girly14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 καλησπέρα, σήμερα παρατήρησα πως κάτι μύριζε καμμένο και λίγη ώρα αργότερα διαπίστωσα ότι ίσως αυτή η μυρωδιά βγαίνει από τον υπολογιστή. Συγκεκριμένα, το σημείο που εντοπίζω την οσμή είναι στα πλάγια εκεί που βγαίνει ο αέρας από τους ανεμιστήρες. Το θέμα είναι ότι δε μου μύρισε ξανά έτσι έντονα και σκέφτομαι μήπως δεν ήταν τελικά το λάπτοπ κι αυτή η οσμή τώρα είναι φυσιολογική (ποτέ πριν δεν είχα κάτσει να μυρίσω τον αέρα που βγαίνει από τα ανεμιστηράκια!) Συγκεκριμένα, έχω την εντύπωση ότι μυρίζει σα καμμένο πλαστικό ή κάπως έτσι τέλος πάντων (παιζεί να είναι η σκόνη! Επειδή είμαι υπερβολική κι αυτή τη στιγμή έχω φρικάρει γιατί έχω άμεση ανάγκη τον υπολογιστή πείτε μου σας παρακαλώ ότι όλα είναι η ιδέα μου και ότι γενικά σε όλα τα λάπτοπ ο αέρας μυρίζει έτσι!!! Να σημειώσω ότι η μυρωδιά του καμμένου μου βγαίνει άμα μυρίσω από πολύ κοντά τον αέρα, γενικά δε μυρίζει...Ξέρω ότι είναι γελοίο το θέμα, αλλά έχω ανησυχήσει, να τον ανοίξω να δω τι παίζει δε γίνεται γιατί μετά θα μείνω με τα κομμάτια του και στο service είδα ότι ο καθαρισμός στοιχίζει 40 ευρώ και δεν ξέρω καν αν είναι αυτό το θέμα. Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή! *Ο υπολογιστής δουλεύει κανονικότατα μέχρι στιγμής, φτου μη το ματιάσω! *τις τελευταίες μέρες τον νιώθω αρκετά ζεστό -ως καυτό- στην περιοχή του mousepad
overpower Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ειναι καινουργιο? Αν ναι, φυσιολογικο ως ενα βαθμο. Για αρχη μπορεις με την ηλεκτρικη να ρουφηξεις απο τα ανοιγματα οσο σκονη εχει. Δεν ειναι δυσκολο να ξεβιδωσεις το λαπτοπ και να το καθαρισεις και να γλυτωσεις αυτα τα 40 ευρω 1
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μην χάσει εγγύηση όμως πρώτα. Κατέβασε το hardware monitor και πες μας
girly14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τον έχω περίπου δύο χρόνια έχει λήξει η εγγύηση, και σε βίντεο που είδα για να τον ανοιξω μου φάνηκε μπελάς..
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Κατέβασε το πρόγραμμα που σου είπα. http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
ss13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τι σκούπα του λέτε να βάλει ; To καμμένο είναι ύποπτο , μπορεί το ανεμιστηράκι να έχει μπουκώσει , έχεις βάση στο φορητό ; Σε τι επιφάνεια έχεις το φορητό σου ;
girly14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Έχω μια πλαστική βάση απο τα ικεα χωρίς ανεμιστηρακι κι εκεί τον τοποθετώ συνήθως για να μη ρουφάει σκόνες.. το μοντέλο δε το θυμάμαι είναι πάντως hp pavilion 17" το ανεμιστηρακι εδώ κι αρκετούς μήνες κάνει έναν θόρυβο σα να βρίσκει κάπου αλλά πολύ ανεπαίσθητα
ss13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Πρέπει να πάρεις βάση , γύρνα το φορητό ανάποδα και δες το μοντέλο του σε μια ετικέτα http://cdn1.bigcommerce.com/server4300/1f67f/product_images/uploaded_images/hp-service-tag.jpg πάνω αριστερά είναι το ανεμιστηράκι του ;
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Διετίας λάπτοπ είναι σίγουρα μπουκομένο από σκόνες και αυτό που μυρίζεις είναι καμένη σκόνη και τα πλαστικά που καίγονται. Εταιρία και μοντέλο πες μας για να σου πω πόσο εύκολο είναι το καθάρισμα
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μην χάσει εγγύηση όμως πρώτα. Κατέβασε το hardware monitor και πες μας Κατέβασε το πρόγραμμα που σου είπα. http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Kαι ακόμα και τώρα δεν μας λέει τις θερμοκρασίες. Τα παρατάω, βγάλτε άκρη μόνοι σας. 3
tsaptsap Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Και γω δεν καταλαβαινω γιατι ανοιξε το θεμα Να το καθαρισει ο ιδιος δε θελει Να τι παει για καθαρισμο του ειναι ακριβο Να του πουνε αν αλλα λαπτοπ μυριζουν καμμενο πλαστικο;; Οχι φιλε μου δεν μυριζουν
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Kαι κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι κοπέλα... Μια χαρά καταλάβαμε. Και τι με αυτό? Άλλη αντιμετώπιση θα έχει? Ισότητα δύο φύλων θέλουνε. Ότι θα λέγαμε για άντρα θα πούμε και εδώ.
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ισότητα δύο φίλων,θέλουμε. Αυτή η κεκαλυμμένη μητριαρχία,πρέπει να τελειώσει. Ας απαντήσει με το καλό,να δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα