News Editors insomnia.gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 News Editors Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Η άγνωστη στο ευρύ κοινό Vernee, προέρχεται από Κίνα και θέλει να αποτελέσει έναν ακόμα κατασκευαστή smartphone που θα προσφέρει εκτός Ασίας οικονομικές συσκευές με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Το μοντέλο Thor της Vernee είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή όταν και πρωτοκυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα με την τιμή του η οποία είχε οριστεί αρχικά στα $100, ενώ το διάστημα αυτό η Vernee σε συνεργασία με επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα, χαρίζει δωροεπιταγή 50 δολαρίων στους 100 πρώτους που δημοσιεύσουν τις εντυπώσεις τους από τη συσκευή! Η δημοσίευση σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να πραγματαοποιηθεί είτε σε ιστοσελίδα που τυχόν διατηρεί ο κάτοχος της συσκευής είτε σε κάποιο λογαριασμό στα social media όπως Facebook, Twitter και YouTube. Με αναμενόμενη πλαστική κατασκευή, το Vernee Thor ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών με HD ανάλυση, και η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Οι άκρες της οθόνης μάλιστα είναι ελάχιστα κυρτές (2.5D) για να δίνουν καλύτερη αίσθηση στην αφή κατά το χειρισμό. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή, μέρος του MT6753 chipset της MediaTek, το Thor δεν αναμένεται να έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αναπαραγωγή της συντριπτικής πλειοψηφίας των παιχνιδιών και των εφαρμογών του Play Store, ειδικά όταν συνοδεύεται από 3GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω microSD κάρτας. Υποστηρίζει ακόμα συνδέσεις με 4G LTE δίκτυα, ενσωματώνει κύρια κάμερα 13MP με διάφραγμα F/2.0 ενώ η δεύτερη κάμερα πάνω από την οθόνη έχει ανάλυση 5MP. Στηρίζεται στο stock Android 6.0 Marshmallow και με την αυτονομία της συσκευής να φτάνει σύμφωνα την εταιρεία άνετα τη μία ημέρα εξαιτίας της μπαταρίας των 2.800mAh.
Bimmermeister Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Παιδιά απίστευτο το κινητό για τα λεφτά του...το έχω στα χέρια μου εδώ και μια βδομάδα...δεν κολλάει πουθενά,φοβερή αυτονομία,όμορφος σχεδιασμός...γενικά ότι πιο VFM υπάρχει...!!! 1
DimAslan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει καλά; Επίσης, έχει το 6.0 ή το 5.1;
Evaggelos1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει καλά; Επίσης, έχει το 6.0 ή το 5.1; Μια χαρα δουλευει. εχει το 6.0. Πολυ καλη συσκευη. Με καλη μεχρι τωρα υποστηριξη απο τη μαμα! Εγω ειμαι ευχαριστημενος.
giannotharn Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μια χαρα δουλευει. εχει το 6.0. Πολυ καλη συσκευη. Με καλη μεχρι τωρα υποστηριξη απο τη μαμα! Εγω ειμαι ευχαριστημενος. Από ποιότητα ήχου / κλήσης πως είναι? Φωτεινότητα υπό τον ήλιο?
Dimitrislos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κρίμα που δεν έχει notification led, επίσης το fingerprint sensor ακούγεται ότι είναι αργό. Όπως και να χει, σίγουρα vfm!
Προτεινόμενες αναρτήσεις