κινητό άμεσα ξεχνάς την κίνα.πας σε g4 ή oneplus 2.στα ίδια λεφτά παίζει το z3+ που φαίνεται καλό αν και δεν έχω πετύχει γνώμες πουθενά.ρίξε και ένα βλέφαρο στο xiaomi mi max, είδα βγάζει καλές φωτογραφίες και είναι στο μπατζετ σου, αλλά είναι λίγο (πολύ) παντόφλα. Το xiaomi mi5 το έχω βρει απο αξιόπιστο κατάστημα με EU warehouse και θα το έχω σε 2 εργάσιμες. Γι αυτό είπα άμεσα. Αν είχα σκοπό να περιμένω τόσο πολύ, ναι τότε δεν έχεις άδικο θα μπορούσα να περιμένω να δω και άλλες προτάσεις. Θα το κοιτάξω το Mi max αν και ήθελα κάτι σε μικρότερες inches αυτή τη φορά. Εάν θέλεις πραγματικά review για το Mi5, Κοίτα αυτά: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12777-Xiaomi-Mi-5-Review-All-Hail-the-New-KING-of-Flagships/ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13250-Mi5-PRO-Unboxing-Video-and-360-View/?postID=130237#post130237 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13341-Comparing-Mi5-Black-and-Mi5-PRO-Black/?postID=132393#post132393 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13419-Mi5-PRO-White-Edition/?postID=133761#post133761 Τα έχω δει τα περισσότερα γι' αυτό διαμόρφωσα και θετική άποψη για την συσκευή, το θέμα είναι οτι και τα παιδιά εδω δεν λένε πολύ καλά λόγια γι'αυτό είμαι λίγο επιφυλακτικός. Αν το είχε κάποιος να μας πει προσωπική εμπειρία θα ήταν το καλύτερο. PS. Συσκευή στην Ελλάδα στα 300 ευρώ που να με ικανοποιεί και παράλληλα να είναι όμορφο(υποκειμενικό οκ!) δεν έχω βρεί. Αν μπορείτε καντε και προτάσεις για να είμαστε πιο ακριβής. Κινέζος και καλή κάμερα δεν πάνε μαζί στα 300 ευρώ παίρνεις κάποια επώνυμη συσκευή όπως σου είπαν και πιο πάνω που την κάμερα της δεν την έχει κανένας κινέζος Επώνυμη συσκευή; Οκ, συμφωνώ οτι δεν έχει και την κάμερα του S7 αλλά όχι και δεν είναι επώνυμη η Xiaomi
big7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Υπάρχουν πολλές προτάσεις σε αυτά τα χρήματα. Huawei p9 lite, samsung a5 2016, nexus 5x, huawei p8... Το πιο όμορφο πιστεύω ότι είναι το huawei p8. Το έχει ένας φίλος μου και είναι πολύ ωραίο. Δεν ξέρω όμως αν η μπαταρία είναι αξιοπρεπής γιατί μου φαίνεται μικρή.
haHa Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το xiaomi mi5 το έχω βρει απο αξιόπιστο κατάστημα με EU warehouse και θα το έχω σε 2 εργάσιμες. Γι αυτό είπα άμεσα. Αν είχα σκοπό να περιμένω τόσο πολύ, ναι τότε δεν έχεις άδικο θα μπορούσα να περιμένω να δω και άλλες προτάσεις. Θα το κοιτάξω το Mi max αν και ήθελα κάτι σε μικρότερες inches αυτή τη φορά. Εχεις βρει το mi5 στα 300€ απο EU warehouse με παραδοση σε 2 εργασιμες; Γενικοτερα , αν σε απασχολει η ποιοτητα κατασκευης , η καμερα κ η απροβληματιστη λειτουργια κατευθειαν(χωρις να ψαχνεσαι για rom κλπ) , καλυτερα να κοιταξεις για καποιο κινητο lg, samsung, huawei. 1
big7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εχεις βρει το mi5 στα 300€ απο EU warehouse με παραδοση σε 2 εργασιμες; Γενικοτερα , αν σε απασχολει η ποιοτητα κατασκευης , η καμερα κ η απροβληματιστη λειτουργια κατευθειαν(χωρις να ψαχνεσαι για rom κλπ) , καλυτερα να κοιταξεις για καποιο κινητο lg, samsung, huawei. όσον αφορά την lg, μακριά από flex 2 και g4...
Peleus17 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Παρε το P9 Lite. Αν μπορεις, βρες την εκδοση με τα 3γβ ραμ 1
johnyboy Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) μετά το g4 το oneplus 2 είναι το καλύτερο vfm σε αυτά που ζητάς.4gb ram και υποστήριξη από κοινότητα που θα σε πάει χαλαρά 2-3 χρόνια.κινητά με 2gb ram θα σε κάνουν σε ένα χρόνο να ψάχνεις ξανά.αν βρεις το p9 lite με 3gb ram πάρτο με κλειστά μάτια, αλλά ξεχνάς εγγύηση ελλάδα. το mi5 στην κινα έχει 375$ οπότε αποκλείεται να έχει 300 ευρώ σε eu warehouse. υγ δες και το honor 7 Επεξ/σία 31 Μαΐου 2016 από johnyboy
kraken92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Λοιπόν παιδιά πήρα τη κατάσταση στα χέρια μου, επειδή μου είχε γίνει εμμονή και μου άρεσε υπερβολικά πολύ το αγόρασα. Σήμερα το έχω στα χέρια μου και το κινητό τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι διαμάντι. Απο κατασκευή δεν ξέρω τι λένε τα bend test (δεν με ενδιέφερε και ποτε το συγκεκριμένο ζήτημα), είναι Πάρα πολύ ποιοτικό. Την οθόνη μόνο για 1080p δεν την κάνεις, άνετα φαίνεται για 2Κ, σύγκριση δίπλα δίπλα με samy note 3. Βέβαια σ'αυτό ευθύνoνται και τα ppi. Θα το δοκιμάσω μέσα στη βδομάδα και θα ανεβάσω εντυπώσεις. Επίσης η κάμερα πριν λιγο που έβγαλα μερικές photo δεν υπάρχει, είναι πάρα πολύ καλή. Τώρα μένει να δούμε και το βράδυ τι θα γίνει. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, αν και σας παράκουσα. Ελπίζω να μη το μετανιώσω 1
haHa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Λοιπόν παιδιά πήρα τη κατάσταση στα χέρια μου, επειδή μου είχε γίνει εμμονή και μου άρεσε υπερβολικά πολύ το αγόρασα. Σήμερα το έχω στα χέρια μου και το κινητό τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι διαμάντι. Απο κατασκευή δεν ξέρω τι λένε τα bend test (δεν με ενδιέφερε και ποτε το συγκεκριμένο ζήτημα), είναι Πάρα πολύ ποιοτικό. Την οθόνη μόνο για 1080p δεν την κάνεις, άνετα φαίνεται για 2Κ, σύγκριση δίπλα δίπλα με samy note 3. Βέβαια σ'αυτό ευθύνoνται και τα ppi. Θα το δοκιμάσω μέσα στη βδομάδα και θα ανεβάσω εντυπώσεις. Επίσης η κάμερα πριν λιγο που έβγαλα μερικές photo δεν υπάρχει, είναι πάρα πολύ καλή. Τώρα μένει να δούμε και το βράδυ τι θα γίνει. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, αν και σας παράκουσα. Ελπίζω να μη το μετανιώσω Ποσο κοστισε τελικως και ποα εκδοση πηρες;
kraken92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ποσο κοστισε τελικως και ποα εκδοση πηρες; 3/32 στα 340 απο ευρωπαϊκή αποθήκη.
haHa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 3/32 στα 340 απο ευρωπαϊκή αποθήκη. Αρα ξεφυγες απο το budget σου κ πηρες κ την πολυ απλη εκδοση(πιο αργο επεξεργαστη). Σου ειχε κανει κλικ το κινητο, παρολο οτι εχει τα μειονεκτηματα του και δεν πολυαξιζει, ειδικα σε αυτα τα χρηματα. Καλοριζικο!! 1
johnyboy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 καλορίζικο αλλά τραγικό ποσό για κινέζικο.καλοδούλευτο και απροβλημάτιστο 1
kraken92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αρα ξεφυγες απο το budget σου κ πηρες κ την πολυ απλη εκδοση(πιο αργο επεξεργαστη). Σου ειχε κανει κλικ το κινητο, παρολο οτι εχει τα μειονεκτηματα του και δεν πολυαξιζει, ειδικα σε αυτα τα χρηματα. Καλοριζικο!! Είπα να κάνω την υπέρβαση και να φτάσω max τα 340, και αυτό με πολλά δώρα από το κατάστημα το οποίο ήταν κάτι παραπάνω απο αξιόλογο. Ενδεικτικά, μαζί με το κινητό μου δώσαν 4άδα tempered glass, θήκη flip, θήκη transparent, Eu adapter, ακουστικά και αρκετές μεβράνες για οθόνη. Τώρα όσον αφορά το κινητό, μη λέμε οτι δεν αξίζει γιατί δεν ισχύει. Δεν το λέω επειδή το πήρα για να δικαιολογήσω την επιλογή μου, αλλά πρέπει να το δουλέψεις για να καταλάβεις αν αξίζει πραγματικά. Όποια συσκευή και αν δοκίμασα το τελευταίο διάστημα που ψαχνόμουνα καμία δεν είχε την αίσθηση του mi5 και πάντα μιλάω για το price range 300-340. Καλά για hardware χαρακτηριστικά ούτε λόγος σ'αυτό το p range. Επίσης για την κάμερα που ακούγονται χίλια 2 είναι υπερβολές. Ημέρα οι photo είναι απίστευτες, σήμερα όλη την ημέρα ημουν έξω και τραβούσα photo για συγκριση με το sammy. Σαφώς πολύ καλύτερες. Και λογικό είναι καθώς φοράει τον Sony IMX 298.Τώρα το βράδυ που τράβηξα το mi5 είναι αρκετά καλύτερο απο το note 3. To οποίο βράδυ βγάζει αρκετά καλές. Το μόνο θέμα για μένα και που φοβάμαι λίγο είναι το θέμα τις εγγύησης, περισσότερο για το χρόνο που θα πάρει μέχρι να το στείλω και να το παραλαβω. Όσον αφορά την "πιο αργή έκδοση" του επεξεργαστή, είναι αμελητέα η διαφορά, από 1.8 στο 2.15. Στα + ότι όσο λιγότερο συγχρονισμένος τόσο καλύτερο battery life . Στα αρνητικά θα έβαζα την ποιότητα του φορτιστή (το USB καλώσιο) και οτι στο ηχείο θα προτιμούσα λίγο περισσότερη ένταση. Όσο για το ηχείο θα έχω πλήρη άποψη σε κανα 2 μερούλες που θα εχω ακούσει αρκετά είδη μουσικής. καλορίζικο αλλά τραγικό ποσό για κινέζικο.καλοδούλευτο και απροβλημάτιστο Σ'ευχαριστώ φίλε μου!
haHa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Είπα να κάνω την υπέρβαση και να φτάσω max τα 340, και αυτό με πολλά δώρα από το κατάστημα το οποίο ήταν κάτι παραπάνω απο αξιόλογο. Ενδεικτικά, μαζί με το κινητό μου δώσαν 4άδα tempered glass, θήκη flip, θήκη transparent, Eu adapter, ακουστικά και αρκετές μεβράνες για οθόνη. Τώρα όσον αφορά το κινητό, μη λέμε οτι δεν αξίζει γιατί δεν ισχύει. Δεν το λέω επειδή το πήρα για να δικαιολογήσω την επιλογή μου, αλλά πρέπει να το δουλέψεις για να καταλάβεις αν αξίζει πραγματικά. Όποια συσκευή και αν δοκίμασα το τελευταίο διάστημα που ψαχνόμουνα καμία δεν είχε την αίσθηση του mi5 και πάντα μιλάω για το price range 300-340. Καλά για hardware χαρακτηριστικά ούτε λόγος σ'αυτό το p range. Επίσης για την κάμερα που ακούγονται χίλια 2 είναι υπερβολές. Ημέρα οι photo είναι απίστευτες, σήμερα όλη την ημέρα ημουν έξω και τραβούσα photo για συγκριση με το sammy. Σαφώς πολύ καλύτερες. Και λογικό είναι καθώς φοράει τον Sony IMX 298.Τώρα το βράδυ που τράβηξα το mi5 είναι αρκετά καλύτερο απο το note 3. To οποίο βράδυ βγάζει αρκετά καλές. Το μόνο θέμα για μένα και που φοβάμαι λίγο είναι το θέμα τις εγγύησης, περισσότερο για το χρόνο που θα πάρει μέχρι να το στείλω και να το παραλαβω. Όσον αφορά την "πιο αργή έκδοση" του επεξεργαστή, είναι αμελητέα η διαφορά, από 1.8 στο 2.15. Στα + ότι όσο λιγότερο συγχρονισμένος τόσο καλύτερο battery life . Στα αρνητικά θα έβαζα την ποιότητα του φορτιστή (το USB καλώσιο) και οτι στο ηχείο θα προτιμούσα λίγο περισσότερη ένταση. Όσο για το ηχείο θα έχω πλήρη άποψη σε κανα 2 μερούλες που θα εχω ακούσει αρκετά είδη μουσικής. Σ'ευχαριστώ φίλε μου! Υπαρχουν αισθητα καλυτερα κινητα οσον αφορα το hardware στο price range 300-340 χωρις φπα. Ενδεικτικα το s6 εχει καλυτερη οθονη, καλυτερη καμερα, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, καλυτερη και σοβαροτερη εγγυηση. Υστερει ελαχιστα στον επεξεργαστη, αλλα hardware δεν ειναι μονο ο επεξεργαστης. Σου ειχε κανει κλικ το κινητο, δεκτο, απλα δεν ειναι καλη επιλογη για αγορα απο Κινα στα 340€ χωρις ΦΠΑ.
kraken92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Υπαρχουν αισθητα καλυτερα κινητα οσον αφορα το hardware στο price range 300-340 χωρις φπα. Ενδεικτικα το s6 εχει καλυτερη οθονη, καλυτερη καμερα, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, καλυτερη και σοβαροτερη εγγυηση. Υστερει ελαχιστα στον επεξεργαστη, αλλα hardware δεν ειναι μονο ο επεξεργαστης. Σου ειχε κανει κλικ το κινητο, δεκτο, απλα δεν ειναι καλη επιλογη για αγορα απο Κινα στα 340€ χωρις ΦΠΑ. Όλα είναι σχετικά. Ναι μεν έχει καλύτερη οθόνη αλλά 2K για μένα είναι απαγορευτικά με τόσο μικρή μπαταρία. Καλύτερη κάμερα δεν νομίζω,η xiaomi υστερεί σε firmware όσον αφορά την κάμερα όχι σε hardware. Κάτι δλδ που μπορεί να φτιαχτεί, αν και πραγματικά όπως σου είπα και από πάνω η κάμερα του mi5 είναι καταπληκτική, όπου για μέτρο σύγκρισης έχω το S7 της κοπέλας μου το οποίο είναι κλάσης ανώτερο. Για την εγγύηση θα συμφωνήσω στο είπα εξαρχής. Ερώτηση, το έχεις πιάσει στα χέρια σου το mi5; Δεν διαφωνώ οτι μου έκανε κλίκ το κινητό, και αυτή τη στιγμή που μιλάμε προσωπικά θεωρώ οτι έκανα καλή επιλογή γιατι στο τέλος της ημέρας μετράει να είσαι ευχαριστημένος γι'αυτο που πήρες όχι επειδή άρεσε σους άλλους ή επειδή δείχνει όμορφο στο τραπεζάκι της καφετέριας.(κάτι που το mi5 έχει πετύχει, ειδικά στο άσπρο που το πήρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα