teobal Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 γεια σας, ξέρει καποιος αν εχει παρει το marshmallow το νοτε 5΄;
teobal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 geia σου φίλε..και γιατί στο δικό μου δεν μπαίνει; στην ενημέρωση λογισμικού μένει στο 5.1.1
teobal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δεν είμαι σχετικός μου ζήτησε το My phoneexplorer να αλλαξω τη ρυθμιση "εντοπισμός σφαλμάτων usb" για να βλεπει το κινητό το πρόγραμμα από τον υπολογιστή. πατησα πανω στον αριθμό της συσκευής, οποτε με ανοιξε τον προγραμματισμό. εκει επελεξα τον "εντοπισμό σφαλμάτων usb" . το εκανα μια φορά.Στη συνέχεια απενεργοποιησα παλι την επιλογή. αυτό θεωρείται ότι εκανα root ; και εφ όσον εκανα δεν δινει πλέον η samsung μονη της ως αναβάθμιση το marshmallow; τι πρέπει να κανω για να βαλω το marshmallow; θα περιμένω μόνο του το κινητό να κανει αυτοματη αναβάθμιση; ή ματαια; εγώ τι μπορώ να κάνω;
Drapetswna Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ανάλογα Ποιο μοντέλο έχεις νομιζω Πως το n9208 δεν έχει πάρει ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα