Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Kαλημέρα σε ολους Οσοι είστε συνδρομητές στη forthnet εχετε παρατηρήσει προβληματα σε διαφορες ιστοσελιδες κατα καιρους που ενω οι συνδρομητες αλλων εταιριων μπορουν να τις ανοιξουν κανονικα εσεις οχι? Θα μιλησω συγκεκριμενα ας πουμε συνηθως αυτη η σελιδα δεν ανοιγει σχεδον ποτε(σημερα δουλευει) 1fichier.com Σημερα δεν ανοιγει αυτή η σελιδα real-debrid.com Δειτε το λιγο και πειτε μου και εσεις Ευχαριστω
dbconan Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Malwarebytes Anti-Malware περνα αυτο και κανε μια σαρωση...μπορει να βρεις πολλα..Τουλαχιστον εμενα οτα νμου εκανε το ιδιο,ειχε παπαδες μεσα...δοκιμασε...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Malwarebytes Anti-Malware περνα αυτο και κανε μια σαρωση...μπορει να βρεις πολλα..Τουλαχιστον εμενα οτα νμου εκανε το ιδιο,ειχε παπαδες μεσα...δοκιμασε... Μιλησα μαζι τους ,θεμα με την ipv6 ειναι
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Να φταιει δηλαδη η εταιρεια σου που δεν ανοίγουν 2 σελιδες, σαν απίθανο μου φαινεται, εχει δοκιμασει απο το κινητό ή αλλο υπολογιστή?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Να φταιει δηλαδη η εταιρεια σου που δεν ανοίγουν 2 σελιδες, σαν απίθανο μου φαινεται, εχει δοκιμασει απο το κινητό ή αλλο υπολογιστή? Ειναι θεμα ipv6 , ναι εχω δοκιμασει, με τα πολλα τα restart του router εφτιαξε και τωρα το αλλαξα μονιμα σε ipv4 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2016 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα