Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση οταν ανοιγω το pc καποιες φορες η οθονη ειναι ολη με καθετες γραμμες μπλε η αλλα χρωματα ή μπαινει στα windows και το κανει μετα ή ενω λειτουργει κανονικα μετα απο αρκετη ωρα η οθονη ριχνει μαυρο η ασπρο. Ειναι προβλημα με τη καρτα γραφικων? να ξερω γτ θα παω να την αλλαξω σημερα αν ειναι. Εχω i3 δευτερης γενιας η καρτα γραφικων ειναι amd radeon 7770 (την εχω κανα 3αρι χρονια) και 4 gb ram για οσους θελουν πληροφοριες. Ενημερωτικα επειδη χρησιμοποιω 3d προγραμματα δε ξερω μηπως την ξεπατωσα. Απλα ρωταω και εδω να σιγουρευτω γιατι θα μου τα κανει αυτα μεσα στη μερα αλλα για καποιες ωρες λειτουργει χωρις προβληματα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση οταν ανοιγω το pc καποιες φορες η οθονη ειναι ολη με καθετες γραμμες μπλε η αλλα χρωματα ή μπαινει στα windows και το κανει μετα ή ενω λειτουργει κανονικα μετα απο αρκετη ωρα η οθονη ριχνει μαυρο η ασπρο. Ειναι προβλημα με τη καρτα γραφικων? να ξερω γτ θα παω να την αλλαξω σημερα αν ειναι. Εχω i3 δευτερης γενιας η καρτα γραφικων ειναι amd radeon 7770 (την εχω κανα 3αρι χρονια) και 4 gb ram για οσους θελουν πληροφοριες. Ενημερωτικα επειδη χρησιμοποιω 3d προγραμματα δε ξερω μηπως την ξεπατωσα. Απλα ρωταω και εδω να σιγουρευτω γιατι θα μου τα κανει αυτα μεσα στη μερα αλλα για καποιες ωρες λειτουργει χωρις προβληματα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

πεζει να ειναι η καρτα η και κανα καλωδιο τπτ της οθονης ...δοκιμασες να το βγαλεις και να το ξαναβαλεις κλπ ....

ενσωματομενη εχει ο επεξεργαστης να δοκιμασεις ?

Δημοσ.

Δοκιμασα να πειραξω και την οθονη αλλα δεν αλλαξε κατι. Για το δευτερο που ρωτας να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα. Ενας φιλος τεχνικος μου ειπε χωρις να το τσεκαρει απο κοντα οτι αυτα τα κανει συνηθως η καρτα γραφικων. Ελπιζω να μην την αλλαξω και να ναι κατι αλλο. Πχ μητρικη ram η και η οθονη. η οθονη μου βεβαια ειναι αρκετα παλια. Επισης να ενημερωσω μια μερα πριν μου κανει αυτα στην οθονη παταγα το κεντρικο κουμπι της κεντρικης μοναδας αναβε αλλα δε με εβαζε μεσα στα windows ειχε μαυρη οθονη. δε προχωραγε η διαδικασια δηλ.

Δημοσ.

Δοκιμασα να πειραξω και την οθονη αλλα δεν αλλαξε κατι. Για το δευτερο που ρωτας να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα. Ενας φιλος τεχνικος μου ειπε χωρις να το τσεκαρει απο κοντα οτι αυτα τα κανει συνηθως η καρτα γραφικων. Ελπιζω να μην την αλλαξω και να ναι κατι αλλο. Πχ μητρικη ram η και η οθονη. η οθονη μου βεβαια ειναι αρκετα παλια. Επισης να ενημερωσω μια μερα πριν μου κανει αυτα στην οθονη παταγα το κεντρικο κουμπι της κεντρικης μοναδας αναβε αλλα δε με εβαζε μεσα στα windows ειχε μαυρη οθονη. δε προχωραγε η διαδικασια δηλ.

κοιτα μπορει και να ειναι αλλα μπορει να ειναι επισης και χιλια δυο αλλα...αμα θες το ψαχνουμε αλλα εχει διαδικασια το ολο θεμα γιατι ειναι πολλα που πρεπει να δουμε...

αρχιζοντας με το ολο συστημα σου πληροφοριες κλπ...

Δημοσ.

κοιτα μπορει και να ειναι αλλα μπορει να ειναι επισης και χιλια δυο αλλα...αμα θες το ψαχνουμε αλλα εχει διαδικασια το ολο θεμα γιατι ειναι πολλα που πρεπει να δουμε...

αρχιζοντας με το ολο συστημα σου πληροφοριες κλπ...

Eυχαριστω φιλε. Ναι ειναι διαδικασια...Θα προχωρησω σε αλλαγη καρτας γραφικων με την ελπιδα οτι φταιει αυτο. Θα ενημερωσω το θεμα σε περιπτωση που συνεχισω να εχω προβλημα.

Δημοσ.

Eυχαριστω φιλε. Ναι ειναι διαδικασια...Θα προχωρησω σε αλλαγη καρτας γραφικων με την ελπιδα οτι φταιει αυτο. Θα ενημερωσω το θεμα σε περιπτωση που συνεχισω να εχω προβλημα.

εγω παλι θα ελεγα χαζο ειναι αυτο φιλε μου να αλλαξεις καρτα χωρις λογο...

δοκιμασε μια αλλη εστω απο κανα φιλο σου τπτ πρωτα και αν ειναι οντως καρτα αλλαζεις..

ποιον επεξεργαστη εχεις ακριβως ? να δω μηπως εχει ενσωματομενη..

Δημοσ.

intel i3 2120 3.30 ghz

ωραια εχει ενσωματομενη Intel® HD Graphics 2000 οποτε βαλε αυτην να δεις τι γινεται...

μπες στο βιος καταρχας να δεις αν ειναι ενεργοποιημενη...κατεβασε οδηγους αν και μαλλον θα σου περασει και αυτοματα..

και συνδεσε την οθονη με τη μητρικη...

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου. Θα δοκιμασω αργοτερα που θα ειμαι σπιτι και θα ενημερωσω.

βασικα ακου ολη την διαδικασια ποιο σωστα για να εισαι κομπλε...

καταρχας τσεκαρεις στο βιος αν ειναι ενεργοποιημενη...αν ειναι απο κατω της θα γραφει και για ραμ της καρτας..βαλτο στο μαξ π.χ 500mb....

μετα θα μπεις μεσα στα windows...θα βγαλεις το καλωδιο για λιγο του ιντερνετ για να μη σου περασει παλι οδηγους...

και θα βγαλεις τους οδηγους της ati.... επανεκινηση ...τερματισμο...και θα βγαλεις την καρτα γραφικων απο πανω...ευκαιρια και για ενα καθαρισμα καλο.... και θα συνδεσεις την οθονη με την ενσωματομενη και θα μπεις μεσα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...