koliman Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλησπέρα έχω αυτό hardware (βλέπε εικόνα) και θέλω να αγοράσω μια καινούργια κάρτα γραφικών για να μπορώ να παίζω Fallout 4 στα low αλλα να μην laggarei συνεχεια σε μεγάλες περιοχές και να έχω ένα δεύτερο monitor για διαφορες εργασίες όχι gaming.. Δεν με νοιάζει η τιμή αρκεί να είναι συμβατό με το μηχάνημα μου. Τροφοδοτικό έχω το ZM 850 EBT
pano Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Kαλησπέρα φίλε μου,έχεις βάλει το θέμα σε λάθος τομέα,εδώ είναι το σωστό http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-29? 1
koliman Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Kαλησπέρα φίλε μου,έχεις βάλει το θέμα σε λάθος τομέα,εδώ είναι το σωστό http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-29? Δεν νομίζω να είναι αναγκαστικό , πάντως ευχαριστώ θα ποστάρω και εκεί .
pano Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Όχι βέβαια δεν μπορώ να σε αναγκάσω εγώ σε τίποτα,κάνε ότι θέλεις. 3
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δεν νομίζω να είναι αναγκαστικό , πάντως ευχαριστώ θα ποστάρω και εκεί . Κανείς δεν σε αναγκαζει φίλε μου. Δεν είμαστε αστυνομικοί και πάνω από όλα δεν είμαστε διαχειριστές του φόρουμ. Όταν όμως υπάρχει ήδη θέμα το οποίο μας καλύπτει και το οποίο είναι κυρίως PINNED τότε γράφουμε εκεί. Όταν κάποιο μέλλος σε οδηγεί εκεί το κάνει για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ παρόλο που δεν είναι διαχειριστής. Αν ήταν διαχειριστής θα το είχε κλειδώσει το θέμα όπως γίνεται σε πολλές περιπτώσεις. 5
MechaCorn Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλησπέρα έχω αυτό hardware (βλέπε εικόνα) και θέλω να αγοράσω μια καινούργια κάρτα γραφικών για να μπορώ να παίζω Fallout 4 στα low αλλα να μην laggarei συνεχεια σε μεγάλες περιοχές και να έχω ένα δεύτερο monitor για διαφορες εργασίες όχι gaming.. Δεν με νοιάζει η τιμή αρκεί να είναι συμβατό με το μηχάνημα μου. Τροφοδοτικό έχω το ZM 850 EBT να laggαρει αποκλειεται, δεν ειναι online το game. Καλο ειναι να μην χρησιμοποιουμε ορους που δεν γνωριζουμε για να περιγραψουμε καθε τυχαια περισταση. Μου θυμισες εναν φιλο μου που του κρασαρει το pc και λεει "το pc μου ολο bugαραει". Λογικα θες να πεις να μην εχεις χαμηλα fps. Στα 150ευρω θα σου προτεινα μια gtx 950 που εχει και σχετικα χαμηλη καταναλωση. Αν θες να κατεβεις λιγο ακομα η r7 370 2gb κοστιζει 130ευρω και εχει παρομοιες επιδοσεις αλλα μεγαλυτερη καταναλωση. Αν το τροφοδοτικο σου δεν την σηκωνει και δεν εχεις αρκετα λεφτα για την 950 πηγαινε στην 750ti η οποια τρεχει το game με ~50fps στα medium προς Low. Με το θεμα του cpu, εαν βλεπεις πως δεν το σηκωνει χαμηλωσε τα view distances.Οποτε: -gtx 950 καλυτερη επιλογη, σηκωνει το game στα medium αρκετα ομαλα -r7 370 φθηνοτερη και σχεδον ιση, εχει μεγαλυτερη καταναλωση -gtx 750ti, την προτιμας μονο εαν το τροφοδοτικο σου ειναι τερμα σκουπιδι, παιζει σε medium-low 1
koliman Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Κανείς δεν σε αναγκαζει φίλε μου. Δεν είμαστε αστυνομικοί και πάνω από όλα δεν είμαστε διαχειριστές του φόρουμ. Όταν όμως υπάρχει ήδη θέμα το οποίο μας καλύπτει και το οποίο είναι κυρίως PINNED τότε γράφουμε εκεί. Όταν κάποιο μέλλος σε οδηγεί εκεί το κάνει για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ παρόλο που δεν είναι διαχειριστής. Αν ήταν διαχειριστής θα το είχε κλειδώσει το θέμα όπως γίνεται σε πολλές περιπτώσεις. Όχι βέβαια δεν μπορώ να σε αναγκάσω εγώ σε τίποτα,κάνε ότι θέλεις. Δεν το είπα κακοπροαίρετα παιδιά να laggαρει αποκλειεται, δεν ειναι online το game. Καλο ειναι να μην χρησιμοποιουμε ορους που δεν γνωριζουμε για να περιγραψουμε καθε τυχαια περισταση. Μου θυμισες εναν φιλο μου που του κρασαρει το pc και λεει "το pc μου ολο bugαραει". Λογικα θες να πεις να μην εχεις χαμηλα fps. Στα 150ευρω θα σου προτεινα μια gtx 950 που εχει και σχετικα χαμηλη καταναλωση. Αν θες να κατεβεις λιγο ακομα η r7 370 2gb κοστιζει 130ευρω και εχει παρομοιες επιδοσεις αλλα μεγαλυτερη καταναλωση. Αν το τροφοδοτικο σου δεν την σηκωνει και δεν εχεις αρκετα λεφτα για την 950 πηγαινε στην 750ti η οποια τρεχει το game με ~50fps στα medium προς Low. Με το θεμα του cpu, εαν βλεπεις πως δεν το σηκωνει χαμηλωσε τα view distances.Οποτε: -gtx 950 καλυτερη επιλογη, σηκωνει το game στα medium αρκετα ομαλα -r7 370 φθηνοτερη και σχεδον ιση, εχει μεγαλυτερη καταναλωση -gtx 750ti, την προτιμας μονο εαν το τροφοδοτικο σου ειναι τερμα σκουπιδι, παιζει σε medium-low Μάλλον για τιv gtx950 ψηνομαι. Ευχαριστώ πολύ 1
MechaCorn Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δεν το είπα κακοπροαίρετα παιδιά Μάλλον για τιv gtx950 ψηνομαι. Ευχαριστώ πολύ Κανένα πρόβλημα, λογικά θα πέσει η τιμή της μέσα στον επόμενο μήνα, μην βιαστεις να την αγορασεις εάν δεν σου είναι απαραίτητη. Μην ξεχάσεις αυτό που σου είπα για τον CPU, εάν δεν τα καταφέρνει ρίξε το view distance,λογικά θα βοηθήσει. 2
benign Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τρομερο λαθος να αγορασεις τωρα.Ερχονται οι καινουργιες Polaris και θα ειναι σε καλες τιμες και με καλες επιδοσεις σχετικα με την κατηγορια τιμων που θετεις. Στις 1 του μηνα γινεται η παρουσιαση και λογικα μεχρι μεσα Ιουλιου θα ερθουν στα καταστηματα. 1
MechaCorn Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τρομερο λαθος να αγορασεις τωρα.Ερχονται οι καινουργιες Polaris και θα ειναι σε καλες τιμες και με καλες επιδοσεις σχετικα με την κατηγορια τιμων που θετεις. Στις 1 του μηνα γινεται η παρουσιαση και λογικα μεχρι μεσα Ιουλιου θα ερθουν στα καταστηματα. Όλα low λέει πως θέλει να παίζει. Επίσης οι τιμές θα είναι αρκετά υψηλές στην αρχή.
koliman Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δεν παίζω πολλά games και το fallout 4 το παίζω σε survival mode οποτε θα αργήσω παρα πολύ να το τερματίσω και δεν νομίζω να ξεκινήσω κάποιο άλλο game προς το παρόν. Οποτε δεν χρειάζεται να περιμένω να βγούν η Polaris Ευχαριστώ πάντως!
benign Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Απο αυτα που ξερω οι τιμες δεν θα ειναι υψηλες και θα υπαρχουν και χαμηλες κατηγοριες απο αποψη τιμων,εγω λεω να περιμενεις,αλλα το θεμα ειναι δικο σου.
MechaCorn Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Απο αυτα που ξερω οι τιμες δεν θα ειναι υψηλες και θα υπαρχουν και χαμηλες κατηγοριες απο αποψη τιμων,εγω λεω να περιμενεις,αλλα το θεμα ειναι δικο σου. Καλα αυτα τα εχω ακουσει και εγω και ελπιζω ετσι να ειναι. Αλλα πιθανοτατα στην Ελλαδα θα δουμε ενα +50ευρω σε καθε μοντελο και θα παρει λιγο να πεσει. Εδω καποια μαγαζια πουλανε την 1080 στα 1000δολλαρια στις ΗΠΑ ενω πανω απο 750 δεν κανει
benign Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλα αυτα τα εχω ακουσει και εγω και ελπιζω ετσι να ειναι. Αλλα πιθανοτατα στην Ελλαδα θα δουμε ενα +50ευρω σε καθε μοντελο και θα παρει λιγο να πεσει. Εδω καποια μαγαζια πουλανε την 1080 στα 1000δολλαρια στις ΗΠΑ ενω πανω απο 750 δεν κανει Η διαφορα ειναι οτι οι συγκεκριμενες κατηγοριες που θα παρουσιαστουν τωρα, θα ειναι απο low entry μεχρι mid-high που σημαινει οτι η ακριβοτερη δεν θα ξεπερνα τα 350-380 ευρω η οποια θα ειναι η αντικαταστατρια της τωρινης 380. Τις δυνατοτερες και ακριβοτερες της καρτες θα τις βγαλει αρκετα αργοτερα η AMD.
MechaCorn Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Η διαφορα ειναι οτι οι συγκεκριμενες κατηγοριες που θα παρουσιαστουν τωρα, θα ειναι απο low entry μεχρι mid-high που σημαινει οτι η ακριβοτερη δεν θα ξεπερνα τα 350-380 ευρω η οποια θα ειναι η αντικαταστατρια της τωρινης 380. Τις δυνατοτερες και ακριβοτερες της καρτες θα τις βγαλει αρκετα αργοτερα η AMD. Το γνωριζω αυτο και εχεις δικιο. Επισης κατι λεγανε για φθηνο vr gaming κτλ, απλως πιστευω πως οι τιμες ελλαδος θα ειναι πιο ακριβες απο οτι υποσχονται, δηλαδη η 480 αντι να κανει 250 θα κανει 280+ και η 470 250 αντι για 210 (τυχαια παραδειγματα) οποτε δεν θα ειναι καλη Budget επιλογη στην αρχη. Οταν πεσουν σε φυσιολικα επιπεδα οι τιμες ελλαδος τοτε ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα