Προς το περιεχόμενο

Note 4 θέμα με το lock screen

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Alex21121988,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναφέρω και στον τίτλο, το note 4 μου (910F) εδώ και δύο μέρες αρνείται να έχει lock screen και συγκεκριμένα όταν βάζω την επιλογή swipe. (κυλιση)

Σε όλα τα υπόλοιπα, αποτύπωμα, pin, μοτίβο, το lock screen λειτουργεί κανονικά όπως πρεπει.

Να πω ότι έχω λάβει την marshmallow, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό γιατί την έχω εδώ και μια εβδομάδα και δεν μου το είχε κάνει.

Έχω δοκιμάσει να μπω σε safe mode, να κάνω clear cache κτλ, έχω πειράξει τα πάντα από τις ρυθμίσεις, ότι εναλλαγή γινόταν πραγματικά..

Η μια λύση που βρήκα σε ξένα σαιτ με παρόμοιο θέμα, είναι να κάνεις καθαρισμό στα διαπιστευτήρια.. Ειναι ανενεργη αυτή η επιλογή σε μένα οπότε το ξεχνάμε και αυτό..

Αν έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα η καμία ιδέα στο τι να κάνω, ας μου πει.

Μην αρχίσετε τις απαντήσεις μόνο, τύπου Κάνε hard reset, δεν επιθυμώ να το κάνω, καθώς δεν είναι κάτι σοβαρό που επηρεάζει άμεσα την λειτουργία της συσκευής. Απλά μου έχει δημιουργήσει απορία στο τι έχει σκαλώσει το lock screen με το swipe..

Ευχαριστώ.

• Λύση
Δημοσ.

Μετά από πολυ ψάξιμο και πειράματα τελικά το βρήκα μόνος μου.

Είχε κολλήσει το Bluetooth ουσιαστικά και μου εμπόδιζε το lock screen. Το είχα συνδέσει και με το PC το Bluetooth που χρησιμοποιώ, οπότε κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρόβλημα.

Μπορεί να κλειδώσει το θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...