Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Με το modular δεν θα είναι πιο εύκολη η εγκατάσταση και το cable management; Ναι, εξαρτάται και απο το κουτί όμως.
kpkouk Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 http://pcpartpicker.com/p/JDmNnn Πώς μπορώ να κουρέψω λίγο την τιμή; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Να βάλεις άλλη ram με ψύκτρα και να αφήσεις τον hdd για αργότερα μαζί με άλλη μία 8άρα. Μην κόψεις απο πουθενά, οι επιλογές είναι άριστες.
kpkouk Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Να βάλεις άλλη ram με ψύκτρα και να αφήσεις τον hdd για αργότερα μαζί με άλλη μία 8άρα. Μην κόψεις απο πουθενά, οι επιλογές είναι άριστες. άλλη ram με ψύκτρα;
cpttony Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 http://pcpartpicker.com/p/JDmNnn Πώς μπορώ να κουρέψω λίγο την τιμή; Πόσο σου βγαίνουν από το skroutz? Εγώ θα έλεγα να άφήσεις την Corsair μνήμη και να κόψεις από τον SSD. Έχει έναν προσφορά το eshop στα 55 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Μην το πας με τις τιμές του partpicker. με βάση το skroutz υπολόγιζέ τα. Στο eshop που έβαλα την σύνθεσή σου, με GPU από του skroutz βγήκε 829 ευρώ, θεωρητικά το eshop είναι και ακριβότερο από καταστήματα του skroutz. 1
kpkouk Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Πόσο σου βγαίνουν από το skroutz? Εγώ θα έλεγα να άφήσεις την Corsair μνήμη και να κόψεις από τον SSD. Βγαίνουν γύρω στα 860-870€. Τι θα πρότεινες για SSD;
cpttony Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Βγαίνουν γύρω στα 860-870€. Τι θα πρότεινες για SSD; Έγινε edit το post μου, δες το. Η προσφορά για αυτό ισχύει μέχρι το βράδυ πριν τις 11
kpkouk Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στο eshop που έβαλα την σύνθεσή σου, με GPU από του skroutz βγήκε 829 ευρώ, θεωρητικά το eshop είναι και ακριβότερο από καταστήματα του skroutz. Τι εννοείς με GPU από του skroutz; Έβαλες στο eshop τα πάντα εκτός από GPU; Έγινε edit το post μου, δες το. Η προσφορά για αυτό ισχύει μέχρι το βράδυ πριν τις 11 Δεν θα παραγγείλω σήμερα, οπότε για την προσφορά δεν το κόβω.
georgeGR2811 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν ειναι κάτι αν έχεις μυαλό και ξερεις μερικά πράγματα. Εγω για παράδειγμα έβλεπα στο YouTube όλη την διαδικασία απο διάφορους youtubers άρχισα να κανω το δικό μου pc βίδες ώστε να μάθω φυσικά είχα πάρει θερμαγογιμη πάστα για να ξανα βάλω. Και ετσι έμαθα. Ειναι και το αμα σου αρεσει να ασχοληθείς. Ποσό χρόνων εισαι..?
cpttony Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν ειναι κάτι αν έχεις μυαλό και ξερεις μερικά πράγματα. Εγω για παράδειγμα έβλεπα στο YouTube όλη την διαδικασία απο διάφορους youtubers άρχισα να κανω το δικό μου pc βίδες ώστε να μάθω φυσικά είχα πάρει θερμαγογιμη πάστα για να ξανα βάλω. Και ετσι έμαθα. Ειναι και το αμα σου αρεσει να ασχοληθείς. Ποσό χρόνων εισαι..? Tελειώσε τις πανελλήνιες! Τι εννοείς με GPU από του skroutz; Έβαλες στο eshop τα πάντα εκτός από GPU; Το eshop έχει πανάκριβες τις GPU.
kpkouk Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Το eshop έχει πανάκριβες τις GPU. Τα 829 που έβγαλες είναι δηλαδή eshop και GPU από το skroutz; Δεν ειναι κάτι αν έχεις μυαλό και ξερεις μερικά πράγματα. Εγω για παράδειγμα έβλεπα στο YouTube όλη την διαδικασία απο διάφορους youtubers άρχισα να κανω το δικό μου pc βίδες ώστε να μάθω φυσικά είχα πάρει θερμαγογιμη πάστα για να ξανα βάλω. Και ετσι έμαθα. Ειναι και το αμα σου αρεσει να ασχοληθείς. Ποσό χρόνων εισαι..? Θέλω να το κάνω εγώ κυρίως για να μάθω και να είμαι πιο άνετος με το pc στο μέλλον.
cpttony Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Τα 829 που έβγαλες είναι δηλαδή eshop και GPU από το skroutz; Nαι, αλλά νομίζω χωρίς το DVD.
kpkouk Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Nαι, αλλά νομίζω χωρίς το DVD. Με την μειωμένη (σε κόστος) SSD όμως ε; Την προσφορά δεν την προλαβαίνω.
SpirosZ68 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ολο και καποια νεα προσφορα θα κυκλοφορησει. κανονικα αυτη επρεπε να ειναι η στανταρ τιμη για τους φτηνους TLC SSD 240GB. Πρακτικα σε καθημερινη χρηση αμφιβαλω αν θα δεις διαφορα μεταξυ ενος φτηνου και ενος ακριβου SSD εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις (αν πχ μεταφερεις η χρησημοποιεις μεγαλα αρχεια, οπως αρχεια βιντεο πολλων GB etc) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα