corsair04 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Mls σπασμένη οθόνη κόστος? πάρε τηλέφωνο στην mls και μετά θα μετανιώσεις που αγόρασες αυτήν την άθλια εταιρία που πασάρετε για ελληνική η μόνη ελπίδα που έχεις να βρεις ανταλλακτικό είναι να ψάξεις στο ebay, ή alliexpress , και μετά απλά μπορείς να βάλεις αγγελία στην κατηγορία των tablet 5
anthipitza Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 πάρε τηλέφωνο στην mls και μετά θα μετανιώσεις που αγόρασες αυτήν την άθλια εταιρία που πασάρετε για ελληνική η μόνη ελπίδα που έχεις να βρεις ανταλλακτικό είναι να ψάξεις στο ebay, ή alliexpress , και μετά απλά μπορείς να βάλεις αγγελία στην κατηγορία των tablet τρισάθλια ...... εγώ ζήτησα το digitizer και όχι μόνο δεν στέλνει σε ιδιώτη αλλα σου λένε στειλτω σε μας να στο περάσουμε με 30 ευρώ + 100 η αφή . γνωρίζοντας ότι καινούριο έχει 100 ευρώ ολόκληρο . 1
alexzzz Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εδώ δεν στέλνουν σε εμάς που είμαστε επαγγελματίες και συνεργάτες τους, σε ιδιώτη θα στέλνανε; 1
ziaba Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εδώ δεν στέλνουν σε εμάς που είμαστε επαγγελματίες και συνεργάτες τους, σε ιδιώτη θα στέλνανε; Κανονικά τι μάρκα είναι τα MLS ? Cubot, Homtom, Oukitel? ως συνεργάτες της θα πρέπει να το γνωρίζετε
Pseudonumo Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Κανονικά τι μάρκα είναι τα MLS ? Cubot, Homtom, Oukitel? ως συνεργάτες της θα πρέπει να το γνωρίζετε Θα με ενδιέφερε και εμένα να μάθω. Νομίζω στην καλύτερη περίπτωση είναι κάποια/κάποιες από αυτές.
GamingGtx Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 α καλάα...για την κοπελιά μου ρωτάω....πφφφ θα φρίξει
Lanike71 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Έχω το ίδιο θέμα...Δε νομίζω να αξίζει να ασχοληθείς, πάρε καινούριο. Οι τύποι απλά απαράδεκτοι.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Κανονικά τι μάρκα είναι τα MLS ? Cubot, Homtom, Oukitel? ως συνεργάτες της θα πρέπει να το γνωρίζετε Από όσο γνωρίζω είναι Pipro.
AntiCambeR Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αντε να βρείς αρχαιοελληνικά ανταλλακτικά,δυσεύρετα και πανάκριβα,πρέπει να έχεις γνωριμίες με αρχαιολόγους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα