4saken Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στο αυτοκινητο ειχε γινει service πριν μερικες μερες, στην δευτερη μερα οδηγησης το ψυγειο αδειασε, χρειαστηκε να βαλω 2 μπουκαλια νερο το πηγα στο συνεργειο χωρις κανενα προβλημα. Ο μηχανικος μου το ειχε 1,5 μερα και το ψαχνε, δεν βρηκε καποια διαρροη ουτε επεσε η σταθμη του νερου. Μου πε οτι χρησιμοποιησε ενα ειδικο υγρο σαν τεστ για να δει αν εχει καψει καμια φλατζα ηταν αρνητικο. Υπαρχει περιπτωση να μην το ξανακανει στο αμεσο μελλον?Θα συνεχισω να το οδηγω 1-2 μερες για να δω αν θα ξαναχασει τα νερα. Το αυτοκινητο ειναι ενοικιαζομενο, δεν ημουν παρον οταν εβγαλε την βλαβη.
paylidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Συνηθως ραγίζουν ελάχιστα τα δοχεία διαστολής και χάνουν νερό με πίεση χωρίς ωστοσο να το καταλάβεις μεχρι να αδειάσει αρκετά. Για τσέκαρε το
4saken Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Τσεκαραν τα παντα, ρωτησα εναν αλλο μηχανικο και μου πε οτι τα Fiesta τα συγκεκριμενα εχουν θεμα με τις ταπες και να αλλαξω την ταπα.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Κοιτα ή εχεις διαροη απο το καλοριφέρ και θα σε ερχεται υγραασια μεσα στα πατακια, οδηγου συνοδηγου. Ή εχει κανενα ραγισμα το ψυγειο/δοχειο οπου χανει μονο οταν ζεσταινεται. Τωρα με το υγρο που εβαλε δεν ξερω τι ειδε, αλλα συνηθως το βλεπεις απο το ψυγειο οταν ζεσταθει με ανοιχτη ταπα πρεπει να ναι ηρεμο και να μην κανει φυσαλιδες
4saken Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Live εχεις δικιο, περσυ τον Οκτωβρη βρισκαμε υγρασια κατω απο τα πατακια στην θεση του συνοδηγου, το στεγνωσαμε και φετος το ανεφερα στο μηχανικο, πηγε το μυαλο μου στο οτι μπορει να ταν σωληνακια βουλομενα. Δεν ειχε παει το μυαλο μου στο ψυγειο για να δω τα νερα και φετος που το πηγα για service δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν ειχε νερο το ψυγειο και δεν το πηραν χαμπαρι... 1
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δυο λυσεις εχεις. Ή θα τα απομονωσει ωστε να κλεισει το κυκλωμα για να μην εχεις διαρροές, εαν δεν εχεις χρηματα ή το βιαζεσαι. Ή θα μπλεξεις μαλλον με ξήλωμα ολου του ταμπλο και να αλλαχτει. Παρατηρησετο να δεις αν σου βγαλει παλι υγρασιες ή πεσει η σταθμη. Συνηθως δεν παει το μυαλο εκει 1
paylidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αν είχες υγρασία στα πατάκια μάλλον εκει ειναι το θέμα σου. Επισης θυμήθηκα οτι τα φιέστα πονάνε κ στο καπάκι του θερμοστάτη κ κάνουν διαρροές αλλα θεωρητικά φαίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα