Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

22 βαθμούς κάτω από stress test δε βλέπεις με τίποτα με την ψύξη που έχεις, ούτε και κάποια άλλη υδρόψυξη, ακόμα και την καλύτερη custom. Κάτι έκανες λάθος λοιπόν. 

Όσον αφορά τα idle ισχύει αυτό που προανέφερε ο συνφορουμίτης.

Edit: Απλά λιώνω τώρα που ξαναβλέπω το thread. Γράφω δεν καταλαβαίνουμε τι εννοείς, αλλά όχι, επειδή βαριόμαστε θα κάνουμε ένα copy-paste το πρώτο post. Τώρα διαφωτίστηκα!!! Ξαναδιαβάζοντας το ίδιο ακατανόητο κείμενο για δεύτερη φορά!

• Like 3
Δημοσ.

22 βαθμούς κάτω από stress test δε βλέπεις με τίποτα με την ψύξη που έχεις, ούτε και κάποια άλλη υδρόψυξη, ακόμα και την καλύτερη custom. Κάτι έκανες λάθος λοιπόν. 

Όσον αφορά τα idle ισχύει αυτό που προανέφερε ο συνφορουμίτης.

ε 22 εβλεπα δεν εχω λογο για ψεματα...

σεε full idle Παει 50...οποτε απλα ζεστανε ο καιρος?δεν χαλασε η ψυκτρα ε?

και με της corsair το προγαμμα 22 εβλεπα παντως

Δημοσ.

22 idle ή stress test? Γιατί το OCCT πρόγραμμα για stress στον επεξεργαστή είναι, τον ζορίζει σε full load.

Btw idle=αδράνεια (0-1-5% χρήση του cpu), ενώ full load=πλήρης φόρτος εργασίας (100% χρήση του cpu).

Δημοσ.

22 idle ή stress test? Γιατί το OCCT πρόγραμμα για stress στον επεξεργαστή είναι, τον ζορίζει σε full load.

Btw idle=αδράνεια (0-1-5% χρήση του cpu), ενώ full load=πλήρης φόρτος εργασίας (100% χρήση του cpu).

οχι...απλα το ανοιξα δεν πατησα τιποτα για να παει full load απλα εβλεπα τους βα8μους 

idle ητανε τοτε 

γιατι σε full Load παω 50(καλα ειναι 50?) σε φουλ λοαντ με 5%?

Δημοσ.

ε 22 εβλεπα δεν εχω λογο για ψεματα...

σεε full idle Παει 50...οποτε απλα ζεστανε ο καιρος?δεν χαλασε η ψυκτρα ε?

και με της corsair το προγαμμα 22 εβλεπα παντως

Οχι δεν χαλαει ετσι εύκολα κυρίως αν δεν την σκαλίζεις συνέχεια,απο bios μπορείς να βλέπεις τις στροφές τις αντλίας,αλλά και από το corsair link νομίζω.

Ναι idle πρέπει να εννοούσε είναι εμφανές typo..

οχι...απλα το ανοιξα δεν πατησα τιποτα για να παει full load απλα εβλεπα τους βα8μους 

idle ητανε τοτε 

γιατι σε full Load παω 50(καλα ειναι 50?) σε φουλ λοαντ με 5%?

Μια χαρά είσαι..

Δημοσ.

δηλαδη 50 βαθμοι σε full load με 5% ειναι καλα?

και γενικα 15% 55 βαθμοι? 

το 5% και το 15% ειναι απο το Oc της z97-gaming 5

σε φουλ λοαντ 5% και 15 % παω στο 5 στους 50 και στο 15% στα 55!

ειναι κομπλε?

Δημοσ.

Φίλε μου κάτι έχεις μπερδέψει πάρα πολύ ...full load σημαίνει πλήρες φορτίο... άρα δεν υπάρχει full load 5% ή 15% ... μόνο 100%. Σιγούρεψε τί βλέπεις,που το βλέπεις και για ποιο κομμάτι του υπολογιστή στο βλέπεις. Πάντως 55 βαθμοί για full load (100% δηλαδή) είναι καλά τώρα που ανέβηκε η θερμοκρασία. Το κατακαλόκαιρο θα ανεβεί και άλλο

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου κάτι έχεις μπερδέψει πάρα πολύ ...full load σημαίνει πλήρες φορτίο... άρα δεν υπάρχει full load 5% ή 15% ... μόνο 100%. Σιγούρεψε τί βλέπεις,που το βλέπεις και για ποιο κομμάτι του υπολογιστή στο βλέπεις. Πάντως 55 βαθμοί για full load (100% δηλαδή) είναι καλά τώρα που ανέβηκε η θερμοκρασία. Το κατακαλόκαιρο θα ανεβεί και άλλο

5% παει ο cpu στα 4.100 απο 4.000ghz  Και εχει 50 βαθμους

15% παει στα 4.400 ghz  και εχει 55 βαθμουσ σε full load Παντα

Δημοσ.

Εμ ναι , με το τελευταίο περί της συχνότητας κατάλαβα και εγώ ότι εννοεί ή OC ή intel turbo boost και απλά του το εμφανίζει σαν ποσοστό

Δημοσ.

5% παει ο cpu στα 4.100 απο 4.000ghz  Και εχει 50 βαθμους

15% παει στα 4.400 ghz  και εχει 55 βαθμουσ σε full load Παντα

Δες μπαλαρα μια χαρά είσαι λέμε.. ;) :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...