k_dinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Υπάρχει κάποιος εύκολος /γρήγορος οδηγός για calibration?
Lefteris235 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Υπάρχει κάποιος εύκολος /γρήγορος οδηγός για calibration? Έχει για την 55ρα το rtings (J6300 γιατί στην Αμερική αυτή είναι ίδια με την Ευρωπαϊκή 6200), αλλά επειδή είδα τους ρώτησε κάποιος αν κάνουν και για την 50ρα και του απάντησαν αρνητικά, θα συμβούλευα να μην τα βάλεις. Εγώ πάντως αυτά έβαλα στην 55ρα με μια αλλαγή στο dynamic contrast αντί για off στο minimum και μου άρεσε η εικόνα σε σχέση με την plasma που είχα πριν. Αν πάντως κάποιος δεν έχει συνηθίσει, θα του φανούν περίεργα τα settings, γιατί οι περισσότεροι έχουν μάθει σε πολύ έντονα χρώματα και τα πιο φυσικά δεν τους αρέσουν
panormou13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 εδωσα την κρατημενη tv σε συμφορουμιτη μην μ στελνετε αλλα pm. thx
qwerty99 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 εδωσα την κρατημενη tv σε συμφορουμιτη μην μ στελνετε αλλα pm. thx Εχω και εγώ μία κρατημένη-πληρωμένη, κυρίως με ενδιαφέρει ανταλλαγή με την 55άρα, αλλά θα μπορούσα και να τη δώσω... Για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται, http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/tv/685241-samsung-eu55j6200-eu50j6200-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE/
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Επειδή εισαι πεντακάθαρος στην αγγελια και δεν πας για κερδος, παραμενει ως εξαιρεση η παραπανω δημοσιευση συνδεσμου αγγελιας (το λεω γιατι δεν επιτρέπονται).
fakiris31 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μόνο στο μαρουσι υπάρχει ακόμη. Για on line είναι εξαντλημένο
jimmisk1974 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Παιδια λογω που θα την παρω και γω και θα παιζει πολυ ταινια ... μια και σχεδον καθε μερα ολο και κατι βλεπω , θελω να ρωτησω κατοχο τι λεει απο media player ( USB στικακι βαζω παντα, οχι δισκο ). Ειχα LG πριν 32αρα και μου αρεσε στον player της που με το + βελακι πηγενε γρηγορα η ταινια ανα 1 λεπτο και μπορουσες να πας αμεσως σε οποιο μερος της ταινιας θες , κατι που με μια παλια F&U δεν υπηρχε, ειχει επιλογη Go to και επρεπε να βαζεις ωρα και λεπτα. και η lg ειχε και επιλογη αν εκλεινες την ταινια να σε ρωτηση μετα αν θες συνεχεια απο κει που σταματησες πριν. Για βοηθηστε και πειτε 2 λογια για τον Player της , γιατι με αφορα πολυ !!
fouzouras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 o player της ειναι γενικα αργός στην αποκριση απο το τηλεκοντρολ, δεν εχει goto, ομως θυμαται απο κει που σταματησε. Εχει μόνη επιλογη small icons (photo ταινίας με text) και οχι μόνο text, με αποτελεσμα το text (τιτλος ταινιας) να scrollαρει στο τετραγωνο small icon (κουραζει). Αυτά όμως συνηθιζονται, but στους 2 μηνες που την έχω και με ελάχιστη χρηση, εβγαλε χθες μόνιμη οριζοντια λεπτοτατη γραμμη απ'ακρη σ' ακρη,δεν το περίμενα, αυριο τηλ στη sammy
batatoudis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Εγώ γενικά χρησιμοποιώ το wifi της τηλεόρασης για ταινίες που βρίσκονται αποθηκευμένες σε pc σε άλλο δωμάτιο. Πολύ βολική η εφαρμογή Plex που έχει, η οποία παίζει κανονικά τους υπότιτλους αλλά έχει και πολύ όμορφο Interface δημιουργώντας κανονική βιβλιοθήκη (εξώφυλλα, περιλήψεις κτλ) των ταινιών-σειρών που έχω αποθηκευμένες (απαιτείται εγκατάστasη του Plex server στο pc). Έχει τη δυνατότητα μέσω plex να πηγαίνει fast forward η ταινία ανά λεπτό (δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι μπορείς να ρυθμίσεις το χρονικό άλμα), ενώ επίσης θυμάται ποια αρχεία έχεις δει ή που έχεις σταματήσει κάποιο αρχείο που ήδη έχεις ξεκινήσει να βλέπεις. 1
speedy23 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Jimmisk, εννοειται οτι θα κοιταξεις την περιπτωση του plex οπως λεει και ο πρωην ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ. Εξαιρετικη εφαρμογη. Υπεροχο interface. Ευκολο στην εγκατασταση του. Οτι ερωτηση εχεις, εδω ειμαστε.
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 o player της ειναι γενικα αργός στην αποκριση απο το τηλεκοντρολ, δεν εχει goto, ομως θυμαται απο κει που σταματησε. Εχει μόνη επιλογη small icons (photo ταινίας με text) και οχι μόνο text, με αποτελεσμα το text (τιτλος ταινιας) να scrollαρει στο τετραγωνο small icon (κουραζει). Αυτά όμως συνηθιζονται, but στους 2 μηνες που την έχω και με ελάχιστη χρηση, εβγαλε χθες μόνιμη οριζοντια λεπτοτατη γραμμη απ'ακρη σ' ακρη,δεν το περίμενα, αυριο τηλ στη sammy Είχα 1 Samsung LCD 32" πριν μερικά χρόνια,800€.Μετά απο 4 χρόνια έβγαλε αριστερά προς το τέλος της οθόνης 1 λεπτή γραμμή που με τον καιρό απο 2-3 mm αυξήθηκε σε πάχος και κάποια στιγμή απο την γραμμή και αριστερά μέχρι το τέλος της οθόνης για περίπου 10-15 cm δεν έδειχνε τίποτα,είχε κάψει οθόνη.Ο τεχνικός είπε οτι ήταν να το βγάλει και οτι απο την στιγμή που έβγαλε την γραμμή δεν υπήρχε σωτηρία.Μόνο σε 4:3 έβλεπα.Φυσικά δεν σύμφερε να την επισκευάσω.Τσάμπα ο αποκωδικοποιητής που είχα αγοράσει,λίγο καιρό πρίν καεί.
heavyrain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Σ αυτες τις περιπτωσεις σκεφτειτε σοβαρα επεκταση εγγυησης. Ειναι μικρο το κοστος, στην σονυ τουλαχιστον που ρωτησα προσφατα για +3 χρονια (5 συνολικα, 140€) για μια ενδεχομενη ζημια σε βαθος χρονου. Επισης στα 250 δινουν και για σπασιμο πανελ, λεπτομεριες βεβαια δε ξερω γι αυτην.
xristoslet Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ας έρθει αυτή η τηλεόραση και αν ξανα παραγγείλω από το public... Άνοιξα την συζήτηση για την TV και παράγγειλα 30 Μαΐου και μου μεταθέτουν την ημερομηνία παραλαβής +2 μέρες από τις 2 του μήνα, τώρα θα την ξανα παράγγειλαν λέει από την samsung και θα την παραλάβω μέχρι την Παρασκευή.
heavyrain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ας έρθει αυτή η τηλεόραση και αν ξανα παραγγείλω από το public... Άνοιξα την συζήτηση για την TV και παράγγειλα 30 Μαΐου και μου μεταθέτουν την ημερομηνία παραλαβής +2 μέρες από τις 2 του μήνα, τώρα θα την ξανα παράγγειλαν λέει από την samsung και θα την παραλάβω μέχρι την Παρασκευή. Ετσι ακριβως μου εκανε ο κωτσοβολος οταν ηθελα να παρω τηλεοραςη πριν 3 μηνες, ιδια (μη) διαθεςιμοτητα ειχε και το public , εγραφε στο site αμεςα διαθεςιμη και απο κοντα μου ελεγαν πανω απο βδομαδα και φυςικα την ακυρωσα και την πηρα απο πλαισιο και 50€ κατω και την επομενη μερα (σαββατο μαλιστα) την ειχα σπιτι μου.
xristoslet Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ας μην την είχα κρατημένη στα 450€ με την 5ετή εγγύηση και μάλλον θα την είχα ακυρώσει κι εγώ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα