Ονειρολογίτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Γεια σας ! Θελω να κανω μια ηλιθια ερωτηση. Ξερω αρκετη C#, και φτιαχνω καποια προγραμματα στο VS. Υπαρχει τροπος στο VS να διαλεξουμε το προγραμμα μας αν θα ειναι σε 32 η 64 bit ?
defacer Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ναι, από τα properties αλλάζεις το platform target σε αυτό που θες από Any CPU που είναι το default. Αλλά δεδομένου ότι χρειαζόταν να κάνεις αυτή την ερώτηση πρέπει και γω με τη σειρά μου να ρωτήσω: γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Τι διαφορά νομίζεις ότι θα κάνει;
Ονειρολογίτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ναι, από τα properties αλλάζεις το platform target σε αυτό που θες από Any CPU που είναι το default. Αλλά δεδομένου ότι χρειαζόταν να κάνεις αυτή την ερώτηση πρέπει και γω με τη σειρά μου να ρωτήσω: γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Τι διαφορά νομίζεις ότι θα κάνει; Βασικα φτιαχνω ενα προγραμματακι, που "κολλαει" πανω σε ενα αλλο προγραμμα, το οποιο θελει μονο 32 bit. Το προβλημα ειναι οτι παρολου που εκανα οτι μου ειπες, συνεχιζει να μου λεει οτι δεν ειναι 32 bit .... Πρεπει να βρω τι φταιει...
defacer Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Πώς "κολλάει" δηλαδή; Τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις;
Ονειρολογίτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ενα ειδους plugin ειναι.... ο Θεος να το κανει plugin δηλαδη... τελος παντων. Τα καταφερα τελικα, οποτε end of story Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα