Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα με το ιστολόγιό μου, αν βάλω παράθυρο pop-up εμποδίζει τα javascript αρχεία να φορτώσουν, δηλαδή ένα slider που έχω και το sub-menu. Σας έχει τύχει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω, ώστε να εμφανίζονται όλα κανονικά; 

Δημοσ.

Ναι, υπάρχει τρόπος. Ανοίγεις την κονσόλα του browser και βλέπεις το error που προκαλεί ο κώδικας του popup, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να μη συνεχίζει με το initialization των υπόλοιπων που αναφέρεις, και θα εμφανίζεται εκεί με κόκκινα γράμματα. Και το φτιάχνεις.

Δημοσ.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω για να περάσω απέναντι το μήνυμα πως το πρόβλημα "ο άνθρωπος λιποθυμάει κάθε μια ώρα και αρχίζει να λέει κάτι περίεργα στα λατινικά" δε μπορεί να λυθεί από κανέναν όταν το επίπεδο της συνοδευτικής πληροφορίας είναι "αυτά ξεκίνησαν προχθες όταν έφαγε κάτι που λέει είχε περίεργη γεύση".

Σόρι κιόλας δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Βαλε πρωτα στον κωδικα σου πανω πανω το αρχειο της Jquery και μετα ολα τα αλλα Js καταπασα πιθανοτητα αυτο ειναι το θεμα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω για να περάσω απέναντι το μήνυμα πως το πρόβλημα "ο άνθρωπος λιποθυμάει κάθε μια ώρα και αρχίζει να λέει κάτι περίεργα στα λατινικά" δε μπορεί να λυθεί από κανέναν όταν το επίπεδο της συνοδευτικής πληροφορίας είναι "αυτά ξεκίνησαν προχθες όταν έφαγε κάτι που λέει είχε περίεργη γεύση".

Σόρι κιόλας δηλαδή.

Συγχωρημένος, ψηλέ. Χαλαρά.

Το url είναι αυτό παιδιά, δεν ξέρω αν μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα από τον πηγαίο κώδικα:

Το pop-up είναι απ' τη σειρά 4-119, το έβαλα εκεί γιατί δεν θέλω να φαίνεται άσχημα το ιστολόγιο σε επισκέπτες. Προσπάθησα να το βάλω πάντως και ως gadget και μέσα στον κώδικα στο πρότυπο και σταμάτησαν να λειτουργούν slider και sub-menu. Με λίγο ψάξιμο είδα να προτείνεται κάτι τέτοιο: $.noConflict();  αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει στα σίγουρα και που ακριβώς να το βάλω. 

-----------------------------------------------------------------------------

Οκ, το έλυσα μόνη μου παιδιά, ευχαριστώ.

Επεξ/σία από billdanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...