giorgosmcmc Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Παιδια συμβαινει ενα πολυ περιεργο περιστατικο που με εχει τρομαξει λιγο, εβαλα να παιξει το mad max και διαπιστωσα πως παντα ακουγετε ενα σφυριγμα σαν στριγκλισμα-τριξιμο μεσα απο το case και για λιγα δευτερολεπτα μονο κατα το loading του animation συγχρονισμενα την ωρα που περιστρεφετε ο το animation του loading το κανει συγχρονισμενα, δε το κανει σε καμια αλλη στιγμη του παιχνιδιου ουτε στο gameplay ουτε πουθενα. Σταματησα με το χερι ολους τους ανεμιστηρες του case και της καρτας γραφικων δεν το κανει κανενας ανεμιστηρας αυτο, το τσεκαρα παρα πολες φορες, επισης δοκιμασα και αλλα βαρυα games καθολη τη διαρκεια δεν ακουσα ουτε για πλακα αυτο το θορυβο παρα μονο στο mad max, θα ηθελα και τη δικη σας γνωμη, ειναι κατι που θα πρεπει να με ανησυχησει εφοσον αυτο το θορυβο δεν το κανει σε αλλο game παρα μονο στο mad max? Επισης να αναφερω οτι το game κρασαρει συνεχως ανα διαστηματα δεν ξερω αν φταιει και αυτο και ειναι θεμα λογισμικου
hackerW32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 κατι τετοιο ακους; https://youtu.be/HP73edpQwgc?t=1m31s 1
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ακριβως φιλε μου αυτος ο θορυβος, ακριβως ομως αλλα μονο στη περιπτωση που ειπα κατα το loading στο συγκεκριμενο game πουθενα αλλου σε κανενα αλλο game ή οταν κανω κατι αλλο στο pc δεν το εχω ακουσει αλλα ο θορυβος ειναι ολοιδιος 1
nikos032 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δε χρειάζεται να ανησυχείς γι' αυτόν τον θόρυβο. Συμβαίνει στις περισσότερες κάρτες γραφικών που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια.
BabisTs Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Coil whine από την κάρτα γραφικών είναι (άλλες το κάνουν / άλλες όχι).... και το κάνουν όπου υπάρχουν τρελός αριθμός frames στα games δηλαδή στο loading κυρίως....δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι (πέρα ότι είναι λίγο ενοχλητικό) ότι υπάρχει κάτι προβληματικό στο setup σου! 1
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι η αληθεια ειναι οτι σε loading times χανω το μετρημα με το fraps, ευχαριστω πολυ παντως για τη πολυτιμη βοηθεια! Τζαμπα ανησυχισα Edit: Απλά ρε παιδιά μήπως είναι λίγο νωρίς που παρουσιάστηκε το Coil whine ή δε παιζει ρόλο? Ζήτημα να την έχω κάνα μήνα τη κάρτα οπως και το συστημα της υπογραφής μου Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από giorgosmcmc
Ghost007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 κοιτα αν ειναι οντως coil whine υπαρχουν δυο περιπτωσεις..η μια να ειναι απο την καρτα η αλλη απο το τροφοδοτικο... αμα θες δοκιμασε να βαλεις μονο την ενσωματομενη πανω και να μπεις να δεις αν το ξανα ακουσεις... οσο για τα fps που λες χανεις το μετρημα μηπως δεν εχεις ανοιξει το vsync στο παιχνιδι... το κακο ειναι παντως οτι δε ξερω κατα ποσο πεζει για αντικατασταση..νομιζω δε γινεται...ιδικα αν δε το κανει και συνεχεια...
BabisTs Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Edit: Απλά ρε παιδιά μήπως είναι λίγο νωρίς που παρουσιάστηκε το Coil whine ή δε παιζει ρόλο? Ζήτημα να την έχω κάνα μήνα τη κάρτα οπως και το συστημα της υπογραφής μου Η κάρτα ή έχει coil whine ή δεν έχει (δεν παίζει ρόλο το διάστημα χρήσης της).... το κακο ειναι παντως οτι δε ξερω κατα ποσο πεζει για αντικατασταση..νομιζω δε γινεται...ιδικα αν δε το κανει και συνεχεια... Αντικατάσταση λόγω coil whine δεν έχω ακούσει να γίνεται μιας και δεν επηρεάζει την λειτουργία της κάρτας! 1
Ghost007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Η κάρτα ή έχει coil whine ή δεν έχει (δεν παίζει ρόλο το διάστημα χρήσης της).... Αντικατάσταση λόγω coil whine δεν έχω ακούσει να γίνεται μιας και δεν επηρεάζει την λειτουργία της κάρτας! καλα ξερω οτι πιθανον αυτο ισχυει οντως αλλα οχι οτι το αποδεχομαι και σαν νορμαλ...κανονικα θα επρεπε να γινεται αντικατασταση... αλλα τεσπα...τι να λεμε τωρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει να στο κάνει με αλλαγή τροφοδοτικού. Επίσης δοκίμασε να κλειδώσεις στα 60fps και όχι στο unlimited, σε 'μένα τουλάχιστον με την 970 όταν το κάνω δεν ακούγεται τπτ.
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Παντα χώρις vsync παίζω γιατί σε πολλά games κλειδώνει στα 20-30 fps αν δε θυσιάσω ρυθμησεις που συνήθως παίζω στα Max. Ευχαριστιεμε πολύ περισοτερο το gaming με vsync off. Και απ το τροφοδοτικό να ερχετε το Coil whine πάλι δε το αλλάζουν ή να το αφήσω έτσι? Γιατί προσωπικά δεν ενοχλούμε καθόλου όμως απ το.συγκεκριμενο θόρυβο, συμβαίνει σε 1 παιχνιδι για 7-8 δευτερόλεπτα σε όλο το game και δε σε ξεκουφαινει κιόλας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα