ahristos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Τι κυκλοφοράει από παλιές Ελληνικές ταινίες στα βιντεοκλάμπ (σε DVD); Πήγα στο 7 VideoClub της Νεάπολης (Θεσσαλονίκη) και μου είπαν παράγγειλε κι άμα το έχουμε θα στο φέρουμε... Μα τους λέω δεν καίγομαι ειδικά γιά κάποιον τίτλο, πέστε μ,ου τι έχετε να διαλέξω. Αλλά μπα...δεν ήξεραν (έψαξαν και στα βιβλία τους). Είμαι σίγουρος ότι εσείς ξέρετε περισσότερα. Το site της εταιρίας ίσως? Ευχαριστώ προκαταβολικά καλοί μου άνθρωποι (να αυτό ενοώ παλιές Ελληνικές ταινίες με τον Βέγγο ας πούμε).
dim_b Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Αν δεν ξέρουν τι τους γίνεται, άλλαξε video club. Δεν είναι δυνατό να μην ξέρουν τι ταινίες έχουν. Απ'ότι έχω δει, υπάρχουν γιά ενοικίαση σε DVD αρκετές παλιές Ελληνικές ταινίες (και με το Βέγγο).
Anselmo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 iparxei se dvd to "tis kakomoiras"!!!h kaliterh ellhinikh komodia zikos rules!
ahristos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Αυτά είναι ευχάριστα νέα. Νόμισα ότι δεν έχουν βγεί σε DVD. Αλλά και πάλι αυτό (το seven video club) είναι το μεγαλύτερο στην πόλη. Καμμιά διεύθυνση στην Αθήνα; (σε περίπτωση που δεν βρω τίποτε εδώ.
dim_b Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Γιά αγορά ψάχνεις ή γιά ενοικίαση; Γιά αγορά, δες στο Shop21 ή στο Greekbooks. Έχω δει και στο Virgin αρκετές ταινίες, αλλά είναι αρκετά ακριβό.
ahristos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Ευχαριστώ πολύ. Γιά αγορά ψάχνω. Θα δω στα Shop21 και Greekbooks.
nakostyphoon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μιχαλόπουλος: Μάνα μην μου δώσεις λεφτά για ναρκωντικά, θέλω να με βοηθήσεις να γλιτώσω μην μου ανοίξεις την πόρτα. (μετά από λίγες μέρες) Μιχαλόπουλος: Μάνα υποφέρω σε παρακαλώ άνοιξέ μου , δεν μπορώ άλλο δώσε μου να πάρω την δόση μου σε παρακάλω. Μάνα:Όχι παιδί μου πρέπει να ξεφύγεις δεν πρέπει να σου ανοίξω. Μιχαλόπουλος: Μάνα ο γιός σου πεθαίνει, μάνα άνοιξέ μου . ( του ανοίγει) Φλιά! φλιά ! Δώσε μου τα λεφτά μωρή κολόγρια! φλιά! φλιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.