Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα που η καταχώρηση της παραγγελίας μου έγινε 30 Μάη και θα παραλάβω μάλλον 2 Ιούνη θα πάρω και την 5ετή εγγύηση υποθέτω...

Εμένα που έκανα παραγγελία προχθές (εχθές ήρθε email ότι είναι έτοιμη και μπορώ να πάω μέσα σε 5 μέρες), με πήραν σήμερα πρωί από το κατάστημα και μου είπαν ότι αν πάω να την πάρω σήμερα παίρνω και την 5ετη εγγύηση, είναι η τελευταία μέρα που προσφέρεται.

Εdit: A, θα στην στείλουν εσένα ε;

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άρα μέχρι σήμερα όποιος πρόλαβε πρόλαβε; Την είχα βάλει να μου την στείλουν σπίτι αλλα άλλαξα την παραγγελία επίτηδες και τους είπα να την παραλάβω από το Public Χανίων για να πάρω την extra εγγύηση... Δεν θα μου το έλεγε η υπάλληλος οτι δεν προλαβαίνω;

Δημοσ.

Του είπες: την αλλάζω σε παραλαβή από το κατάστημα για να πάρω και την έξτρα εγγύηση;

Αν ναι και δεν σου είπε τίποτα, λογικά είσαι οκ, αλλά στη θέση σου θα έπαιρνα πάλι ένα τηλ να το διευκρυνήσω ακριβώς.

Δημοσ.

Ναι αυτό της είπα, έχω κρατήσει και την συνομιλία γιατί ήταν στο chat.

Δημοσ.

Τελικα έχει κανεις την UE50J6200, η σε αλλη διασταση πχ 55αρα, να μας πει εντυπωσεις πριν ειναι αργα?

Εχω την 60αρα απο το Δεκεμβρη.Αψογη σε ps4 και αθλητικα, παρολο που το hd του ote tv υστερει. Πολυ καλη και σε ταινιες. Το lag δε με ενοχλει, αλλα ισως οφειλεται στο οτι χρησιμοποιω το τηλεκοντρολ του αποκωδικοποιητη. Το μονο που με προβληματισε ειναι οτι χανοταν ο συγχρονισμος του ηχου με μια ηχομπαρα samsung που ειχα συνδεσει μεσω hdmi(arc). Και επειδη βαρεθηκα να ασχοληθω, τη συνδεσα με οπτικη και δουλευει σωστα. Αρκετες λεπτομερειες θα βρεις και εδω : http://avclub.gr/forum/showthread.php/145710-Samsung-UE-J6200-Reviews-%CE%95%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1

Δημοσ.

Καλά συγγνώμη για παραγγελία που έγινε πχ προχθες και θα παραλάβω αυριο θα χάσω τη δωρεάν εγγυηση???? wtf? Νόμιζα ότι ήταν για ημέρα παραγγελίας και όχι παραλαβής!!!!

Επίσης στο μπανερ που λέει για την 55+Εγγυηση δεν λέει κάτω μέχρι 31/5 όπως στο μπανερ που λεει για όλες τις τηλεοράσεις 40+ ιντσων

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για όσους έχουν παραγγείλει τον Μάη.

Δημοσ.

Παίδες, υπάρχει κάποιος με λογαριασμό στα Public που να μην επιθυμεί την αγορά και να εμφανίζεται στο λογαριασμό του η 10% επιπλέον έκπτωση;

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσει το account του εκ μέρους μου, για παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα.

Όποιος μπορεί να κάνει την εξυπηρέτηση, ας στείλει πμ!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!  :-)

Δημοσ.

Και τωρα το δίλημμα αυτήν η η panasonic 4k που έβγαλε το mm. Ή περιμένουμε για euro / ολυμπιακούς όσοι δεν βιαζομαστε...

Δημοσ.

Πέντε χρονια εγγύηση και μια απο τις καλύτερες τηλεοράσεις για αγώνες ή παιχνιδοκονσόλα απο πάμπλικ. Μόλις παρέλαβα απο κατάστημα, η τηλεόραση είναι πολύ καλή για τα χρήματα αυτά... και ίσως λίγα παραπάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ παρέλαβα για φίλο. Μια χαρά, ωραία εικόνα αλλά αργή εναλλαγή καναλιών και κάπως αργό smart. Η h6400 που έχω είναι πολύ πιο γρήγορη.

Ενημερωτικά, ένα σετάκι mouse (microsoft wireless 1000) - πληκτρολόγιο (microsoft 800 wireless keyboard) έπαιξε κατευθείαν πάνω της.

Edit: Ο Τζάνε μου λέει ότι στην αρχή καθυστερεί, μόλις κάνει τα update κλπ πάει κανονικά.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

η εικονα σε τηλεοπτικο SD / HD πως ειναι? σε κινηση ποδοσφαιρου - μπασκετ πως ειναι ? ειδα δειγμα και δεν ηταν καλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...