Προς το περιεχόμενο

Leasing, μέχρι 25000€, απόψεις

SlimData

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1.5 diesel accenta con 23950 .. βέβαια παίζουν και τα έξοδα προετοιμασίας-ταξινόμησης (για το qq)

Από Ιούνιο οι τιμές θα ανέβουν ....

πάει, θα τα σκοτώσουν τελείως τα καινούργια 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα τω μεταξύ η νέα χ1 είναι κούκλα , κι έχω διαβάσει τα καλύτερα την πήρε γνωστός μου 20d 4x4 άσπρη , υπέροχη.

Και το Tiguan που ήρθε είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά όπως λες τα καινούργια θα φάνε μεγάλη φόλα....

Γενικά δεν έχω δει να κυκλοφορούν ακόμα πχ νέα άστρα , Corsa πολύ λίγα , χ1 καινούργια άντε να χω δει 1-2...

Σε λίγο η Ελλάδα θα ναι ακριβότερη της Ελβετιας

• Like 1

Σε κίνηση πόλης με ελάχιστα "ανοιχτά" (αυτοκινητόδρομος) χιλιόμετρα, δε χρειάζεσαι diesel. Ίσα-ίσα που μπορεί να είναι και πολύ χειρότερο, λόγω του ότι δε θα προφταίνει να κάνει regenerate το φίλτρο σωματιδίων και να βγάλει και ζημιά! Κοίτα και σε βενζίνη, δεν είσαι απ'τους χρήστες που χρειάζονται οπωσδήποτε diesel. Να 'κανες κατά 70% ταξίδια να πω οκ.

Δηλαδή κατά τη γνώμη σου, ένα ταξί δεν χρειάζεται να είναι diesel μια και η χρήση του είναι κυρίως στην πόλη?

Το x1 θα ηταν τελειο αλλα παιζει σε πολυ υψηλοτερο ποσο απο αυτο που υπολογιζω.

Το renegade δεν το εχω σκεφτει, θα το κοιταξω.

Εκανα και μια ακομα σκεψη, μηπως κοιταξω το touran γιατι ειναι παρα πολλα τα θετικα του.

Πρεπει να αρχισω να επισκεπτομαι αντιπροσωπειες

Το μοκκα ειναι γενικα λιγο μικρο και ο χωρος ειναι απαραιτητος οποτε δεν το βλεπω. Και το facelift νομιζω δεν θα αλλαξει μεγεθος οποτε..

Το παλσαρ απ´την αλλη ωραιο αλλα απο μηκος παιζει σε διασταση που παλι σε crossover θα εχω καλυτερους χωρους. Πχ παω σε asx. Νομιζω ειναι 4,35-4,40 περιπου ενω σε qashqai vitara hrv ειμαι περιπου μεχρι 4,20

Και το qashqai τοσο ειναι τελικα αλλα κερδιζω πολυ σε χωρους

Αν και μπορεί να είναι λιγο offtopic,οσον αφορά τους χώρους,το qashqai ειναι καλύτερο μονο στο χώρο για το κεφάλι,καθώς στο χωρο για τα γονατα των πίσω επιβατων το pulsar ειναι καλύτερο(144χλστ για το qashqai,173 για το pulsar).
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καθόλου offtopic αδερφέ, κάθε πληροφορία βοηθάει.

Πέρασα αυτές τις μέρες και είδα κάμποσα.

Το μοκκα είναι πολύ μικρό και πολύ στενό.

Το qashqai μικρότερο εν τέλει απ'ότι νόμιζα τουλάχιστον βλέποντας το εξωτερικά, αν και γενικά μου άρεσε.

Μικρότερο απ΄ότι φανταζόμουν και το asx.

Τελικά έχουμε φτάσει σε 2 επιλογές που δεν ήταν στα αρχικά μου σχέδια, touran ή mondeo και για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Φτιάξαμε ένα setup, θα το στείλουν από την εταιρία και για τα δυο και αναλόγως οικονομικής προσφοράς θα αποφασίσουμε.

Καθόλου offtopic αδερφέ, κάθε πληροφορία βοηθάει.

Πέρασα αυτές τις μέρες και είδα κάμποσα.

Το μοκκα είναι πολύ μικρό και πολύ στενό.

Το qashqai μικρότερο εν τέλει απ'ότι νόμιζα τουλάχιστον βλέποντας το εξωτερικά, αν και γενικά μου άρεσε.

Μικρότερο απ΄ότι φανταζόμουν και το asx.

Τελικά έχουμε φτάσει σε 2 επιλογές που δεν ήταν στα αρχικά μου σχέδια, touran ή mondeo και για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Φτιάξαμε ένα setup, θα το στείλουν από την εταιρία και για τα δυο και αναλόγως οικονομικής προσφοράς θα αποφασίσουμε.

Ωραίο το touran και με πολύ ωραίο εσωτερικό,ο 110αρης κινητήρας βέβαια ειναι λίγο οριακός.Μεταξύ αυτων των δυο μαλλον θα προτιμούσα το mondeo (με τον καινούργιο 1.5tdci φυσικα,οχι τον παλιό 1.6).Το passat το κοιταξες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...