Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας χαντακωσες :( :P Η αληθεια ειναι οτι χρονια τον ειχα λιωσει στο gaming, ακομη και βαρια παιχνιδια, cod, crysis, tomb raider. Για το δευτερο τωρα. Μεσα απο windows μιλαω. Οχι ποτε δεν τον πειραξα για overclocking και το cool αν θυμαμαι καλα ειναι disable. Αρα τα ψιλοεφτυσε ο επεξεργαστης με λιγα λογια.

Μπες στο bios και κανε enable  το cool'n quiet και δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι. Κατσε να δουμε τι θα κανει με την καλυτερη ψυκτρα που θα του βαλεις. Κοιτα τα λεφτα του τα εβγαλε 7 χρονια δεν ειναι λιγα,μια χαρα.

Επισης ενας φιλος μου σε παρομοια περιπτωση με την δικη σου,του εβγαλε αλλα 2 χρονια μεχρι να πεθανει ,παρολο οτι ειχε ηδη μπει σε τετοια καθοδικη τροχια.

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια. Ερχομαι με νεα...πηρα το..τριτο το μακρυτερο και με την tx3. Να πω κατι περιεργο? Το οποιο το παρατηρησα και με την stock ψυκτρα. Συνδεομαι ασυρματα με usb ανταπτορες. 2 συγκεκριμενα που τους εναλλασω. Οταν δεν εχω κανεναν απο τους 2 επανω, σε idle ειναι 45 βαθμους. Οταν ομως το κουμπωσω το ενα απο τα 2, τοτε φτανει στους 60+. Οταν συνδεομαι στο ιντερνετ δηλαδη κανει τα κουλα. Το ιδιο παθαινω τωρα και με την tx3.

Επισης να σημειωσω, ειμαι πεντακαθαρος στο λειτουργικο και ο επεξεργαστης ειναι 0-1% idle. Windows 7 και πριν κατι μερες εκανα clean install.

Δημοσ.

Φίλε, ο επεξεργαστής σου λόγω του φαινομένου electromigration αλλά και κακού process node έχει γίνει degrade, μεγάλες θερμοκρασίες, περισσότερα ρεύματα, κοινώς τα φτύνει. Καιρός να αναβαθμίσεις φτηνά σε κάτι μοντέρνο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...