vaggospro Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Έχει χαλάσει το ανεμιστηράκι μιας GTX 260. Γίνεται με καμια πατέντα να βάλουμε κάποιο fan να φυσάει στην κάρτα και να κρατά θερμοκρασία χαμηλή, ή καμιά άλλη εναλλακτική? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από vaggospro
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Βάλω μια φώτο να δούμε αλλα καλύτερα να αποφύγεις τετοιες πατέντες , πάρε ενα ανεμιστηράκι αλλο αν αλάζει να εισαι οκ γιατι ετσι μπορεί να πάρεις την κάρτα στα χέρια και ειναι αμαρτία 1
tsacali Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Βάλω μια φώτο να δούμε αλλα καλύτερα να αποφύγεις τετοιες πατέντες , πάρε ενα ανεμιστηράκι αλλο αν αλάζει να εισαι οκ γιατι ετσι μπορεί να πάρεις την κάρτα στα χέρια και ειναι αμαρτία υπαρχει μεγαλη ποικιλια σε fan που μπορεις να βρεις εδω στην ελλαδα. καλυτερα δωσε φωτο και ρωτα πως να το αλλαξεις.
vaggospro Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Η κάρτα φαίνεται ακριβώς όπως ήταν δεν άλλαξε κάτι οπτικά. http://imagescdn.tweaktown.com/content/1/6/1605_39.jpg . (θα στείλω αργότερα φωτο της δικής μου,) Το σύστημα δουλεύει κανονικά με max temps της κάρτας 90 σε παιχνίδι. Να αλλάξω το fan μόνος μου λίγο δύσκολο και να το στείλω και να δώσω το πενηντάρι δεν αξίζει ( το PC έχει αγοραστεί 150 ευρώ. ). Με ένα 80mm Fan να φυσάει ακριβώς μέσα στην κάρτα λέτε να μην δω διαφορά?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν μπορεις να βαλεις απλο φανακι. Θελει τυπου blower. Με 10-15€ ebay βρισκεις. Αν εχεις χρονο κατσε και ανοιξε την καρτα και τα πλαστικα της ωστε να αποκαλυψεις το heatsink απλα κοτσαρε του εκει πανω ενα 80αρι φανακι, δεστο καπως και εισαι κομπλε.
vaggospro Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν μπορεις να βαλεις απλο φανακι. Θελει τυπου blower. Με 10-15€ ebay βρισκεις. Αν εχεις χρονο κατσε και ανοιξε την καρτα και τα πλαστικα της ωστε να αποκαλυψεις το heatsink απλα κοτσαρε του εκει πανω ενα 80αρι φανακι, δεστο καπως και εισαι κομπλε. Και αυτό καλή λύση μου φαίνεται.
hackerW32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 βίδωσε το στα μεταλικα φινς, εγω ετσι εχω βαλει εναν fan απο μαμισια amd ψυχτρα πανω στην hd 7850 μου.
vaggospro Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 βίδωσε το στα μεταλικα φινς, εγω ετσι εχω βαλει εναν fan απο μαμισια amd ψυχτρα πανω στην hd 7850 μου. Ναι η με tire ups. κάπως έτσι σκέφτηκα να το κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα