topmar Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλημέρα σας, ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας ασύρματης IP κάμερας για έλεγχο σπιτιού και θα ήθελα προτάσεις για μοντέλα. Το budget περιορίζεται στα 80€ και η αγορά της μπορεί να γίνει και από το εξωτερικό. Τα δεδομένα που πρέπει να ληφθούν υπόψιν είναι: 1) Μέγιστη απόσταση μεταξύ κάμερας και άκρης χώρου: 10μ 2) Προτιμωμενες μάρκες: Foscam ή Dlink 3) Να είναι 720p με IR Led 4) Να έχει IR cut 5) Γωνία θέασης πάνω από 90° 6) Εύκολη διαχείριση από Smartphone 7) Προτιμώ άσπρο χρώμα (όχι δεσμευτικο) 8) Να έχει ανιχνευτή κίνησης και αποστολή φώτο ή video στο email Περιμένω προτάσεις από τους συμφορουμιτες. ....
papars Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δες και αυτή που δεν είναι στις προτιμώμενες μάρκες. http://www.banggood.com/ESCAM-QF001-HD-1_0Mrga-Pan-Tilt-WiFi-Intelligent-Camera-IR-Night-Vision-Security-Camera-Support-32G-TF-Card-p-1015914.html Έχω πάρει 6 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τις δουλεύω με CMS (CMS_V3.1.0.4.T.20160218) σε PC και με tinyCAM στο τηλέφωνο. Δεν τις προτείνω για εξωτερικό χώρο. Υπάρχει άλλο μοντέλο (χωρίς pan,tilt) με μεταλλικό κέλυφος για έξω (QD520). Σε όμορφο μοντέλο μπορείς να δεις την XIAOMI YI ants και τους διάφορους κλώνους της π.χ. escam QF605.
jimaras1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω 2-3 τέτοιες κάμερες (ασύρματες). είχα δει την XIAOMI YI αλλά διάβασα για προβλήματα που έχει στην εγκατάστασή της και στο software. Επειδή δεν θέλω να μπλέξω και να ψάχνω στο διαδίκτυο για λύσεις και πειραματισμούς θα προτιμούσα μια δοκιμασμένη λύση. Αυτή http://www.banggood....-p-1015914.html που πρότεινε ο χρήστης papars φαίνεται ενδιαφέρουσα. Υστερεί σε κάτι από την XIAOMI; Από ότι είδα επιπλέον είναι και PTZ. Κάθε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη!!! Ευχαριστώ.
topmar Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, τελικά επειδή είχα θέμα να αγοράσω από το εξωτερικό, πήρα τελικά μια Foscam FI9821P White από το Public με 79,90€ και τώρα την σετάρω.... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.....
papars Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω 2-3 τέτοιες κάμερες (ασύρματες). είχα δει την XIAOMI YI αλλά διάβασα για προβλήματα που έχει στην εγκατάστασή της και στο software. Επειδή δεν θέλω να μπλέξω και να ψάχνω στο διαδίκτυο για λύσεις και πειραματισμούς θα προτιμούσα μια δοκιμασμένη λύση. Αυτή http://www.banggood....-p-1015914.html που πρότεινε ο χρήστης papars φαίνεται ενδιαφέρουσα. Υστερεί σε κάτι από την XIAOMI; Από ότι είδα επιπλέον είναι και PTZ. Κάθε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη!!! Ευχαριστώ. PTZ = Pan Tilt Zoom Ζουμ δεν έχουν οπτικό, μόνο ηλεκτρονικό. Η Xiaomi είναι μια χαρά αν της περάσεις το patch. Αλλά δεν την προτείνω γιατί δεν ξέρεις τι περιορισμούς θα έχεις στο μέλλον σε άλλο λογισμικό. Η escam είναι μια χαρά για την τιμή τους, Τίποτε φοβερό, απλά για τα χρήματα που ζητάνε είναι άριστες. Έχουν την ευκολία με το δικό τους λογισμικό (όπως η xiaomi και πολλές άλλες) αλλά έχουν και δυνατότητες με άλλα λογισμικά ή και καθόλου (πχ. rtsp με VLC). Τις έχω κάπου 6 μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η σειρά wifi θέλει 5V ενώ η εξωτερικού τύπου (με μεταλλικό κέλυφος) θέλουν 12V - σου δίνουν μαζί το τροφοδοτικό.
slk200gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Λίγο ακριβή αλλα δύσκολα να βρεθεί κατι καλυτερο https://canary.is
jimaras1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Πράγματι η escam δεν έχει zoom αλλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αυτές που θέλω είναι για εσωτερικό χώρο (ίσως όμως πάρω και μια εξωτερικού). Μπορείς να μου δώσεις λινκ για το από που να τις αγοράσω; είδα ότι υπάρχουν σε αρκετά sites αλλά υπάρχει κάποιο που προτείνεις; Επίσης έχω ένα γνωστό που θέλει να βάλει σε κατάστημα. Μπορείς να μου προτείνεις κάτι καλύτερο (και ακριβότερο) από την escam που να έχει καλύτερη ανάλυση, δυνατότητες κλπ επιπλέον (αφού θα δώσει και περισσότερα χρήματα) ;
jimaras1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τελικά αγόρασα την Escam QF001 αλλά δεν μπορώ να την συνδέσω με το wifi. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; χρειάζεται κάτι στο ρούτερ; 1
jimaras1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δοκίμασα την Escam QF001 σε άλλο ρούτερ και συνδέθηκε. Το δικό μου είναι αρκετά παλιό (Sagem fast 1500wg αν θυμάμαι καλά). 'Ίσως να φταίει αυτό. Το βράδυ θα κάνω δοκιμές με το νέο ρούτερ (ΖΤΕ).
papars Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Σχετικό με ESCAM. Με την QF001 είμαι πολύ ευχαριστημένος - καθώς και με την QD520. Όμως πήρα την QD900 που υποτίθεται ότι είναι 1080p και είναι για τα μπάζα. http://www.banggood.com/ESCAM-Brick-QD900-WIFI-1080P-P2P-Cloud-IP-IR-Waterproof-Security-Camera-p-975583.html Πολύ κακό λογισμικό (firmware) της κάμερας, πολλά καμένα Pixel στο CMOS, κακή λήψη σε χαμηλό φωτισμό και γενικά απαράδεκτη ακόμα και για τα χρήματα που ζητάει. Όπως ήταν αναμενόμενο η Bangood κάνει τον Κινέζο και ούτε δημοσιεύει την αρνητική κρητική μου, ούτε κάνει λόγο για άλλου είδους refund ή αλλαγή του προϊόντος και συνέχεια με παραπέμπει σε ένα mega drive που έχει κάποιο λογισμικό που υποτίθεται λύνει το πρόβλημά μου ! (και απλά είναι οι εφαρμογές για android / ios / PC) Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2016 από papars
jimaras1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα. Τελικά δοκίμασα την Escam QF001 και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά. Η παρακολούθηση και τοπικά και από μακριά είναι ΟΚ, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη να σετάρω αλάρμ και ειδοποιήσεις όταν ανιχνεύσει κάτι. Πάντως οι δυνατότητες και οι ρυθμίσεις είναι ατελείωτες! Τώρα θέλω να αγοράσω και μια για εξωτερικό χώρο. Η Escam QD520 που πρότεινε ο χρήστης papars είναι μεν εξωτερικού χώρου αλλά είναι ενσύρματη και δεν θέλω να μπλέξω με καλώδια. Υπάρχει κάτι δοκιμασμένο σε wifi;
papars Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αφού θα περάσεις καλώδιο για ρεύμα. Πέρνα UTP και βάλε power over ethernet.
tstavrou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αφού θα περάσεις καλώδιο για ρεύμα. Πέρνα UTP και βάλε power over ethernet. Καλημερα φιλε μου! Επειδη με ενδιαφερει η qf001 να καταγραφει βιντεο (ειτε σε τοπικο δισκο ειτε σε micro sd) σε περιπτωση κινησης και αποστολη μαιλ, την εχεις δοκιμασει? Ειναι οκ?
jimaras1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καλημερα φιλε μου! Επειδη με ενδιαφερει η qf001 να καταγραφει βιντεο (ειτε σε τοπικο δισκο ειτε σε micro sd) σε περιπτωση κινησης και αποστολη μαιλ, την εχεις δοκιμασει? Ειναι οκ? Δοκίμασα όταν ανιχνεύει κίνηση να δίνει αλάρμ. Δουλεύει ΟΚ. Την καταγραφή του συμβάντος και την αποστολή μειλ δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη. Η καταγραφή νομίζω ότι είναι εύκολο. Για την αποστολή με μειλ θέλει κάποιες ρυθμίσεις που λίγο που το κοίταξα με μπέρδεψαν. Θα το ξανακοιτάξω.
tstavrou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δοκίμασα όταν ανιχνεύει κίνηση να δίνει αλάρμ. Δουλεύει ΟΚ. Την καταγραφή του συμβάντος και την αποστολή μειλ δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη. Η καταγραφή νομίζω ότι είναι εύκολο. Για την αποστολή με μειλ θέλει κάποιες ρυθμίσεις που λίγο που το κοίταξα με μπέρδεψαν. Θα το ξανακοιτάξω. Βασικά με ενδιαφέρει η καταγραφή του βίντεο (σε κίνηση) σε κάποιο τοπικό δικτυακό δίσκο ή στη εσωτερική sd κάρτα. Κατά πόσο λειτουργεί είναι αξιόπιστο και εύχρηστο αυτό μέσα απο τα μενού της? Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα