hackerW32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μάλλον δεν έχεις κατανοήσει την έννοια του ανοικτού κώδικα. Δεν είναι κακό θα διαφωνήσω, ειναι κακο, ειναι κακο το να εχεις μισες και λαθος γνωσεις, καλύτερα να μην εχεις καθολου.. 2
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 ποιο άσχετα σχόλια με το θέμα δεν έχω διαβάσει, μπράβο στην Sony που κάνει συχνά updates και σε αρκετά παλιά κινητά. 1
loypis Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 παμε να διαβασουμε λιγο να ξεστραβωθούμε..και μπαινουν οι προγραμματισταρες και κομπλεξικοι και καλα να κανουν επίδειξη γνωσεων με τα σχολια τους... εχετε καταντησει αηδία πια...μεγαλωστε λιγο...υπαρχει καποιο προγραμμα στο store που να κανει την μεταφορα στην sd στην lolipop?
basilis_k6 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εγώ που έχω ένα ταπεινό Windows Phone 10, γιατί μπορώ και μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην SD εδώ και 1.5 χρόνο; ντεν εκεις εφαρμογες να μεταφερεις καρντια μου 3
AntiCambeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εμείς που τρέχουμε κανονικό ΜΜ μήνες τώρα στα φθηνά moto g έχουμε να πούμε ότι με μία γρήγορη sd μεταφέρεις τις περισσότερες εφαρμογές στην sd και δεν σε νοιάζει αν το κινητό είναι 8gb μόνο εσωτερικός χώρος ....τώρα που θα το δούν ....κάποια στιγμή κ οι κάτοχοι ξεχασμενων σονυ (έστω κ σε μπεεε-τα) να χαρούν ! Θα πάρουν κανονικό ΜΜ όταν οι άλλοι θα τρέχουν Ν. Sony hater detected!Maybe and Xbox lover...
antony97 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μπαίνω ινσομνια για να δω κάνα νέο και καταλήγω να διαβάζω σχόλια απο ενηλικες (στην πλειονότητα) να μαλώνουν σαν 10 χρονα για τις ποκεμον καρτες τους. 11
seithan Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 πρεπει να αισθανεσαι πολυ γαματος ε? ασχετως που οσοι εχουν οποιοδηποτε κινητο μπορουν να τρεξουν cm mod και να κανουν οτι κανεις και εσυ με το κινητο των 8gb σου. εκτος απο τα ios/winmobile/android vs εχουμε και τους μοτο να πεταγονται να κραζουν τα αλλα αντροιντ... τι να πω... κομπλεξ. το πρόβλημα με το CM στο Xperia είναι οτι το πρόγραμμα για φωτογραφίες είναι κλάσεις κατώτερο από της Sony, ειδικά σε χαμηλό φωτισμό. Δυστυχώς, συνεχίζει και κρατάει τον κώδικα κλειδωμένο μέσω DRM. Εγώ προσωπικά με το Z1 θα ήθελα να πάω CM αλλά δεν θέλω να χάσω το καλό λογισμικό κάμερας. Καταραμένη Sony!
hackerW32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 το πρόβλημα με το CM στο Xperia είναι οτι το πρόγραμμα για φωτογραφίες είναι κλάσεις κατώτερο από της Sony, ειδικά σε χαμηλό φωτισμό. Δυστυχώς, συνεχίζει και κρατάει τον κώδικα κλειδωμένο μέσω DRM. Εγώ προσωπικά με το Z1 θα ήθελα να πάω CM αλλά δεν θέλω να χάσω το καλό λογισμικό κάμερας. Καταραμένη Sony! χειρωκηνητα να το κανεις backup και να το κανεις install στο cm δεν παιζει;
life is music Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το root είναι μία διαδικασία με την οποία περνάς ένα άλλο λειτουργικο σύστημα στο κινητό σου έτσι ώστε να μπορείς ότι κατεβάζει από το playstore na ta περνάς στην sd όμως γ να επιτευχθεί αυτό πρέπει να έχεις παράλληλα στο pc σου και το link tou sd έτσι ώστε να δημιουργηθεί στην sd ένα παρτισιον όπου θα αποθηκευονται ή εφαρμογές!!!
BigKalfas Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εμένα πάντως στο Z2 με ελληνικό unbranded software μου ήρθε η επίσημη 6.0.1 την προηγούμενη βδομάδα. Δεν ξέρω σε ποιους απευθύνεται αυτή η beta.Για τη μεταφορά εφαρμογών στην SD, ναι, γινότανε και στην 5.1 αλλά πάντα άφηνε κάποιο κομμάτι της εφαρμογής στη μνήμη του τηλεφώνου. Τώρα μιλάμε για μεταφορά ΟΛΗΣ της εφαρμογής στην SD.
theof28 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Eγω με xperia z2, την αναβάθμιση την έλαβα απο τον υπολογιστή με το software της sony και οχι αυτόματα από το κινητό. Έχω παρατηρήσει οτι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα αλλα και ότι δεν μπορώ να περάσω τις εφαρμογές στην sd. Έχω μόνο επιλογή να κάνω την sd εσωτερική μνήμη. Ελπίζω να βγεί σύντομα νεα αναβάθμιση.
Dark Scizor Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το root είναι μία διαδικασία με την οποία περνάς ένα άλλο λειτουργικο σύστημα στο κινητό σου έτσι ώστε να μπορείς ότι κατεβάζει από το playstore na ta περνάς στην sd όμως γ να επιτευχθεί αυτό πρέπει να έχεις παράλληλα στο pc σου και το link tou sd έτσι ώστε να δημιουργηθεί στην sd ένα παρτισιον όπου θα αποθηκευονται ή εφαρμογές!!! Αυτό που περιγράφεις είναι εγκατάσταση άλλης rom. Το "root" είναι η δυνατότητα(και η διαδικασία) να αποκτήσεις δικαιώματα υπερχρήστη στη συσκευή σου (root σε linux/bsd και τα συναφή, administrator στα Windows). 1
christos4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Για να μην μπερδεύεστε, σχετικά με το πέρασμα των εφαρμογών στην SD... Μέχρι και το Android 5 ήταν δυνατό να μεταφερθούν κάποια δεδομένα μιας εφαρμογής στην SD εφόσον το επέτρεπε ο developer και εφόσον υπήρχαν κάποιες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα μεχρι καποια έκδοση του Android όσες εφαρμογές είχαν widget δεν μπορούσαν να μεταφερθούν έστω και εν μέρει στην SD. Στο Android 6 υπάρχει ένα νέο χαρακτηριστικό, το Adoptable Storage. Σε γενικές γραμμές, η microSD ενοποιείται με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, και λειτουργεί ως εσωτερική μνήμη και όχι ως εξωτερική. Έτσι κάθε εφαρμογή μπορεί να αποθηκευτεί και να τρέχει εξολοκλήρου από την SD. Για τον λόγο αυτό χρειάζονται γρήγορες κάρτες, αλλιώς το κινητό έχει προβλήματα επιδόσεων. Αν δεν κάνω λάθος από τη στιγμή που θα κάνεις την ενοποίηση δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την SD ως εξωτερική κάρτα σε άλλο μέσο, πχ να την βάλεις σε άλλο κινητό ή κάμερα, χωρίς να της κάνεις format. (αυτά σε γενικές γραμμές, ίσως έχω κάνει κάποια τεχνικά λάθη, αλλά προσπάθησα να το πω απλά. Δεκτή οποιαδήποτε διόρθωση )
Nomorejokes Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εγώ που έχω ένα ταπεινό Windows Phone 10, γιατί μπορώ και μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην SD εδώ και 1.5 χρόνο; Για να χώρέσεις τισ 8 εφάρμογες που έχει όλες και όλες το appstore της ms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα