La_MoRt Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Προσπαθεί να σου πει πως από τη στιγμή που έχεις δώσει τόσα χρήματα για το υλικό πως και δε κατέληξες σε μια πιο καλή λύση για κουτί υπολογιστή. Θα ήσουν και πιο άνετος με τα καλώδια και θα είχες καλύτερο airflow και αισθητικά το αποτέλεσμα θα ήταν πιο ωραίο. Για το τελευταίο περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε αλλά τα άλλα 2 είναι λειτουργικά πλεονεκτήματα. 2
giorgosmcmc Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τωρα μαλιστα! καταλαβα, κοιτα στα 100 ευρω που το αγορασα, 100 ολοκληρα ευρω τα θεωρω οχι απλα πολλα αλλα κατι παραπανω απο πολλα για case, απο κει και περα το συγκερεκριμενο κουτακι μου αρεσει παρα πολυ και σχεδιαστικα και απο θεμα χωρου μονο μειον το οτι δε χωραει μεγαλη καρτα γραφικων και πρεπει να βγουν τα hdd cages γενικα ειναι ενα αρκετα καλο κουτι για τη τιμη του, τωρα να παρω πχ ενα cosmos 2 για παραδειγμα οκ.. γιατι να μη παω να τα πιω στα μπουζουκια? Για τα καλωδια μια χαρα χωρο εχει απλα εγω δεν εχω κατσει να ασχοληθω, τωρα για το airflow και αυτο ρυθμιζετε αν προσθεσεις και ενα ανεμιστηρα ή ψυκτρα επανω που επισης τεραστιο πλεονεκτημα που εχει υποδοχη για ψυκτρα στο συγκεκριμενο μερος ή γενικα καπως ρυθμιζετε αυτο αν εχεις διαθεση και μερακι, παντως δεν εχω δει να μου ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες μεχρι στιγμης τουλαχιστον.
La_MoRt Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Είσαι ή του ύψους ή του βάθους ε; Φιλικά πάντα χωρίς να θέλω να στη πω. Μπορούσες να πάρεις και πολύ καλύτερα κουτάκια σε αυτά τα λεφτά χωρίς αυτές τις υποχωρήσεις που αναφέρεσαι αλλά οκ ότι αρέσει στο καθένα. Μη παρεξηγηθώ δε στη λέω κουβέντα κάνουμε.. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ναι σεβαστη η καθε αποψη δεν αντιλεγω κουβεντα κανουμε, απλα προς το παρων δεν εχω διαπιστωσει κατι που με ενοχλει στο συγκεκριμενο case, αν διαπιστωσω καποιο σοβαρο προβλημα στη πορεια που δε διορθωνετε σιγουρα θα το αλλαξω
Zergoulini Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ιδιος ο αδερφος μου. Δινει λεφτα για pc και ενα cable managment δεν κανει. Ειναι να το εχεις ψωρα η οχι στην τελικη. Επι του θεματος, εγω θα εβγαζα το κελι για τους σκληρους και θα μαζευα λιγο τα καλωδια. Με παντεντα θα εβαζα στο σκληρο στο πατωμα του κουτιου. Παρολο αυτα και τιποτα να μην κανεις εισαι οκ. Ενας ανεμηστηρας πανω να βγαζει κακο δεν κανει. Εισαι τυχερος που εχεις την 390 της saphire. Αν ειχες αλλων εταιριων δεν θα ηθελες cable managment αλλα αλλο κουτι. Γνωμη μου, με 100 ευρω δεν υπηρχε περιπτωση να μην επαιρνα full tower (αντε να εδινα και κανα 20αρικο παραπανω). 2
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 δεν εχεις προβλημα εκτος οτι σου λειπει ενας ανεμιστηρας πανω να βγαζει...βαλε εναν οπωσδηποτε και θα δεις της θερμοκρασιες σου να πεφτουν κατα πολυ... Θα μου προτείνες κάποιον καλό? Μπορείς να μου στείλεις κάποιο link?
Ghost007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 με πολυ καλη ροη αερα χωρις λεντ κλπ ...και αθορυβος... https://www.skroutz.gr/s/8346076/Phanteks-PH-F200SP-Black.html http://www.e-shop.gr/phanteks-ph-f200sp-200mm-fan-black-black-p-PER.816216 με οχι τοσο μεγαλη ροη αερα αλλα οκ...και με λεντακια κλπ επισης αθορυβος... χρωμματα εχει να διαλεξεις και αλλα... https://www.skroutz.gr/s/3345011/Aerocool-Silent-Master-200mm-LED-Red.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα