kraken92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα τα φώτα σας για αγορά από Κίνα. Πρώην κάτοχος samsung note σειράς και έμεινα πολύ ευχαριστημένος, αυτή τη φορά όμως θέλω να δοκιμάσω τα τουμπανάκια της Κίνας! Να διευκρινίσω πως δεν έχω ξανα-αγοράσει κινητό από κίνα οπότε δεν έχω καθόλου εμπειρία πάνω στο θέμα. Λοιπόν, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του κινητού, θα ήθελα Τουλάχιστον 5" οθόνη FHD Μπαταρία αξιόλογη τουλάχιστον 3000mah 3 GB ram Αποθηκευτικό απο 32GB Fingerprint sensor Ποιοτική κάμερα και μπροστά και πίσω Για cpu και gpu δεν αναφέρω καθώς στην αναζήτηση που έκανα τα περισσότερα έχουν high end. Επίσης οι γνώστες συμφορουμήτες αν μπορούν να με φωτίσουν για το τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά και να προτείνουν κάνα δύο αξιόπιστα καταστήματα που έχουν δοκιμάσει. Η εγγύηση συνήθως πόσα χρόνια είναι; Προτάσεις που έχω βρει μέχρι τώρα: Xiaomi mi5 LeTV Le Max 2 X820 ΥΓ. Τα μόνα καταστήματα που έχω δοκιμάσει για μικροπράγματα είναι gearbest, geekbuying, και vickmall. Επίσης με ενδιαφέρει να το έχω όσο πιο γρήγορα γίνεται (ξέρω δεν υφίσταται Κίνα και γρήγορα) αλλά έχω δει οτι πολλά καταστήματα έχουν EU warehouse. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2016 από kraken92
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 για το letv δεν έχω άποψη αλλά για το mi5 όσοι το πήραν το σούταραν στο 2ημερο.κάποιος που πήγε από g3 σε mi5 είπε ότι η κάμερα είναι πολύ χειρότερη από το g3.έχουν γίνει τρομερά παράπονα για την οθόνη του ότι δεν είναι ποιοτική, είναι πολύ ξεπλυμένη. περίμενε το op3 και ρίξε και μια ματιά στο zte axon 7, πρόκειται για εξαιρετική υλοποίηση με βάση τα σπεκς.συν ότι θα έχουν ευρωπαική υποστήριξη και είναι κοντά στην τιμή που θες.
kraken92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 για το letv δεν έχω άποψη αλλά για το mi5 όσοι το πήραν το σούταραν στο 2ημερο.κάποιος που πήγε από g3 σε mi5 είπε ότι η κάμερα είναι πολύ χειρότερη από το g3.έχουν γίνει τρομερά παράπονα για την οθόνη του ότι δεν είναι ποιοτική, είναι πολύ ξεπλυμένη. περίμενε το op3 και ρίξε και μια ματιά στο zte axon 7, πρόκειται για εξαιρετική υλοποίηση με βάση τα σπεκς.συν ότι θα έχουν ευρωπαική υποστήριξη και είναι κοντά στην τιμή που θες. Μπορείς να μου στείλεις κάποιο νήμα να διαβάσω γι'αυτά που λες όσον αφορά το mi5; Επίσης και τα 2 κινητά που πρότεινες αν δεν κάνω λάθος θα βγούν κατα τον Ιούλιο. Εγώ θα ήθελα κάτι τώρα. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 μπορείς να διαβάσεις το νήμα στο myphone, αν και πλέον είναι ξεχασμένο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431797
thephotoshoped Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Γνώμη μου σε αυτά τα χρήματα μην πάρεις κάτι από Κίνα. Έχει εξαιρετικές επώνυμες επιλογές από εδώ που θα σε δικαιωσουν. Παθών με το Redmi note 3 οπότε έχω μια εμπειρία. Το φαινομενικά φθηνό κινητό θα σου βγει πιο ακριβό στη συνέχεια είτε λόγω κακής κάμερας είτε ποιότητας κατασκευής είτε αδυναμίας αναβάθμισης και κακού software (βλέπε Xiaomi). Στα 400 με 500 ευρώ παίρνεις κινητό με φοβερά χαρακτηριστικά όπως το LG V10 το Nexus 6P κλπ. Καλώς ή κακώς αυτες οι συσκευές δε μπορούν να συγκριθουν με "ναυαρχιδες" της Κίνας. Αν έψαχνες μέχρι 150 - 200 τότε μαζί σου, μόνο Κίνα. Τώρα όχι. 2
kraken92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 μπορείς να διαβάσεις το νήμα στο myphone, αν και πλέον είναι ξεχασμένο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431797 Ευχαριστώ για το λινκ. To είχα διαβάσει και πιο παλιά, και φαίνεται καθαρά οτι παίζει πολύ λάσπη οπότε δεν έδωσα και πολύ σημασία. Βρήκα και αυτό που δείχνει τι λένε όντως οι χρήστες όσον αφορά το rating της συσκευής. Επίσης απο βίντεο που έχω δει η οθόνη είναι καταπληκτική με πολύ ωραία χρώματα, και ακόμα με συγκρίσεις από ναυαρχίδες με 2k βγαίνει άξιος αντίπαλος. Βέβαια αυτό το συμπεραίνω μέσα απο βιντεάκια στο youtube οπότε είναι αρκετά υποκειμενικό. Γνώμη μου σε αυτά τα χρήματα μην πάρεις κάτι από Κίνα. Έχει εξαιρετικές επώνυμες επιλογές από εδώ που θα σε δικαιωσουν. Παθών με το Redmi note 3 οπότε έχω μια εμπειρία. Το φαινομενικά φθηνό κινητό θα σου βγει πιο ακριβό στη συνέχεια είτε λόγω κακής κάμερας είτε ποιότητας κατασκευής είτε αδυναμίας αναβάθμισης και κακού software (βλέπε Xiaomi). Στα 400 με 500 ευρώ παίρνεις κινητό με φοβερά χαρακτηριστικά όπως το LG V10 το Nexus 6P κλπ. Καλώς ή κακώς αυτες οι συσκευές δε μπορούν να συγκριθουν με "ναυαρχιδες" της Κίνας. Αν έψαχνες μέχρι 150 - 200 τότε μαζί σου, μόνο Κίνα. Τώρα όχι. Αυτό για την κακή κάμερα με φοβίζει και μένα. Αν και ακούω οτι είναι θέμα firmware γιατί απο θέμα τεχνολογίας φακού δεν είναι φυσιολογικό να πάσχει. Επίσης αν μπορείς πρότεινε μου κάτι απο Ελλάδα με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά αυστηρά στα 350, γιατί τόσα μπορώ να διαθέσω. Αυτά που μου έστειλες ξεκινάς απο 400 και φτάνουν 500, δλδ εκτός budget.
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για το λινκ. To είχα διαβάσει και πιο παλιά, και φαίνεται καθαρά οτι παίζει πολύ λάσπη οπότε δεν έδωσα και πολύ σημασία. Βρήκα και αυτό που δείχνει τι λένε όντως οι χρήστες όσον αφορά το rating της συσκευής. Επίσης απο βίντεο που έχω δει η οθόνη είναι καταπληκτική με πολύ ωραία χρώματα, και ακόμα με συγκρίσεις από ναυαρχίδες με 2k βγαίνει άξιος αντίπαλος. Βέβαια αυτό το συμπεραίνω μέσα απο βιντεάκια στο youtube οπότε είναι αρκετά υποκειμενικό. Αυτό για την κακή κάμερα με φοβίζει και μένα. Αν και ακούω οτι είναι θέμα firmware γιατί απο θέμα τεχνολογίας φακού δεν είναι φυσιολογικό να πάσχει. Επίσης αν μπορείς πρότεινε μου κάτι απο Ελλάδα με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά αυστηρά στα 350, γιατί τόσα μπορώ να διαθέσω. Αυτά που μου έστειλες ξεκινάς απο 400 και φτάνουν 500, δλδ εκτός budget. το λινκ που βάζεις είναι πριν κυκλοφορήσει, όταν ανακοινώθηκε.εκτός του ότι το pro δεν βγήκε ποτέ σε στοκ, δεν είχε ποτέ $415.φυσικά και δεν είναι λάσπη, αν ήταν καλό κινητό, το θέμα του κινητού θα ήταν φουλ από κόσμο όπως στα αντίστοιχα rn3 pro και redmi 3.η κάμερα των xiaomi την έχω δοκιμάσει σε rn3 pro και σε χαμηλό φωτισμό δεν κάνει μια, βλέπεις μαυρίλα. δημιούργησαν μεγάλες προσδοκίες και έκαναν μια τρύπα στο νερό. από ελλάδα εγώ σου προτείνω g4 αν θες να ρισκάρεις με bootloop, ή oneplus 3 ή αν δεν καίγεσαι περίμενε αυτά που σου είπα πιο πάνω.
@topos Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Και εγω δεν πιστευω πως θα πηγαινα σε κινεζικο με τοσο budget. Εισαι πολυ κοντα χρηματικα σε προηγουμενες ναυαρχιδες/με λιγα παραπανω φετινες. 1
kraken92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Άλλαξα το budget στα 300 καθώς αυτό είναι το πραγματικό ποσό που θέλω να διαθέσω. Φίλε johnyboy για g4 δεν θα πήγαινα ούτε με σφαίρες, το oneplus 3 είναι promising, θα το κοιτάξω. Ανέφερες ένα op3 στην αρχή, το οποίο δεν το βρίσκω πουθενά. Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ; Και εγω δεν πιστευω πως θα πηγαινα σε κινεζικο με τοσο budget.Εισαι πολυ κοντα χρηματικα σε προηγουμενες ναυαρχιδες/με λιγα παραπανω φετινες. Δώσε καμία πρόταση αν θέλεις, αν και κατέβασα το budget στα 300. Επίσης αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως κατάφερε η xiaomi με τόσο καλό φακό που έχει βάλει στο mi5 να κάνει πατάτα στις νυχτερινές λήψεις. Γιατί μόνο εκεί έχει θέμα, οι φωτογραφίες την ημέρα είναι άψογες κατά τη γνώμη μου.
leo066 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 op3=oneplus 3 Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Άλλαξα το budget στα 300 καθώς αυτό είναι το πραγματικό ποσό που θέλω να διαθέσω. Φίλε johnyboy για g4 δεν θα πήγαινα ούτε με σφαίρες, το oneplus 3 είναι promising, θα το κοιτάξω. Ανέφερες ένα op3 στην αρχή, το οποίο δεν το βρίσκω πουθενά. Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ; Δώσε καμία πρόταση αν θέλεις, αν και κατέβασα το budget στα 300. Επίσης αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως κατάφερε η xiaomi με τόσο καλό φακό που έχει βάλει στο mi5 να κάνει πατάτα στις νυχτερινές λήψεις. Γιατί μόνο εκεί έχει θέμα, οι φωτογραφίες την ημέρα είναι άψογες κατά τη γνώμη μου. 1
johnyboy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 oneplus 2 ή 3.το 3 θα μπορείς να το πάρεις στα 300 ευρώ από το site κατευθείαν με ευρωπαική εγγύηση από την oneplus.αν βιάζεσαι παίρνεις το 2, αν μπορείς να περιμένεις κανα μήνα πάρε το 3.
kraken92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 oneplus 2 ή 3.το 3 θα μπορείς να το πάρεις στα 300 ευρώ από το site κατευθείαν με ευρωπαική εγγύηση από την oneplus.αν βιάζεσαι παίρνεις το 2, αν μπορείς να περιμένεις κανα μήνα πάρε το 3. Το χρειάζομαι τώρα. Αυτό που με παραξενεύει είναι οτι σ'ότι βίντεο έχω δει πχ. το mi5 φαίνεται superior απ'όλα τα aspects. Καλά h οθόνη του oneplus 2 προσωπικά δεν με ικανοποιεί, και ο σχεδιασμός του επίσης. Επίσης έχει την ίδια τιμή με το mi5 και έχει κατώτερα specs, οκ ίσως καλύτερη κατασκευή αλλά δεν με ενοχλεί αυτό. Απο κάμερα ξέρει κανείς να μας πει; To one+ 3 φαίνεται αρκετά promising πάντως αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω 3 μήνες.
ziaba Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα τα φώτα σας για αγορά από Κίνα. Πρώην κάτοχος samsung note σειράς και έμεινα πολύ ευχαριστημένος, αυτή τη φορά όμως θέλω να δοκιμάσω τα τουμπανάκια της Κίνας! Να διευκρινίσω πως δεν έχω ξανα-αγοράσει κινητό από κίνα οπότε δεν έχω καθόλου εμπειρία πάνω στο θέμα. Λοιπόν, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του κινητού, θα ήθελα Τουλάχιστον 5" οθόνη FHD Μπαταρία αξιόλογη τουλάχιστον 3000mah 3 GB ram Αποθηκευτικό απο 32GB Fingerprint sensor Ποιοτική κάμερα και μπροστά και πίσω Για cpu και gpu δεν αναφέρω καθώς στην αναζήτηση που έκανα τα περισσότερα έχουν high end. Επίσης οι γνώστες συμφορουμήτες αν μπορούν να με φωτίσουν για το τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά και να προτείνουν κάνα δύο αξιόπιστα καταστήματα που έχουν δοκιμάσει. Η εγγύηση συνήθως πόσα χρόνια είναι; Προτάσεις που έχω βρει μέχρι τώρα: Xiaomi mi5 LeTV Le Max 2 X820 ΥΓ. Τα μόνα καταστήματα που έχω δοκιμάσει για μικροπράγματα είναι gearbest, geekbuying, και vickmall. Επίσης με ενδιαφέρει να το έχω όσο πιο γρήγορα γίνεται (ξέρω δεν υφίσταται Κίνα και γρήγορα) αλλά έχω δει οτι πολλά καταστήματα έχουν EU warehouse. Κινέζος και καλή κάμερα δεν πάνε μαζί στα 300 ευρώ παίρνεις κάποια επώνυμη συσκευή όπως σου είπαν και πιο πάνω που την κάμερα της δεν την έχει κανένας κινέζος
Makeran Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εγώ έχω Xiaomi Redmi Note 2 και η κάμερά του μου φαίνεται τέλεια. Βέβαια, ίσως φταίει ότι τα προηγούμενα κινητά μου ήταν κλώνοι ή κινεζιές...
johnyboy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Θα έπαιρνα το g4 με bootloop παρά το mi5.δεν θες να περιμένεις, αλλά κοιτάς κινητό από κίνα που στην καλύτερη θα κάνει 20 μέρες και στην χειρότερη διάβασε στο myphone πόσοι περιμένουν μήνες και παλεύουν με refund.ας σου πάρω το ιδανικό σενάριο ότι στις 15 μέρες από τώρα το έχεις, δηλαδή την ημέρα που παρουσιάζεται το oneplus 3.στην χειρότερη καλό φθινόπωρο. ποιοτική κάμερα και κινητό άμεσα ξεχνάς την κίνα.πας σε g4 ή oneplus 2.στα ίδια λεφτά παίζει το z3+ που φαίνεται καλό αν και δεν έχω πετύχει γνώμες πουθενά.ρίξε και ένα βλέφαρο στο xiaomi mi max, είδα βγάζει καλές φωτογραφίες και είναι στο μπατζετ σου, αλλά είναι λίγο (πολύ) παντόφλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα