stratigos24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Είναι σίγουρο για τα 5 σου χρόνια έτσι? Γιατί εγώ που την έκλεισα για φίλο μου στα 450 και πήγαμε να την πάρουμε, μας έκαναν κάτι νερά στην αρχή του τύπου, αφού έχετε έξτρα έκπτωση δεν μπορούμε να σας δώσουμε και τα 5 χρόνια σαν δώρο... Με τα πολλά όμως (όχι τσακωμό) τα κατάφεραν.
xristoslet Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Είναι σίγουρο για τα 5 σου χρόνια έτσι? Γιατί εγώ που την έκλεισα για φίλο μου στα 450 και πήγαμε να την πάρουμε, μας έκαναν κάτι νερά στην αρχή του τύπου, αφού έχετε έξτρα έκπτωση δεν μπορούμε να σας δώσουμε και τα 5 χρόνια σαν δώρο... Με τα πολλά όμως (όχι τσακωμό) τα κατάφεραν. Καλά κι εγώ αρχίζω και αμφισβητώ την αξιοπιστία του λόγου τους, αλλα πιστεύω οτι δεν θα έχω πρόβλημα.
qwerty99 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Είναι σίγουρο για τα 5 σου χρόνια έτσι? Γιατί εγώ που την έκλεισα για φίλο μου στα 450 και πήγαμε να την πάρουμε, μας έκαναν κάτι νερά στην αρχή του τύπου, αφού έχετε έξτρα έκπτωση δεν μπορούμε να σας δώσουμε και τα 5 χρόνια σαν δώρο... Με τα πολλά όμως (όχι τσακωμό) τα κατάφεραν. Σε μένα είπαν ότι η 5ετής ισχύει για παραλαβή από το κατάστημα. Από την άλλη, την έκπτωση, δεν μπορούσαν να την ενσωματώσουν στο κατάστημα, αλλά μέσω web μόνο. Ενα μπέρδεμα γενικά...
xristoslet Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εγώ έκανα την παραγγελία για παραλαβή από το σπίτι στις 29 του μήνα, μετά τις 30 του μήνα μίλησα στο chat και ακύρωσαν την παραγγελία μου και φτιάξανε μια νέα με παραλαβή από το κατάστημα, η έκπτωση 10% μεταφέρθηκε στην επόμενη παραγγελία κανονικά. Βέβαια πριν μιλήσω στο chat είχα πάρει τηλέφωνο και άλλος υπάλληλος μου είχε πει οτι αν ακύρωνα την παραγγελία και έκανα νέα θα έχανα το 10%. Κάθε φορά που μιλάς μαζί τους μπορεί και να πάρεις μια άλλη απάντηση...
stratigos24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σε μένα είπαν ότι η 5ετής ισχύει για παραλαβή από το κατάστημα. Από την άλλη, την έκπτωση, δεν μπορούσαν να την ενσωματώσουν στο κατάστημα, αλλά μέσω web μόνο. Ενα μπέρδεμα γενικά... Ναι, κάτι τέτοια συνέβαιναν. Πάντως με τα πολλά, την πήραμε στα 450 από το κατάστημα (από κατάστημα είχαμε βάλει παραλαβή) + την 5ετη εγγύηση.
oddin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Είναι σίγουρο για τα 5 σου χρόνια έτσι? Γιατί εγώ που την έκλεισα για φίλο μου στα 450 και πήγαμε να την πάρουμε, μας έκαναν κάτι νερά στην αρχή του τύπου, αφού έχετε έξτρα έκπτωση δεν μπορούμε να σας δώσουμε και τα 5 χρόνια σαν δώρο... Με τα πολλά όμως (όχι τσακωμό) τα κατάφεραν. Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα. Μετα απο αρκετή ώρα και επικοινωνία με 'αρμόδιους' το έκαναν.
xristoslet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Για την ιστορία, τελικά σήμερα παρέλαβα την 50J6200 στα 449€ με πενταετή εγγύηση. Μου είπε ο πωλητής οτι αν είχα κάρτα Eurobank θα έπαιρνα και 20% έκπτωση... Νομίζω οτι ήταν για μη προιόντα χωρίς έκπτωση... 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Είναι εμφανες ακομα και από το σαιτ τους ότι μαλλον σου ειπε πατατα - πιθανον δεν ηξερε λεπτομέρειες:Σε 3-4 ("αμεσα διαθέσιμες") που δοκιμασα με "εκπτωση" στην σελιδα τους, ακομα και 1€ που λεει ο λογος, δεν βγαζει μπανερ για 20%. Οσες δεν εχουν εκπτωση εχουν ολες μπανερ 20% επιστροφης. Οποτε μην στεναχωριεσαι.Επιτελους τα καταφεραν να στην φερουν! Καλοριζικη! Εβαλα και το [εξαντλημενο] στον τιτλο... Ειχε τελειωσει ε;
xristoslet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ναι κι εγώ το κατάλαβα ότι είναι ανεημερωτος, αλλά επέμενε τόσο πολύ που λεω μπας και... Ευχαριστώ Matrixxx.
jimmisk1974 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) να ρωτησω παλι κατι , γιατι την εχω εδω και 5 μερες και με εχει εκνευρισει κατι αφανταστα !! στον player της δεν γινετε πατωντας το βελακι να πηγενει πιο γρηγορα η ταινια ? π.χ. εχω δει μια ταινια στα 70 λεπτα και αν την κλεισω μου την αρχιζει απο την αρχη ( η αν βγαλω USB ) και για να παω στα 70 λεπτα πρεπει να παταω μια ωρα το βελακι καθως δεν υπαρχει επιλογη go to . καποιος φιλος ειπε οτι θυμαται απο που εχεις σταματησει την ταινια , δεν υπαρχει κατι τετοιο .... ουτε με ρωταει οταν ξαναβαζω την ταινια αν θελω να συνεχισω απο κει που σταματησα την ταλευταια φορα, την παιζει απο την αρχη !! τι μπορω να κανω ?? Υπαρχει καποια ρυθμιση πουθενα να αλλαζω το χρονικο jump στην μετακινηση της ταινιας?? η κατι αλλο ... ? Γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο , οσο τουμπανο TV ειναι στον player που με ενδιαφερει παρα πολυ ειναι απαραδεκτο !! Εχω lg 32" και παει σφαιρα στην μετακυλιση χρονου !! --- καπου διαβασα οτι γινετε να πηγενεις οπου θες στην μπαρα του χρονου της ταινιας αλλα χρειαζετε το smart control να εχεις δείκτη ποντικιου πανω στην οθονη και με αυτο πας οπου θες ξερει κανεις πιο μοντελο ειναι συμβατο ? η ολα κανουν ? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2016 από jimmisk1974
xristoslet Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αν κι εγώ την έχω 5 μέρες περίπου δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την παρακολούθηση video, έχει fastforward που ανεβαίνει κλιμακωτά και η ταινία ξεκινάει από εκεί που την σταμάτησα ακόμα και βγάλω το φλασάκι ή σβήνω την TV. Εχεις κάνει το τελευταίο update μήπως φταίει αυτό;
jimmisk1974 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ειδα τωρα οτι υπαρχει firmware ver 1454 , ενω εγω εχω ver 1450. Θα το περασω.... Αλλα ειδα οτι με ποντικι αν εχω κερσορα και αν παω πανω στην μπαρα χρονου της ταινιας μπορω να παω σε οποια χρονικη στιγμη θελω ... .... .... οποτε θα χρειαστω ενα smart remote Samsung BN59-01181B , Samsung BN59-01182B , Samsung BN59-01184B , Samsung BN59-01185B απο αυτα ξερει καποιος πιο ειναι συμβατο ? η ολα κανουν ? για να παραγγειλω ενα .
stratigos24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 BN59-01182B Κάποιος χρήστης σε φόρουμ είπε ότι του δουλέυει το παραπάνω μοντέλο στην j6200 και είναι το μοντέλο που συνοδεύει κανονικά την h6400.
jimmisk1974 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ωραια .... ας το επιβεβαιωσει και καποιος κατοχος και δινω παραγγελια !!
ge-lyk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ....εαν δεν κανω λαθος, ομως, θελει κσποια ρυθμιση απο το κρυφο μενου της tv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα