Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ έκανα το λάθος να πάρω και εγώ ένα τουρβο χ από το πλαίσιο 

συγκεκριμένα το turbo x pi http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Turbo-X-Smartphone-P-4G-M34T.htm?gclid=CjwKEAjwpqq6BRC99aKUkaSjuDsSJAC0pNTVQYFQ2EMtfn18zE2HIJ8GPckoV4q2-Bd5sAri_BucjhoCZNbw_wcB

μετά από ψάξιμο έμαθα ότι τα turbo x είναι κινέζικης προέλευσης και έχουν άλλη ονομασία την επίσημη ονομασία τους που και για αυτόν τον λόγο κάνω το θέμα θα ήθελα να περάσω custom firm στο λεγόμενο τυρβο χ πι και για να βρω καστομ για αυτήν στην συσκευή θα άπρεπη να ξερό το αληθινό όνομα τους όποτε αν καίριος ξέρει να μου πει το όνομα η έστω πληροφορίες για να το βρω. εκτιμώ κάθε βοήθεια ευχαριστώ όλα τα παιδιά του φόρουμ που θα απαντήσουν 

Δημοσ.

καλήμερα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ έκανα το λάθος να πάρω και εγώ ένα τουρβο χ από το πλαίσιο 

συγκεκριμένα το turbo x pi http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Turbo-X-Smartphone-P-4G-M34T.htm?gclid=CjwKEAjwpqq6BRC99aKUkaSjuDsSJAC0pNTVQYFQ2EMtfn18zE2HIJ8GPckoV4q2-Bd5sAri_BucjhoCZNbw_wcB

μετά από ψάξιμο έμαθα ότι τα turbo x είναι κινέζικης προέλευσης και έχουν άλλη ονομασία την επίσημη ονομασία τους που και για αυτόν τον λόγο κάνω το θέμα θα ήθελα να περάσω custom firm στο λεγόμενο τυρβο χ πι και για να βρω καστομ για αυτήν στην συσκευή θα άπρεπη να ξερό το αληθινό όνομα τους όποτε αν καίριος ξέρει να μου πει το όνομα η έστω πληροφορίες για να το βρω. εκτιμώ κάθε βοήθεια ευχαριστώ όλα τα παιδιά του φόρουμ που θα απαντήσουν 

χαχαχαχα!!τι turbo X

Turbo X το λεει μονο του..

TUrbox=X

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ=οχι

Δημοσ.

Κάθε μοντέλο το φτιάχνει διαφορετικός. Οι τηλεοράσεις είναι πολύ καλες - τούρκικες Vestel.

Δημοσ.

χαχαχαχα!!τι turbo X

Turbo X το λεει μονο του..

TUrbox=X

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ=οχι

χαχαχα ένταξη φίλε ένα λάθος έκανα που να φανταστώ 

Κάθε μοντέλο το φτιάχνει διαφορετικός. Οι τηλεοράσεις είναι πολύ καλες - τούρκικες Vestel.

δεν μπορώ να μάθω δηλαδή εε ?

Δημοσ.

φίλε εκτιμώ την που απάντησες..το κινητό το έχω 1,5 χρόνο και κάθετε σε μια γωνιά αν δεν το βάλω custom θα παραμείνει εκεί δεν δίνω δεκάρα για αυτό το κινητό μου έχει βγάλει την πίστη...αν ήταν να το κρατήσω έτσι δεν θα υπήρχε  λόγος να κάνω και το θέμα και να ταλαιπωρήσω και όλους εσάς όποτε αν ξέρεις πες μου σε παρακαλώ!!

Δημοσ.

Το turbo-x έχει σχεδόν stock, οπότε ακόμα και να βρεις, μην περιμένεις σημαντική βελτίωση.

Δημοσ.

φίλε εκτιμώ την που απάντησες..το κινητό το έχω 1,5 χρόνο και κάθετε σε μια γωνιά αν δεν το βάλω custom θα παραμείνει εκεί δεν δίνω δεκάρα για αυτό το κινητό μου έχει βγάλει την πίστη...αν ήταν να το κρατήσω έτσι δεν θα υπήρχε  λόγος να κάνω και το θέμα και να ταλαιπωρήσω και όλους εσάς όποτε αν ξέρεις πες μου σε παρακαλώ!!

2χρονια εγγυηση παντως εχει το κινητο.Αν εχεις καποιο προβλημα πηγαινε στο service(Και στην χειροτερη ζητα τα χρηματα σου πισω να παρεις καποιο επωνυμο).

Δημοσ.

Αν δεν έχουν περάσει 14 ημέρες κάνε υπαναχώρηση και πάρε τα χρήματα πίσω.Δεν θες να χτίσεις οικοδομή,smartphone θες. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο 1.5 χρονο θα του δωσουν τα λεφτα του πισω;

Ειπαμε και σημερα ενα ανεκδοτο...

Ωπ...Μου διέφυγε οτι το έχει 1,5 χρόνο το Tuvlo-X.Ας το βάλει για να καλύψει κανα κενό σε κάποιον τοίχο η βάψιμο μπλέ και πέταμα στην θάλασσα.Είναι στην εγγύηση,αλλά και να του το φτιάξουν πάλι tuvlo θα παραμείνει. :-D

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχαχαχα θα το κάνω σπάτουλα να στοκάρω κάνα τοίχο  

2χρονια εγγυηση παντως εχει το κινητο.Αν εχεις καποιο προβλημα πηγαινε στο service(Και στην χειροτερη ζητα τα χρηματα σου πισω να παρεις καποιο επωνυμο).

πρώτη μέρα που το πείρα το πειγα πίσω και τους λέω ρε παιδιά έχει ενα σωρο προβλήματα το τηλ τους είπα 5-6 πράγματα και μου λένε οχι μια χαρά είναι αυτά που μου λες δεν είναι προβλήματα εε τα πείρα στο κρανίο και εγώ και το πέταξα στην άκρη πιο πολύ μου βγαίνουν η βενζίνες να πηγαίνω κάθε μέρα στα μ@λ@κσμενα και να κοροϊδεύουν των κόσμο 

Δημοσ.

Μπορείς να το ανοίξεις και να ψάξεις στην πλακέτα για στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι αυτό, εγώ πάντως το έκανα σ' ένα τάμπλετ για να βρω επίσημη ρομ μιας και η εταιρεία ούτε την παρείχε ούτε πληροφορίες έδινε. Βέβαια παιδεύτηκα αρκετά κυρίως γιατί τα γράμματα είναι πολύ μικρά συνήθως, και το σημείο όπου αναγραφόταν το μοντέλο φαινόταν μερικώς γιατί καλυπτόταν από μία λωρίδα πλαστικού που δεν μπορούσε να βγει. Τελικά βρήκα άκρη όμως, καθώς και ρόμ και αναστήθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι τοοοσο χάλια. Οτι δεν είναι καλά, είναι γνωστό.

Γνώμη μου είναι να μην πειράξεις τη rom. Θα χάσεις τα ελληνικά. Κι είναι κρίμα.

Τι προβλήματα αντιμετωπίζεις?

Δημοσ.

1.δεν έχει πλαυστορε

2.εχει χαλασμένο ηχείο και μου ζητάνε 40 ευρω σε αντίθεση με το ebay που μπορώ να το βρω με 10 

3.οτι μα ότι εφαρμογή και να κατεβάσω από άγνωστες πηγές όταν την ανοίγω μου λέει η εφαρμογή τερματίστηκε

4.εχει μια βλακεία και μίση το αππστορε που δεν έχει απολύτως τίποτα μέσα  

Μπορείς να το ανοίξεις και να ψάξεις στην πλακέτα για στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι αυτό, εγώ πάντως το έκανα σ' ένα τάμπλετ για να βρω επίσημη ρομ μιας και η εταιρεία ούτε την παρείχε ούτε πληροφορίες έδινε. Βέβαια παιδεύτηκα αρκετά κυρίως γιατί τα γράμματα είναι πολύ μικρά συνήθως, και το σημείο όπου αναγραφόταν το μοντέλο φαινόταν μερικώς γιατί καλυπτόταν από μία λωρίδα πλαστικού που δεν μπορούσε να βγει. Τελικά βρήκα άκρη όμως, καθώς και ρόμ και αναστήθηκε.

ευχαριστώ πολύ μεγάλε πολύ χρήσιμο αυτό που είπες θα το ψάξω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...