Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλησπερα, Μολις εβαλα win10 home (αυθεντικα) και θελω να μπορω να διαλεξω ποια updates θα κανω ινσταλ και ποια οχι. Βρηκα πως να σταματησω το αυτοματο update αλλα δεν βρηκα πως να του πω ποια θα κανει. Φανταζομαι οτι επειδη εχω τα αυθεντικα, δεν υπαρχει προβλημα γενικα, αλλα θα ηθελα να εχω ελεγχο anyways. Thanks
Ntemian Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ναι,πλέον τα windows κάνουν αυτόματα όλες τις ενημερώσεις και απλά μπορείς να επιλέξεις να τις καθυστερήσεις για λίγο.
panos- Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Και αν έχεις τα Pro μπορείς να διαλέξεις να σταματήσουν οι ενημερώσεις τελείως και να κατεβαίνουν μόνο οι ασφαλείας
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εχω τα home. To προβλημα ειναι οτι παει και ξανακατεβαζει drivers σε πραγματα οπως το wacom μου... thanks guys... τι να πω δε ξερω γιατι το εχουν κανει ετσι.
stelios5 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ψάξε και κατέβασε το εργαλείο wushowhide.diagcab είναι free και δεν θα σου κάνει κάποιου ίδους εγκατάσταση όταν το τρέξεις. Περισσότερες πληροφορίες και το εργαλείο εδώ: http://www.tenforums.com/tutorials/8280-windows-updates-hide-show-windows-10-a.html Σου τα λέω και εγώ εν συντομία στα ελληνικά: Αφού πάρουμε όλα τα Update και κάνουμε επανεκκίνηση, πάμε: Στο Windows Update Επιλογές για προχωρημένους Προβολή του ιστορικού ενημερώσεων Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων Καταργούμε τις ενημερώσεις που δεν θέλουμε και επανεκκίνηση Τρέχουμε το εργαλείο: wushowhide.diagcab Από το παράθυρο που θα ανοίξει: Επόμενο και περιμένουμε να ψάξει Πατάμε την επιλογή: Hide uptades Στο νέο παράθυρο τσεκάρουμε τα Updates που δεν θέλουμε να ξανά εγκατασταθούν Πατάμε Επόμενο και δεν θα ξαναδούμε τα αυτά τα Updates.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ψάξε και κατέβασε το εργαλείο wushowhide.diagcab είναι free και δεν θα σου κάνει κάποιου ίδους εγκατάσταση όταν το τρέξεις. Περισσότερες πληροφορίες και το εργαλείο εδώ: http://www.tenforums.com/tutorials/8280-windows-updates-hide-show-windows-10-a.html Σου τα λέω και εγώ εν συντομία στα ελληνικά: Αφού πάρουμε όλα τα Update και κάνουμε επανεκκίνηση, πάμε: Στο Windows Update Επιλογές για προχωρημένους Προβολή του ιστορικού ενημερώσεων Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων Καταργούμε τις ενημερώσεις που δεν θέλουμε και επανεκκίνηση Τρέχουμε το εργαλείο: wushowhide.diagcab Από το παράθυρο που θα ανοίξει: Επόμενο και περιμένουμε να ψάξει Πατάμε την επιλογή: Hide uptades Στο νέο παράθυρο τσεκάρουμε τα Updates που δεν θέλουμε να ξανά εγκατασταθούν Πατάμε Επόμενο και δεν θα ξαναδούμε τα αυτά τα Updates. To βρηκα και το ετρεξα αλλα μαλλον κατι εκανα λαθος διοτι τα updates εγιναν κανονικα. Μαλλον πρωτα τα αφηνεις να γινουν και μετα τα κανεις hide! thanks anyways!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα