LASERPEWPEW Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Από το πλαίσιο και μόνο για αυτό το σ/κ από τα 79 στα 59 ευρώ, από κοντά καλή εντύπωση μου άφησε για τα λεφτά αυτά και ίσως την τσιμπήσω. Για όποιον άλλο ψάχνει για κάτι οικονομικό: Site: link 2
Nimda075 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) δεν φαινεται ασχημη αλλα ειναι κινεζικη 1000% που σημαινει οτι μπουκαλες κ μηχανισμοι ειναι λαχειο, επισης παρομοιες θα υπαρχουν κ σε αλλα μαγαζια σε παραπλησιες τιμες εγω μετα απο ψαξιμο ειχα παρει την markus απο τα ikea ,απολυτα ευχαριστημενος 2 χρονια τωρα καλυτερα να δωσεις καποια χρηματα παραπανω παρα να χρειαστει να ξαναξοδευτεις κ να μην εισαι κ ευχαριστημενος Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από Nimda075 4
Exploticon Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 την εχω 2 χρονια μεγαλη κινεζια εχει σπαση ολη η βαζη που να ημουν και 100 κιλα 5
kostakiss Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 δεν φαινεται ασχημη αλλα ειναι κινεζικη 1000% που σημαινει οτι μουκαλες κ μηχανισμοι ειναι λαχειο, επισης παρομοιες θα υπαρχουν κ σε αλλα μαγαζια σε παραπλησιες τιμες εγω μετα απο ψαξιμο ειχα παρει την markus απο τα ikea ,απολυτα ευχαριστημενος 2 χρονια τωρα καλυτερα να δωσεις καποια χρηματα παραπανω παρα να χρειαστει να ξαναξοδευτεις κ να μην εισαι κ ευχαριστημενος βεβαια εχει και 200€ αλλα οντως αξιζει απ οτι ειχα διαβασει κι εγω οταν εψαχνα +10χρονιαβεγγυηση
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εγώ πήρα second hand επώνυμη (Steelcase Please V2) και βρήκα την υγειά μου με ~150 ευρώ. Τα λεφτά που έχω πετάξει σε γυφτοκαρέκλες των 40-60 ευρώ αν τα άθροιζα τόσα χρόνια, θα είχα πάρει Herman Miller... Οπότε η εν λόγω καρέκλα του νήματος δεν αποτελεί προσφορά γιατί σε βάθος χρόνου δε νομίζω να δώσει πίσω ούτε τα 60 ευρώ που ζητάει. 4
basilis5 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στα καθισματα γραφειου ισχυει ο γνωστος κανονας: ο,τι πληρωνεις παιρνεις, κ ο λιγοτερο γνωστος: το ακριβο ειναι φθηνο. Δεν λεω να τα σκασει καποιος αν δεν μπορει, απλα να ειναι συνειδητοποιημενος για το τι αγοραζει, και ποσο καιρο θα το εχει. 5
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στα καθισματα γραφειου ισχυει ο γνωστος κανονας: ο,τι πληρωνεις παιρνεις, κ ο λιγοτερο γνωστος: το ακριβο ειναι φθηνο. Δεν λεω να τα σκασει καποιος αν δεν μπορει, απλα να ειναι συνειδητοποιημενος για το τι αγοραζει, και ποσο καιρο θα το εχει. Ό,τι και να πείς έχεις δίκιο, παθών και μαθών πλέον και δε με πονάει και η πλάτη μου πλέον. 1
@topos Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Οχι, οτι προσφερει καμια εξαιρετικη εργονομια(αλλα προσωπικα λογω μεγεθους ~2μετρα- δεν εχω βρει καποια να με βολευει καλυτερα, εχω αγορασει καμια 10ετια τωρα καρεκλα "διευθυντικη" μαρκας sigma απο makro(κανενα 70ευρω) και δεν εχει βγαλει κιχ. Οποτε υπαρχουν κ φθηνες που αντεχουν.. Αν και αυτη του τιτλου δεν νομιζω να συμπεριλαμβανετε σε αυτες.
Salvation81 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μια παραπλησια που ειχα πριν καιρο ηταν τοσο ποιοτικη που μια μερα τραβηξα τις βασεις χεριων για να τεντωθω και η δεξια εσπασε και μου εμεινε στο χερι
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Έχω μια παρόμοια με αυτή του θέματος (η μοναδική αγορά που έχω κάνει από αυτούς την τελευταία 4ετία-από προσφορά πάλι πριν μια 3ετία). Με αρκετές ώρες χρήσης καθημερινά δεν έχει πάθει τίποτα. Βέββαια ούτε χορεύω όταν κάθομαι ούτε παίρνω φόρα και ρίχνω όλο το βάρος πάνω της. Από την προηγούμενη εβδομάδα βέββαια γλυκοκοιτάζω την παρακάτω αλλά με κόβει η αποστολή (70Ε ) https://www.amazon.de/B%C3%BCrostuhl-Schreibtischstuhl-Chefsessel-Armlehnen-Stoffbezug/dp/B0056YNWVO?ie=UTF8&ascsubtag=096fce8d4df584c516b17bce1abb3140_S&ref_=dra_a_rv_mr_hn_xx_P1250_1000&tag=dradisplay0b-21
telikiasmenos Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εγώ θα πρότεινα να κάτσεις πριν αγοράσεις. Θα καταλάβεις αν σε στηρίζει καλά. Όσο κι αν φανεί περίεργο 1 χρόνο τώρα κάθομαι σε αυτή και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Στηρίζει ωραία την μέση και να σημειώσω ότι είμαι 100+ κιλά ;-) Στις φθηνές λύσεις είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει!
coyote2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Σπάνε όλες αυτές Καλύτερα κάτι τέτοιο http://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/karekles/ergasias/nova-chrono-synchro
dimyok Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Και στις 2 "διευθυντικες "που εχω παρει σε αναλογες προσφορες απο το πλαισιο εκοψε το πλαστικο στα ροδακια στη βαση και δεν ειμαι ουτε 75 κιλα και σιγουρα οχι 2 μετρα Μαλιστα ειχα παρει και μια gaming chair http://www.e-shop.gr/arozzi-enzo-gaming-chair-black-p-PER.813100 και τα σχολια ειναι σωστα . Μπουκαλες κ μηχανισμοι χαλανε μεσα στο χρονο.
AbsolutOwner Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 ξερει κανενας τι παιζει με αυτο το μοντελο https://www.kollises.gr/shop/item/3195?manufacturer_id=13&sort=p.price&order=ASC&page=2 η καποιο αντιστοιχο στα 100€?οσο για του πλαισιου απο φιλο εχω ακουσει τα χειροτερα για την συγκεκριμενη
Προτεινόμενες αναρτήσεις