Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με το modular δεν θα είναι πιο εύκολη η εγκατάσταση και το cable management;

Ναι, εξαρτάται και απο το κουτί όμως.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να βάλεις άλλη ram με ψύκτρα και να αφήσεις τον hdd για αργότερα μαζί με άλλη μία 8άρα.

Μην κόψεις απο πουθενά, οι επιλογές είναι άριστες.

Δημοσ.

Να βάλεις άλλη ram με ψύκτρα και να αφήσεις τον hdd για αργότερα μαζί με άλλη μία 8άρα.

Μην κόψεις απο πουθενά, οι επιλογές είναι άριστες.

άλλη ram με ψύκτρα;

Δημοσ.

http://pcpartpicker.com/p/JDmNnn

Πώς μπορώ να κουρέψω λίγο την τιμή;

Πόσο σου βγαίνουν από το skroutz? Εγώ θα έλεγα να άφήσεις την Corsair μνήμη και να κόψεις από τον SSD. Έχει έναν προσφορά το eshop στα 55 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Μην το πας με τις τιμές του partpicker. με βάση το skroutz υπολόγιζέ τα.

Στο eshop που έβαλα την σύνθεσή σου, με GPU από του skroutz βγήκε 829 ευρώ, θεωρητικά το eshop είναι και ακριβότερο από καταστήματα του skroutz.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο σου βγαίνουν από το skroutz? Εγώ θα έλεγα να άφήσεις την Corsair μνήμη και να κόψεις από τον SSD.

Βγαίνουν γύρω στα 860-870€. Τι θα πρότεινες για SSD;

Δημοσ.

Βγαίνουν γύρω στα 860-870€. Τι θα πρότεινες για SSD;

Έγινε edit το post μου, δες το. Η προσφορά για αυτό ισχύει μέχρι το βράδυ πριν τις 11

Δημοσ.

Στο eshop που έβαλα την σύνθεσή σου, με GPU από του skroutz βγήκε 829 ευρώ, θεωρητικά το eshop είναι και ακριβότερο από καταστήματα του skroutz.

Τι εννοείς με GPU από του skroutz; Έβαλες στο eshop τα πάντα εκτός από GPU; 

Έγινε edit το post μου, δες το. Η προσφορά για αυτό ισχύει μέχρι το βράδυ πριν τις 11

Δεν θα παραγγείλω σήμερα, οπότε για την προσφορά δεν το κόβω.

Δημοσ.

Δεν ειναι κάτι αν έχεις μυαλό και ξερεις μερικά πράγματα. Εγω για παράδειγμα έβλεπα στο YouTube όλη την διαδικασία απο διάφορους youtubers άρχισα να κανω το δικό μου pc βίδες ώστε να μάθω φυσικά είχα πάρει θερμαγογιμη πάστα για να ξανα βάλω. Και ετσι έμαθα. Ειναι και το αμα σου αρεσει να ασχοληθείς. Ποσό χρόνων εισαι..?

Δημοσ.

Δεν ειναι κάτι αν έχεις μυαλό και ξερεις μερικά πράγματα. Εγω για παράδειγμα έβλεπα στο YouTube όλη την διαδικασία απο διάφορους youtubers άρχισα να κανω το δικό μου pc βίδες ώστε να μάθω φυσικά είχα πάρει θερμαγογιμη πάστα για να ξανα βάλω. Και ετσι έμαθα. Ειναι και το αμα σου αρεσει να ασχοληθείς. Ποσό χρόνων εισαι..?

Tελειώσε τις πανελλήνιες!

Τι εννοείς με GPU από του skroutz; Έβαλες στο eshop τα πάντα εκτός από GPU; 

Το eshop έχει πανάκριβες τις GPU.

Δημοσ.

Το eshop έχει πανάκριβες τις GPU.

Τα 829 που έβγαλες είναι δηλαδή eshop και GPU από το skroutz;

Θέλω να το κάνω εγώ κυρίως για να μάθω και να είμαι πιο άνετος με το pc στο μέλλον.

Δημοσ.

Nαι, αλλά νομίζω χωρίς το DVD.

Με την μειωμένη (σε κόστος) SSD όμως ε; Την προσφορά δεν την προλαβαίνω.

Δημοσ.

Ολο και καποια νεα προσφορα θα κυκλοφορησει. κανονικα αυτη επρεπε να ειναι η στανταρ τιμη για τους φτηνους TLC SSD 240GB. 
Πρακτικα σε καθημερινη χρηση αμφιβαλω αν θα δεις διαφορα μεταξυ ενος φτηνου και ενος ακριβου SSD εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις (αν πχ μεταφερεις η χρησημοποιεις μεγαλα αρχεια, οπως αρχεια βιντεο πολλων GB etc)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...