Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Θα χρειαστω την βοηθεια σας. Εχω OTE ιντερνετ ADSL (δεν ξερω αν χρειαζεται καπου απλα το αναφερω). Απο χθες το wifi δεν δουλευει αλλα με ethernet καλωδιο σε υπολογιστη το ιντερνετ δουλευει μια χαρα. Το ρουτερ το εκανα απο χθες πανω απο 20 restart και ελεγξα ενα-ενα τα καλωδια μηπως βγηκε απο την θεση του κανενα. Τιποτα. Οι συσκευες αρχικα το εβλεπαν και δεν συνδεοταν αλλα τωρα ουτε καν φαινεται να υπαρχει. Σας παρακαλω βοηθηστε με οσο πιο γρηγορα μπορειτε! Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Θα χρειαστω την βοηθεια σας. Εχω OTE ιντερνετ ADSL (δεν ξερω αν χρειαζεται καπου απλα το αναφερω). Απο χθες το wifi δεν δουλευει αλλα με ethernet καλωδιο σε υπολογιστη το ιντερνετ δουλευει μια χαρα. Το ρουτερ το εκανα απο χθες πανω απο 20 restart και ελεγξα ενα-ενα τα καλωδια μηπως βγηκε απο την θεση του κανενα. Τιποτα. Οι συσκευες αρχικα το εβλεπαν και δεν συνδεοταν αλλα τωρα ουτε καν φαινεται να υπαρχει. Σας παρακαλω βοηθηστε με οσο πιο γρηγορα μπορειτε! Ευχαριστω εκ των προτερων!

πιθανον ταχει πεξει το ρουτερ...παρε οτε για αντικατασταση...

ακυρο σορρυ μπερδευτικα το αντιθετο νομιζα... :P

χμ...τωρα παλι με αυτα που λες ισως δεν ειναι και τοσο ακυρο αλλα τεσπα...τι να σου πω...παρε κανα οτε να δεις τι θα σου πουνε...

Δημοσ.

πιθανον ταχει πεξει το ρουτερ...παρε οτε για αντικατασταση...

ακυρο σορρυ μπερδευτικα το αντιθετο νομιζα... :P

χμ...τωρα παλι με αυτα που λες ισως δεν ειναι και τοσο ακυρο αλλα τεσπα...τι να σου πω...παρε κανα οτε να δεις τι θα σου πουνε...

Εχω κατι ρουτερ απο παλια. μπορω να δοκιμασω αυτα;;

Δημοσ.

Αν είναι για adsl δοκιμασε δεν εχεις να χασεις τιποτα.

Δοκιμασα ενα adsl της Forthnet. Οι συσκευες το εβρισκαν, συνδεονταν αλλα δεν δουλευε αν και εδειχνε οτι ειναι συνδεδεμενες. Επισης δεν δουλευε στον υπολογιστη για καποιον λογο αρα ξαναεβαλα του ΟΤΕ

Παιδια εφτιαξε!! Ολα ενταξει. Εγω ειχα κανει λαθος! Συγγνωμη για τον χρονο που σας εφαγα. Καλο υπολοιπο μερας!

Δημοσ.

Στον οτε πιο ρούτερ έχεις τώρα ?

Ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα οπως προανεφερα το εφτιαηα. Ηταν απλα μια ρυθμιση στο site του OTE. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...